Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Нешто гледам на нет шо не ме радва. Се планирало заминување на Пато на лето за 55 милиони евра:nerv::nerv::nerv: И ако замини Пато , значи Галијани и Берлускони се за бесење.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Нешто гледам на нет шо не ме радва. Се планирало заминување на Пато на лето за 55 милиони евра:nerv::nerv::nerv: И ако замини Пато , значи Галијани и Берлускони се за бесење.
Дај прекинете со тоа со Пато више,Пато не си оди и готово,барем не уште 5-6 сезони:)
Ај терајте нова дискусија глеајте да се отарасиме од другите

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Голот на Верди во купот против Палермо!

Цапо површински гледано да Пирло има слаба статстика 1 гол и 4 асистенции но сигурен сум дека директно е умешан во постигнувањето на уште 15 гола оваа сезона... Реално гледано сите играчи од ваков тип покрај себе имаат фантастични поединци кои знаат да искористат вакви топки земи ги Барселона Чави е тип на играч кој е сличен на Пирло има 2 гола постигнато на сеознава ... Ај најди му замерка? Таа позиција бара и многу простор играјќи против Барса ќе нема да знаеш од каде да се браниш треба успешно да затвориш 4 големи фактори Меси Иниеста Чави Падро/Ибрахимович. Играњето против нас е ептен едноставно го затвориш Рпналдињо и Пирло сигурно вадиш бодови... Пато незнам ни дали ни беше во комбинација барем 1/2 од сезоната за тоа не го рачунам ама ајде земи ги во обзир и тие утакмици кога играше он зарем немаше повеќе простор за Пирло и Роналдињо?

Втора работа за разлика од други години Пирло ептен ретко изведува пенали... и тие голови се бројат.. Напрај споредба напаачи од типот на Шевченко Креспо Инзаги со напаачи како Бориело и Хунтелар и ќе ти стане уште повеќе јасно за неговите асистениции зашто ги нема во толку голем број ... и да ги погоди нема да знаат они како да се наместат за да влезе топката во гол...

Единствена забелешка ми е што многу се троши во одбрана ... Сакале или не покрај онаква одбрана ситуацијата му налага да се враќа позади а и ако ги додадеме непромислените испади на Амброзини во нападот замислувајќи дека е Кака уште појасно ми е зашто на крај изгледа како да нема душа сепак 30 години не се малце ...

Средината ни е пре статична нема кој да повлече и тоа многу ме нервира да доаѓа опасност од повеќе страни сигурен сум дека нема да го имаш ова мислење :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дечки нели во последните кола ќе се вратеа Неста и Пато? Каде се?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
еве го и на Зигони по асистенцијата на Верди (запазете го неговиот пробив по левата страна)

Мора од вие двајца да се префрлат во првиот тим и да добиваат шанса заедно со Албетраци мислам дека беше што играше лев бек за купот.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Мора од вие двајца да се префрлат во првиот тим и да добиваат шанса заедно со Албетраци мислам дека беше што играше лев бек за купот.
Де Вито беше малиот што играше со Новара.Верди е солиден само треба да се ојача физички ако приметувате.

P

PewDiePie

Гостин
Зигони-9 Верди-7 the new inzaghi and Shevchenko of Milan? Time will tell. :tv:
Иначе Лео бил да го следи финалето во купот во живо,ја да сум ко него одма би ги прекомандувал Страсер,Верди,Зигони,Де Вито и Албертаци прв тим. Бар знам дека повеќе ќе се трудат од дедовците.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.804
Поени од реакции
49.907
да, ама денес изгубиле како магариња од Удинезе дома 1-3. Голот почесен го дал некој Одуманди..

Иначе за утре повикани се Albertazzi, Verdi и Adiyiah. Првите двајца денес играа така да нема шанси да игра утре, а Адија нема шанси да игра зошто нема шанси да игра.. :)

Фавали е повреден Бонера се враќа, фламини е исто повреден и ќе игра најверојатно Гатузо, би сакал еден од Јанкуловски и Абате да игра крило чисто да видиме шо ќе се деси..

Не очекувам чудесии, со еден икс со голови сум задоволен.
Се нема среќа со повредиве и тоа е тоа.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
да, ама денес изгубиле како магариња од Удинезе дома 1-3. Голот почесен го дал некој Одуманди..

Иначе за утре повикани се Albertazzi, Verdi и Adiyiah. Првите двајца денес играа така да нема шанси да игра утре, а Адија нема шанси да игра зошто нема шанси да игра.. :)

Фавали е повреден Бонера се враќа, фламини е исто повреден и ќе игра најверојатно Гатузо, би сакал еден од Јанкуловски и Абате да игра крило чисто да видиме шо ќе се деси..

Не очекувам чудесии, со еден икс со голови сум задоволен.
Се нема среќа со повредиве и тоа е тоа.
Tој Одуаманди е ѕвер иначе,Албертаци,Верди и Адиах се повикани а играле само малце тренерот одма направил замени ко што прочитав (демек утре ке играле).
Гледајте клипчиња на Милан Тајм од Примаверата има надежни момци....

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Stuttgart 2 - 1 Leverkusen
- Два гола на Cacau наш е ..... :smir:

Forza Milan >

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop