Football Manager 2010

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Дајте некој добар скин препорачајте. Даркерски некој :))))))

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.730
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3062805&postcount=336

Модератори, може да едитирате првиот пост и да стаите таму скинови,фејспакови,логоа,пачови и други ствари?
Добра идеја и фала за скинот :)

Иначе, овој но-цд краков од Иван, после сејвување ми бара цеде. Чаре има некое? :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Игра ли некој со тим од Јужна Америка?
Прашувам дека иако имам Huge дата база, кој тим и да го водам го нема Nicolas Millan во Коло Коло.
Штета да го нема, во старите верзии се купуваше за џабе и по неколку години стануваше светска ѕвезда што вреди 20 милиони!

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Игра ли некој со тим од Јужна Америка?
Прашувам дека иако имам Huge дата база, кој тим и да го водам го нема Nicolas Millan во Коло Коло.
Штета да го нема, во старите верзии се купуваше за џабе и по неколку години стануваше светска ѕвезда што вреди 20 милиони!

Nicolas Millan моментално игра за тимот на Club Rivadavia така да пробај во овој тим да го најдеш.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.318
Поени од реакции
46.917
Да бе, дечкото растураше на 09, предобар стануеше, баш на демото го барав али не го наоѓаше, си викам, ај, демо е . . .

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Дајте помош!!!Играм со Бреша во Серија Б и никако неможам да го тепам Емполи мењам тактики мењам позиции на играчите сите можни комбинации ги пробувам и никако!!!БТВ по секоја цена мора да ги тепам макар и со чит...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Дајте помош!!!Играм со Бреша во Серија Б и никако неможам да го тепам Емполи мењам тактики мењам позиции на играчите сите можни комбинации ги пробувам и никако!!!БТВ по секоја цена мора да ги тепам макар и со чит...
Go on holiday. Asistentot sigurno podobro od tebe ke ja izigra utakmicata.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ај некој ако сака да ми погогне при инсталација...како да идам...преку стим или офлајн?ја прво инсталирав Офлајн и ми бара Диск...кај да го најдам?па сега инсталирав преку Стим и ми бара продукт кеј...шо да праам? хелп плс !? :smir:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Преку Offline треба, и пред секое играње ќе треба преку daemon-tools да го ставаш .iso фајлот преку кој што си ја инсталирал.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
hahahahahahaha
4 odbrana 1 zaden vezen 2 centralni 2 krila i 1 spic
potoa namesti mu na nivnite napagjaci hard tackling i ona so e za weaker foot,mentality-ataking ako ne pobedis ti go vrakjame polniot iznos sto ste go platile:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom