FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш брзо се одвивале работите во серијата, така да не ме изненади баш, а ме задоволи.
Само тој попот го потеше со background гласот за господовата љубов и слично.

Значи ќе има уште еден blackout... :raz:
Мора да најдат начин како да ја туркаат серијава едно две-три сезони... А овој Сајмон парче напрај, све испоуби...

За жал, секоја наредна епизода на FF е се полошо и полошо гледана, па многу е веројатно дека ќе нема втора сезона.
Последните две епизоди на FF се гледани од нешто над 6 милиони гледачи, што е катастрофален резултат на ABC.

Не беше лоша епизодата, малку досадна во првиот дел. Не знам дали зошто беше дупла или зошто делот во кој не е Dominic Monaghan не е интересен воопшто. Делот за чистачот-пророк беше предолг и преполн со бла-бла празни муабети. Fiennes и понатаму шепоти наместо да зборува... Многу карактери се промашени. Не е ни чудо што се убиваа пошто ако не падне крв, другото е апла досадно.

Мислам дека е време да се спремаат да ја завршат во текот на сезонава. Ако веќе нема втора сезона тогаш барем да не биде од оние серии кои почнале и завршиле без никаков крај. Јас ќе ја гледам до крај ама ако не уфрлат нови интересни актери и нови ситуации, нема да тера далеку...

Солидни епизоди, ми се допадна крајот најмногу, cardiac arrest :salut:

Интересни саат и 20 минути...значи уште еднаш ќе се "онесвестат"...ај и тоа да видиме

Ги симнав сите 12 епизоди ама до сега ми се гледани 7 мислам.
Едно прашање ме мачи уште од првата епизода.
Од каде тоа повреденото дете (Дилан) ја знае Оливија?
Како прво детето во својата визија помина низ дневната, не го виде татка си, а со девојчето се виде во кујната и си зема од тие слатките. Два реда муабет со девојчето и си прочита адресата на фрижидерот. Тоа е ок АМА.
Не си “играше“ со девојчето (а после нели си ја праат таа финтата од некој цртан) и не се виде со Оливија а уште помалку и го слушна името.
Како тој се “сеќава“ и на други работи од иднината?
Некоја идеја? :jaj:

Ги симнав сите 12 епизоди ама до сега ми се гледани 7 мислам.
Едно прашање ме мачи уште од првата епизода.
Од каде тоа повреденото дете (Дилан) ја знае Оливија?
Како прво детето во својата визија помина низ дневната, не го виде татка си, а со девојчето се виде во кујната и си зема од тие слатките. Два реда муабет со девојчето и си прочита адресата на фрижидерот. Тоа е ок АМА.
Не си “играше“ со девојчето (а после нели си ја праат таа финтата од некој цртан) и не се виде со Оливија а уште помалку и го слушна името.
Како тој се “сеќава“ и на други работи од иднината?
Некоја идеја? :jaj:

The State of Mind. Тоа е, мислам објаснување е начинот на кој размислувал во тоа време, работите и луѓето што ги знаел, барем во тој момент (читај: минута и дваесет и седум секунди) што му поминале низ глава.

Уште една досадна епизода во која ништо важно не се случи... Ако издржат две сезони ќе биде чудо.

Уште една досадна епизода во која ништо важно не се случи... Ако издржат две сезони ќе биде чудо.

Ја би ја нарекол - Епизода на глупоста.

Прво, го прашуваат таткото дали ќерка му е со него, он признава. Боже сачувај. :)
Следно, откога ја киднапираат во ИСТИОТ ден, тоа војничето не бега одма, него дури оди и на хамбургер со таткото...
Трето, толкава куќа, шеф на огромна корпорација (за оружје) и никакво обезбедување?
Дури ни ограда? :)

Абе ај.
Јак момент беше кога цркињата (заборавив и она како се вика) му призна на дечкото "I'm scared. I don't want you to die".
Вау, ние досеа баш си мислевме дека сака. :)

Ви спомнав дека не ја гледам повеќе, после епизодава? Шо е најтрагично, неам ни тронка сомнеж да и се вратам, нешто слично како HEROES. :tv:

Ви спомнав дека не ја гледам повеќе, после епизодава? Шо е најтрагично, неам ни тронка сомнеж да и се вратам, нешто слично како HEROES. :tv:
Арно си преќинав после неколку епизоди да ја гледам (три четири, не памтам). Видов дека нема да е нешто на арно. Сеа се надевам оти Визиторс ќе идат арно и од британските Ху.

Ја би ја нарекол - Епизода на глупоста.

Прво, го прашуваат таткото дали ќерка му е со него, он признава. Боже сачувај. :)
Следно, откога ја киднапираат во ИСТИОТ ден, тоа војничето не бега одма, него дури оди и на хамбургер со таткото...
Трето, толкава куќа, шеф на огромна корпорација (за оружје) и никакво обезбедување?
Дури ни ограда? :)

Абе ај.

Барем малку си се замарал со деталите... ја бев во толкаво разочарување после признавањето дека ќерка му е дома на типот, што до крајот на епизодата размислував само на тоа како би било убаво кога студијата би ги зафатил пожар и би изгореле сите материјали од серијата...

ај некој нека ми ги најде епизода 11 и 12 на торенти ,ја најдов на замунда ама изгледа се споени во едно видео :nesvest:

нека ми пише некој ако најде на ПП

Најдобри сериски филмови според мене кои досега ги имам гледано,

1. Heroes
2. Prison Break
3. Criminal Minds
4. Spartacus
5. 24 / CSI

Ќе ја прегледам и оваа и ќе пишам коментар. ;):helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom