- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.566
Копираш у My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/graphicsА како да ги инсталирам фејспаковите и логоата ?
Сакам да играм со другар,знам лани можеше без проблем да се игра само ИП требаше,сега не сака така.Еве ви еден сајт со логоа, фејспакови и сл. Имате и други сајтови тука каде ќе најдете други интересни работи за ФМ, а и упатство за инсталација на истите:
http://loswonderkids.com/fm-world.php
@ Aksi16
Инсталирај си ја offline, не ти треба никаков код.
Како треба со хамачи,не знам никогаш така не сум пробал преку него?Пробајте со хамачи.
Секоја чест за дечкото. Дури и се согласи да го тргне тоа FYR од името.НА SI Games форумот еден Шкот ја прави нашава лига и гледам дека многу сериозно се нафатил, со Втора и Општински лиги, Купот и сите марифети, сури и играчи што фалат ги додава, а се жали и дека Љуботен Тетово го немало во дата базата! :pos2:
Ајде наскоро...
Јааа мајката...мора да не е арен со паметот чим се нафатил да ни ја напрае лигаваНА SI Games форумот еден Шкот ја прави нашава лига и гледам дека многу сериозно се нафатил, со Втора и Општински лиги, Купот и сите марифети, сури и играчи што фалат ги додава, а се жали и дека Љуботен Тетово го немало во дата базата! :pos2:
Ајде наскоро...
Прв пат слушам за вакво нешто. Јас го имам инсталирано пачот, а и со пачовите од минатите изданија на ФМ никогаш ми се нема случено ова!Го инсталирав пачот и гадно се заебав...пред да го инсталирам пачот ги имаше логоата и сликите од играчите од неколку европски лиги , а сега откако го инсталирав пачот ги нема ни логоата , ни сликите од играчите па дури ни знамињата на државите...дали е ова поради пачот или е нешто друго во прашање?? ... дали и кај некој друг се случи ова??