- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.228
- Поени од реакции
- 954
Единствено можам да ти кажам дека песната е преработка на Londonbeat - I've Been Thinking About You
Единствено можам да ти кажам дека песната е преработка на Londonbeat - I've Been Thinking About You
Да отпосле видов дека пишуваше како се вика песната,али заборавив да напишам дека сум ја нашла.the cure - lullaby (bechoco radio mix)
Фала,ќе се обидам да ја најдам :smir:Единствено можам да ти кажам дека песната е преработка на Londonbeat - I've Been Thinking About You
UB 40 -Alalala longОва е песна од 60-тите ваљда. Нешто у стил на Битлси рефренот иде I sing la la la la lalalala. Никако да ми текне името на бендот и песната за да можам да ја најдам.
Песнава е италијанска и мислам дека ја пеат во дует машко и женско и во рефренот машкото се дере МУЗИКА МУЗИКА МУЗИКА и после малку потивко ѓенте ѓенте ѓенте ???
Да не мислиш на Opus - Life is lifeОва е песна од 60-тите ваљда. Нешто у стил на Битлси рефренот иде I sing la la la la lalalala. Никако да ми текне името на бендот и песната за да можам да ја најдам.
Абе ова и баш не е нешо слично на Битлси хаха.UB 40 -Alalala long
Не е оваа. А како што разбрав оваа е на, на, на, на а мене ми треба ла, ла, ла лалалаа.Да не мислиш на Opus - Life is life
Како се вика power-play_от што е на антена5 оваа недела