Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
кој фајл треба да го отворам со Даемон тоолс,за да чита дека има диск?и кај се наоѓа ако може да ми каже некој?позз фала однапред:wink:
Football.Manager.2010-RELOADED.isoкој фајл треба да го отворам со Даемон тоолс,за да чита дека има диск?и кај се наоѓа ако може да ми каже некој?позз фала однапред:wink:
ја средив некако ,фала брат... иначе дај препорачајте некој добар десен или лев бек,за поевтини пари,да можам негде до 6-7 милиони да го земам...:smir:Football.Manager.2010-RELOADED.iso
Ако си ја симињал од Замунда.Побарај таму кај шо ти е даунлодирана, само un-zip напраи и ќе го имаш фајлот.
Mattock,Kolarov,Rat,Corchia...ја средив некако ,фала брат... иначе дај препорачајте некој добар десен или лев бек,за поевтини пари,да можам негде до 6-7 милиони да го земам...:smir:
Немој да ми кажеш дека ова до сега не го знаеше:uvo:Некој да ми објасни како да одберам да ми се лоадираат повеќе лиги?На почеток коа почнувам ми дава само 3, а глеам на други форуми бираат по 10-20.
Кога почнува натпревар, таму кога ти ги дава формациите, од лево имаш едно Match Controls. Намести таму едно имаше знам на None, и едно на Only Commentary.Некој да ми каже како автоматски кога почнува натпревар да ми е само на Overview, да не ми почнува одма со 3D.
Благодарам:smir:
Наместени се така, ги наместив. Ама пак почнува со натпреварот да го гледам. Друго решение?Кога почнува натпревар, таму кога ти ги дава формациите, од лево имаш едно Match Controls. Намести таму едно имаше знам на None, и едно на Only Commentary.