Football Manager 2010

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Со новиот крак ти бара цеде ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.909
Приметив нов глуп баг, во 80% од мечевите се продолжува само 2 минути . И 3 измени и црвен и пенал се џабе .

И уште еден, кога топката оди позади гол кога ја враќаат ја фрлаат на сасвим друга страна, а не кај голманот, е сеа мањебитно истово, али кога е продолжение се губат 30-40 секунди што е многу . :wink:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ja izigrav 50 utakmici, nemase niso vakvo, ali mnogu e golema igrata, so premnogu informacii, taka da se ocekue nekoe bagce

Приметив нов глуп баг, во 80% од мечевите се продолжува само 2 минути . И 3 измени и црвен и пенал се џабе .

И уште еден, кога топката оди позади гол кога ја враќаат ја фрлаат на сасвим друга страна, а не кај голманот, е сеа мањебитно истово, али кога е продолжение се губат 30-40 секунди што е многу . :wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
На почеток на сезона не ни верував дека ќе се борам за првите четири места. Си мислев дека ќе варирам некаде од седмо до десетто место, но ете, се разиграа играчите, и гледајте каде сум сега. :icon_lol:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ај некој нека го прати NoCd кракот...?
Не морат, најдов.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
На почеток на сезона не ни верував дека ќе се борам за првите четири места. Си мислев дека ќе варирам некаде од седмо до десетто место, но ете, се разиграа играчите, и гледајте каде сум сега. :icon_lol:

ако не играш со читови(со она скаутон уз игра што ги мења атрибутите) ондак браво :wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
ако не играш со читови(со она скаутон уз игра што ги мења атрибутите) ондак браво :wink:
Какви читови, какви митови бе. :)

Никогаш не играм Менаџер со читови, уствари не знам ни дали постојат. Не можеш да го вкусиш она чувство на прав менаџер ако играш со читови. Можам да му дадам принт скринови од играчи, на кој сака, па нека се увери дека не играм со читови. (ако некој стварно мисли дека тоа го правам) :smir:

Иначе во натпреварите со големата четворка, ги победив Арсенал, нерешено со Челзи и Ливерпул, а изгубив од Манчестер. Ќе видиме како ќе биде на крајот...

:icon_lol:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Какви читови, какви митови бе. :)

Никогаш не играм Менаџер со читови, уствари не знам ни дали постојат. Не можеш да го вкусиш она чувство на прав менаџер ако играш со читови. Можам да му дадам принт скринови од играчи, на кој сака, па нека се увери дека не играм со читови. (ако некој стварно мисли дека тоа го правам) :smir:

Иначе во натпреварите со големата четворка, ги победив Арсенал, нерешено со Челзи и Ливерпул, а изгубив од Манчестер. Ќе видиме како ќе биде на крајот...
друже јас ти верувам, возможно е тоа и јас иам у прва сезона освоено со Севиља у Шпанија... изглеа си ги гледал детално проценките на скаутите и кој играч највеќе би се вклопил у екипата... и сигурно првата сезона ти трае 20 саати :wink:
толку и јас да тактизирам би бил со просечен тим на врвот :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
друже јас ти верувам, возможно е тоа и јас иам у прва сезона освоено со Севиља у Шпанија... изглеа си ги гледал детално проценките на скаутите и кој играч највеќе би се вклопил у екипата... и сигурно првата сезона ти трае 20 саати :wink:
Па не ги користев ни скаутите толку многу. Повеќе се осврнав на тактиките, и постигнување на вистинската форма преку пријателските. Тактизирањето повеќе беше околу тактиката, отколку околу скаутите, како што ти викаш. Иначе досега имам играно 14 часа. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.829
Поени од реакции
30.721
20 саати :pos2: Абре јас играм една сезона веќе 4 дена и усте не сум ја завршил, ама затоа секое упатство на асистентот и backroom advice внимателно го читам. При крај сум имам уште неколку утакмици. Моментално сум прв на табела и им бегам на вторите за 4 бода.На домашен терен сум :zver: ама на гости сум слаб. Инаку играм со Херкулес у втора лига Шпанија. Како млади таленти ги земав Лукаку, Муниаин, Родни Шнајдер, и Хелан.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
20 саати :pos2: Абре јас играм една сезона веќе 4 дена и усте не сум ја завршил, ама затоа секое упатство на асистентот и backroom advice внимателно го читам. При крај сум имам уште неколку утакмици. Моментално сум прв на табела и им бегам на вторите за 4 бода.На домашен терен сум :zver: ама на гости сум слаб. Инаку играм со Херкулес у втора лига Шпанија. Како млади таленти ги земав Лукаку, Муниаин, Родни Шнајдер, и Хелан.
Screenshots or it doesnt happen.

DVX

Член од
22 мај 2009
Мислења
85
Поени од реакции
5
Ако може некој нека ми го прати кракот по приватна. :)

Член од
25 јули 2009
Мислења
142
Поени од реакции
64
иначе зашто ми бара да бидам премиум мембер(се регистрирав како обичен) на странава http://www.sortitoutsi.net/fm2010/downloads/1-graphics.html
:toe:

Не ти треба премиум мембер ке избереш тоа сакаш да спуштиш после ке кликнеш на download па ти излегува Sign up for Premium Membership и под него имас Free Mirrors на пример megaupload.com и од нив го симнуваш без проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom