Football Manager 2010

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
кој фајл треба да го отворам со Даемон тоолс,за да чита дека има диск?и кај се наоѓа ако може да ми каже некој?позз фала однапред:wink:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
кој фајл треба да го отворам со Даемон тоолс,за да чита дека има диск?и кај се наоѓа ако може да ми каже некој?позз фала однапред:wink:
Football.Manager.2010-RELOADED.iso

Ако си ја симињал од Замунда.Побарај таму кај шо ти е даунлодирана, само un-zip напраи и ќе го имаш фајлот.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
dali ima nekoj patch za makedonska liga?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Football.Manager.2010-RELOADED.iso

Ако си ја симињал од Замунда.Побарај таму кај шо ти е даунлодирана, само un-zip напраи и ќе го имаш фајлот.
ја средив некако ,фала брат... иначе дај препорачајте некој добар десен или лев бек,за поевтини пари,да можам негде до 6-7 милиони да го земам...:smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
ја средив некако ,фала брат... иначе дај препорачајте некој добар десен или лев бек,за поевтини пари,да можам негде до 6-7 милиони да го земам...:smir:
Mattock,Kolarov,Rat,Corchia...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Линк од пачот да ми дадете, зошто од овој што симнувам, ептен оди споро и се укочи сега дури... :tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Некој да ми објасни како да одберам да ми се лоадираат повеќе лиги?На почеток коа почнувам ми дава само 3, а глеам на други форуми бираат по 10-20.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Некој да ми објасни како да одберам да ми се лоадираат повеќе лиги?На почеток коа почнувам ми дава само 3, а глеам на други форуми бираат по 10-20.
Немој да ми кажеш дека ова до сега не го знаеше:uvo:

Само одиш cancel wizard и местиш колку сакаш лиги после.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Nicolas Otamendi земете си го обавезно не е скап игра одбрана во Velez Аргентина,многу е добар.

:)

Член од
14 септември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
MOMCI AJDE EDNA MOLBA........FACEPAK gi slegnav moze li da gi stavan vo EDITOR DATA ???????????????????

M

marko 1996

Гостин
Дај кажете некој центар дефендер до 3.0 мил. млад, јак :)Играм со Леедс и земав
Michael Woods
Marc Muniesa
Jeremy Helan
Joseph Mills
Lars Stubhaug
Coquelin Francis

Се на се 6,5 мил потршив ( 2 год) ми остнаа уште 4.4 мил па да си зеам некој добар одбрана :) Овој Јосе Карлос педер несака да потпише се му давам пари овие прифакаат овој договорот несака да го прифати ...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Некој да ми каже како автоматски кога почнува натпревар да ми е само на Overview, да не ми почнува одма со 3D.
Благодарам:smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Некој да ми каже како автоматски кога почнува натпревар да ми е само на Overview, да не ми почнува одма со 3D.
Благодарам:smir:
Кога почнува натпревар, таму кога ти ги дава формациите, од лево имаш едно Match Controls. Намести таму едно имаше знам на None, и едно на Only Commentary.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Кога почнува натпревар, таму кога ти ги дава формациите, од лево имаш едно Match Controls. Намести таму едно имаше знам на None, и едно на Only Commentary.
Наместени се така, ги наместив. Ама пак почнува со натпреварот да го гледам. Друго решение? :)

Каде може да најдам Facepack за сите играчи од премиер лигата ?

Kajgana Shop

На врв Bottom