Football Manager 2010

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Го инсталирав пачот и гадно се заебав...пред да го инсталирам пачот ги имаше логоата и сликите од играчите од неколку европски лиги , а сега откако го инсталирав пачот ги нема ни логоата , ни сликите од играчите па дури ни знамињата на државите...дали е ова поради пачот или е нешто друго во прашање?? ... дали и кај некој друг се случи ова??
Пробај избриши тоа што имаш во кеш фолдерот.

C:\Users\user\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2010

Ова е за виндоус 7, ако користиш xp мислам дека во local data па aplication data би требало да се наоѓа.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Му испратив некои грешки на Шкотот да ги исправи, па така сега Вардар има 5 титули, а не 4 како што беше, Градски се вика National Arena "Philip II of Macedon" и ќе има капацитет од 34.000 од 2011, и не е поседувам од Работнички, и најважно од се не направи Република Македонија, а не ФИРОМ! :vozbud: Звер!!!
Ако ви текне на уште некои грешки пишете!
Лигата е направена, тестирана, се е ОК, ќе има и лига за резерви и младинци, младински куп, судии додал што ги нашол по наши сајтови, ќе бидат игриви првата лига со 12 и втората лига со 14 клубови.
Третите лиги нема да можат да се играат и ќе бројат 90 клубови! :vozbud:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
дајте бе некој линк да симнам логоа,фејспак,скинс... и неам јас графикс фолдер кај мене кај да ги сејфнам?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
дајте бе некој линк да симнам логоа,фејспак,скинс... и неам јас графикс фолдер кај мене кај да ги сејфнам?
Еве ти тука имаш што ти душа сака, а graphics фолдер ти сам треба да го креираш во My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/graphics.

http://www.fm-base.co.uk/

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Му испратив некои грешки на Шкотот да ги исправи, па така сега Вардар има 5 титули, а не 4 како што беше, Градски се вика National Arena "Philip II of Macedon" и ќе има капацитет од 34.000 од 2011, и не е поседувам од Работнички, и најважно од се не направи Република Македонија, а не ФИРОМ! :vozbud: Звер!!!
Лигата е направена, тестирана, се е ОК, ќе има и лига за резерви и младинци, младински куп, судии додал што ги нашол по наши сајтови, ќе бидат игриви првата лига со 12 и втората лига со 14 клубови.
Алал да му е.Луѓе од Македонија нема толку да направат,некој шкот направи.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај ако сакаш спомни му за Тетекс, клубските бои како што приметив на менаџеров му се лилаво со бело. Нека среди плаво-бело да биде ако може...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Пишав за Тетекс, доколку најдете уште некоја грешка пишете тука.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.490
Еве ти тука имаш што ти душа сака, а graphics фолдер ти сам треба да го креираш во My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/graphics.

http://www.fm-base.co.uk/

Мене ме интересира околу графикс фолдерот нешто, т.е. имам фрки, ај што ќе симнам се и ќе наместам, него во играта ништо не е променето, ни слики на играчи, тимови, дресови, ништо... :/ да не е до вистава скапана, сестра и ебам...:icon_lol:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Мене ме интересира околу графикс фолдерот нешто, т.е. имам фрки, ај што ќе симнам се и ќе наместам, него во играта ништо не е променето, ни слики на играчи, тимови, дресови, ништо... :/ да не е до вистава скапана, сестра и ебам...:icon_lol:
Кога ќе ја уклучиш играта, одиш во Preferences, па во Display & Sounds, таму каде што пишува Use Skine catch (или така нешто) ќе го отштиклираш, а ќе го штиклираш Reload skin, ја рестартираш играта и ќе си имаш се наместено.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
А кај можеме да го симнеме тој фајл за македонската лига?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
еј фала брат... значи скинови,логоа,фејспек све тоа иде у графикс... али овде само логоата ги има на линков шо го пушти :toe:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
The procedure entry point SymGetLineFromAddrW64 could not be located in the dynamic link library dbghelp.dll

Го има некој овај проблем? :Ѕ

Kajgana Shop

На врв Bottom