Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување

Симињаш кој facepack сакаш, на пример еве за Премиер лига симињаш,праиш копи и ставаш се во

C:\Documents and Settings\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players\England\Barclays Premier League

Ако немаш некој од фолдериве сам си ги креираш.После,коа ќе уклучиш играта иди во Preferences->Display and Sound-> Use Skin cache одшитклирај го, always reload skin штиклирај го и voila.

Симињаш кој facepack сакаш, на пример еве за Премиер лига симињаш,праиш копи и ставаш се во

C:\Documents and Settings\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players\England\Barclays Premier League

Ако немаш некој од фолдериве сам си ги креираш.После,коа ќе уклучиш играта иди во Preferences->Display and Sound-> Use Skin cache одшитклирај го, always reload skin штиклирај го и voila.

aha fala:smir:

da go simnam facepack-ot pa posle ke napravam kako so mi kaza!

Jas go nemam ni graphics pa ni toa pictures...?

И мене ми се случува истото. Катастрофа е менаџеров, ама ич не го сакам. Го играм 10 години наназад и оваа верзија им е лудо направена. Која тактика и да ја пробам исто е пак.
Сега играм со Вардар и Работнички ги водев на полувреме 5:0, во второ ми израмнија и Македонија Ѓ.П. 3:0 за во второ и они да ми израмнат.
Не знам веќе со која тактика да играм! :toe:

сејм хиар, почнав по втор пат со Вардар пошо првиот пат неможев 10 утакмици никого да го победам а имав тим 10 класи појак од нивниот а имам искуство на играва и сите досега победнички тактики не вродија со плод

И мене ми се случува истото. Катастрофа е менаџеров, ама ич не го сакам. Го играм 10 години наназад и оваа верзија им е лудо направена. Која тактика и да ја пробам исто е пак.
Сега играм со Вардар и Работнички ги водев на полувреме 5:0, во второ ми израмнија и Македонија Ѓ.П. 3:0 за во второ и они да ми израмнат.
Не знам веќе со која тактика да играм! :toe:

Местенки брат :) Него, и кај мене неколку пати се случило така, пред некое коло ова се случи

И да, волку голема победа никат не сум имал, а играв со дечиња по 18-19 години и само 2-3ца шо играат во прв состав

Да не знае некој зашто Favoured Clubs стои празно!? Кај сите е истиот случај
favouredclubs.png

дали знае некој како да го тргнам пасвордот што го иам ставено?
- ми го бара на секое влагање:toe:

дали знае некој како да го тргнам пасвордот што го иам ставено?
- ми го бара на секое влагање:toe:
Мислам дека нема начин, освен можеби да ја реинсталираш играта. Требало на време да мислиш.

Изиграв една сезона со Реал, освоив се што можеше да се освои, ми здосади тоа и баталив.

Сега почнав со Сандерленд, и морам да кажам дека е доста интересно. Сеуште немам пораз, 4 победи и 2 нерешени во првенството по 6 кола, а и во пријателските бев супериорен.

Еве како стојам на табелата.

30if51y.jpg

Еве како ми изгледа и тимот.

2usj1ib.jpg

При лош резултат еден од двајцата СМ префрлам на позиција АМ, и крилата ги префрлам малку понапред. Имам 3-4 непотребни играчи, кој не можев да ги продадам, па затоа и останаа, се надевам дека во зимскиот преоден рок ќе се исчистам од нив. Бент и Милевски, страшен тандем во нападот.

Еве и трансферите.

20zrc3o.jpg

Сега за сега, презадоволен сум од учинокот, да бидам во првите 6-7 на крај ќе биде екстра за мене. Ќе биде интересна оваа сезона. :tv:

А да се отвори подфорум за Football Manager?Има доста теми за дискутирање.
Пр. една за багови и проблеми,друга за даунлоуд на работи за играта,трета за млади таленти,четврта за каде ќе си кажуваме кој како и со кој тим играл...................

Djmanga, Mensah е прва постава? Пред Тарнер ? Прекрасен ДЦ е Тарнер у играта. А гледам и далеку подобар просек има. Отаменди има најголем ПА у играта, фино си го земал, мене премлад ми е за прв тим.
Ептен филм ми е да си почнам со Сандерленд , само имам многу обврски сеа, за некоја недела ќе размениме мислења.

Djmanga, Mensah е прва постава? Пред Тарнер ? Прекрасен ДЦ е Тарнер у играта. А гледам и далеку подобар просек има. Отаменди има најголем ПА у играта, фино си го земал, мене премлад ми е за прв тим.
Ептен филм ми е да си почнам со Сандерленд , само имам многу обврски сеа, за некоја недела ќе размениме мислења.

Ги ротирам тие двајца нон-стоп, Отаменди иначи си е стандард прва постава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom