- Член од
- 25 октомври 2010
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 705
повелиДа не ја знае некој песната што оди кој го рекламираат Европскиот Факултет ?
повелиДа не ја знае некој песната што оди кој го рекламираат Европскиот Факултет ?
Е луѓе како се викаше една бразилска песна пред неколку години хит беше Чуџукаааа нешто се пееше пенчуџукали бла бла ко хип хоп така нешто беше....а???
не е таа....по бојата на гласо како црнец да ја пее (машко)Само оваа ја знам со тој текст можеби е некоја преработка...
Де бре луге толку ли нема некој да ја знае песната!Барем да ја е слушнал на антена.Има една песна во последно време се врти на Антена5 и иде вака само волку се секавам.
on the radioo wooooww.. on the radio појма немам од кој е како се вика
Ако ја е некој од вас слушал ке ја знае.
Де бре луге толку ли нема некој да ја знае песната!Барем да ја е слушнал на антена.
ЕЕЕЕЕ.Оваа ама во последно време на Антена иде некој микс од неа.Ако некој знае кој е ремиксо нека ставе линкче. Фала за помошта.
Оваа да не е?? Ама песнава е од осумдесетите xD it fits your description
on the radio whoa oh oh
on the radio whoa oh oh
on the radio whoa oh oh
on the radio whoa oh oh now, now
Мислам дека е оваа - :smir:ЕЕЕЕЕ.Оваа ама во последно време на Антена иде некој микс од неа.Ако некој знае кој е ремиксо нека ставе линкче. Фала за помошта.
И мене ми треба една песна, ја слушав да радио и еве само што запамтив..
"Има нешто труло у државој Шпанској" така нешо на српски е, би ви бил благодарен:smir:
Лолз,
Данској.
Рибља чорба.... Нешто труло у држави Данској.
Не е Шпанској, Данској е, ама и Скај Дог не е во право, затоа што не ја бара човекот песната од Рибља Чорба, затоа што он бара една друга песна која иде: Има нешто труло у држави Данској, сви су као нешто у серији шпанској...Не не ја знам таа, али оваа беше за Шпанија сигурен сум
poveli[video]http://mesto.com.mk/video/AHH9GD4HHGSY/Macedonian-Idol--%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%93%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B0-3-%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B3-[/video]
Како се вика песната која оди на почетокот на видеото?
А да не прашва дечкото за Дугме - Сви марш на плес ?Не е Шпанској, Данској е, ама и Скај Дог не е во право, затоа што не ја бара човекот песната од Рибља Чорба, затоа што он бара една друга песна која иде: Има нешто труло у држави Данској, сви су као нешто у серији шпанској...
Еве ја песната: