Приметив нов глуп баг, во 80% од мечевите се продолжува само 2 минути . И 3 измени и црвен и пенал се џабе .
И уште еден, кога топката оди позади гол кога ја враќаат ја фрлаат на сасвим друга страна, а не кај голманот, е сеа мањебитно истово, али кога е продолжение се губат 30-40 секунди што е многу . :wink:
ако не играш со читови(со она скаутон уз игра што ги мења атрибутите) ондак браво :wink:На почеток на сезона не ни верував дека ќе се борам за првите четири места. Си мислев дека ќе варирам некаде од седмо до десетто место, но ете, се разиграа играчите, и гледајте каде сум сега.
Какви читови, какви митови бе.ако не играш со читови(со она скаутон уз игра што ги мења атрибутите) ондак браво :wink:
друже јас ти верувам, возможно е тоа и јас иам у прва сезона освоено со Севиља у Шпанија... изглеа си ги гледал детално проценките на скаутите и кој играч највеќе би се вклопил у екипата... и сигурно првата сезона ти трае 20 саати :wink:Какви читови, какви митови бе.
Никогаш не играм Менаџер со читови, уствари не знам ни дали постојат. Не можеш да го вкусиш она чувство на прав менаџер ако играш со читови. Можам да му дадам принт скринови од играчи, на кој сака, па нека се увери дека не играм со читови. (ако некој стварно мисли дека тоа го правам) :smir:
Иначе во натпреварите со големата четворка, ги победив Арсенал, нерешено со Челзи и Ливерпул, а изгубив од Манчестер. Ќе видиме како ќе биде на крајот...
Па не ги користев ни скаутите толку многу. Повеќе се осврнав на тактиките, и постигнување на вистинската форма преку пријателските. Тактизирањето повеќе беше околу тактиката, отколку околу скаутите, како што ти викаш. Иначе досега имам играно 14 часа.друже јас ти верувам, возможно е тоа и јас иам у прва сезона освоено со Севиља у Шпанија... изглеа си ги гледал детално проценките на скаутите и кој играч највеќе би се вклопил у екипата... и сигурно првата сезона ти трае 20 саати :wink:
толку и јас да тактизирам би бил со просечен тим на врвот
20 саати :pos2: Абре јас играм една сезона веќе 4 дена и усте не сум ја завршил, ама затоа секое упатство на асистентот и backroom advice внимателно го читам. При крај сум имам уште неколку утакмици. Моментално сум прв на табела и им бегам на вторите за 4 бода.На домашен терен сум ама на гости сум слаб. Инаку играм со Херкулес у втора лига Шпанија. Како млади таленти ги земав Лукаку, Муниаин, Родни Шнајдер, и Хелан.друже јас ти верувам, возможно е тоа и јас иам у прва сезона освоено со Севиља у Шпанија... изглеа си ги гледал детално проценките на скаутите и кој играч највеќе би се вклопил у екипата... и сигурно првата сезона ти трае 20 саати :wink:
толку и јас да тактизирам би бил со просечен тим на врвот
Screenshots or it doesnt happen.20 саати :pos2: Абре јас играм една сезона веќе 4 дена и усте не сум ја завршил, ама затоа секое упатство на асистентот и backroom advice внимателно го читам. При крај сум имам уште неколку утакмици. Моментално сум прв на табела и им бегам на вторите за 4 бода.На домашен терен сум ама на гости сум слаб. Инаку играм со Херкулес у втора лига Шпанија. Како млади таленти ги земав Лукаку, Муниаин, Родни Шнајдер, и Хелан.
иначе зашто ми бара да бидам премиум мембер(се регистрирав како обичен) на странава http://www.sortitoutsi.net/fm2010/downloads/1-graphics.html
Не ти треба премиум мембер ке избереш тоа сакаш да спуштиш после ке кликнеш на download па ти излегува Sign up for Premium Membership и под него имас Free Mirrors на пример megaupload.com и од нив го симнуваш без проблем.