Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Ми треба мала помош...

Слушав радио 2 (македонско) и има една песна која особено ми се допаѓа, ќе може ли некој да ми ги даде сите песни кои им се хитови на радио 2. (Grenade, Pit bull ...со нив оди во пакет.)
Ee баш и ја сакав ттоа... овие Питбул митбул ги знам аама една песна на Радио2 ја слушам (исто ја пуштаат во пакет со горе-споменатите) многу е слична со онаа на Tim Berg - Bromance. Насловот не го кажуваат ама името на тој шо ја пее (мада не пее) го кажуваат ама нишо не се разбира... само знам едка почнува со A... Ако некој знае нека каже... @Apokalipto ако очекуваше одговор, извини. :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ee баш и ја сакав ттоа... овие Питбул митбул ги знам аама една песна на Радио2 ја слушам (исто ја пуштаат во пакет со горе-споменатите) многу е слична со онаа на Tim Berg - Bromance. Насловот не го кажуваат ама името на тој шо ја пее (мада не пее) го кажуваат ама нишо не се разбира... само знам едка почнува со A... Ако некој знае нека каже... @Apokalipto ако очекуваше одговор, извини. :)
ПУУУУУ

За истата песна прашувам бе :vozbud:

--- надополнето ---

Ми треба мала помош...

Слушав радио 2 (македонско) и има една песна која особено ми се допаѓа, ќе може ли некој да ми ги даде сите песни кои им се хитови на радио 2. (Grenade, Pit bull ...со нив оди во пакет.)

bump

L

Lu

Гостин
Ја слушав песнава на радио и истата е од клипот, знае некој како се вика и кој ја изведува ?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ми треба мала помош...

Ајде пак, ја барам песната која оди во хитовите на македонско радио 2. (инструменталката)

--- надополнето ---

bump

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
ајде мала помош за една песна.
еве го видеото од реклама за орбит е па ако може некој да ми каже како се вика.

Ljuben

Дебел!!!
Член од
3 јуни 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Некој би можел ли да ми го каже името на песната која иде у позадина на рекламата на А1, и јас сум А1 каде што идат слики од пред влада ...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Некој би можел ли да ми го каже името на песната која иде у позадина на рекламата на А1, и јас сум А1 каде што идат слики од пред влада ...
веројатно мислиш на Scorpions - Wind of change ... ќе ја занејќам песната заради тие идиотите

Ljuben

Дебел!!!
Член од
3 јуни 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Благодарам премногу пошто ниту мене ниту на татко ми не ни текна ни од кој е ни како се вика!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
ај вака сеа некој шо е добро упатен у џез музиката да ми каже како се вика песната на најавната шпица што свири за емисијата Cotton club на Алфа?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212

Ај некој, името на првата песна што оди на клипов :)

Член од
1 јануари 2009
Мислења
44
Поени од реакции
4
Која е песната од рекламата на vh1 која оди по исечокот од Would? - Alice in Chains? Еден црнец: пее оу ноу плиис нат дат аген (или нешто слично):smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom