Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Што е потешко од Ливерпул на гости дај не заебавај. Не ви го знам распоредот ама сигурно ви е полесен :toe:
Тотенхем дома, Сандерленд гости, Стоук дома.
Играте со Ливерпул, голем кур, тие поарно нема да играт ни ЛШ, ни ЛЕ, само Јунајтед да не ја освои 19та титула, шо значи голема е веројатноста да ви ја пуштат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Да,Сандерленд на гости,ќе биде ебано..(се надевам Брус ќе ни пушти,не му требат поени).. Тотенхем дома,без разлика што е дома,пак ќе биде ептен тешко..А за Ливерпул,па може и да му пуштат на Челзи...посебно ако се знае дека Торес 100% заминува,или 100% останува.. Се молам на господ,да прочитам некаде како Торес вели дека ако не се пласира Ливерпул во ЛЕ,дефинитивно си заминува од тимот.. :)

П.С. Сити-Тотенхем - меч што не смее да се пропушти..Среда,5ти мај..

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Manchester United:
Tottenham (H)
Sunderland (A)
Stoke (H)

Chelsea:
Stoke (H)
Liverpool (A)
Wigan (H)

Еве ги натпреварите на двата тима до крајот. Јас мислам дека дербито Ливерпул - Челзи ќе решава за шампионот, само ме плаши да не им ја пушти Лузерфул на Челзи, само за ние да не освоиме. Манчестер очекувам да ги победи сите до крајот. Челзи ќе победи против Стоук и Виган.

F

fantomX

Гостин
Кој пушта бе во Англија, вие улај да не сте? Па макар и Ливерпул да му донеси титула на Манчестер Јунајтед да е во прашање.
Тотенхем дома потешко од Ливерпул на гости? Дај Боже да е така. :toe:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Играте со Ливерпул, голем кур, тие поарно нема да играт ни ЛШ, ни ЛЕ, само Јунајтед да не ја освои 19та титула, шо значи голема е веројатноста да ви ја пуштат.
Да,ова македонска лига е.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мислиш газдите американци кур ги боли за број на титули,пари губат со самото неиграње во Европа.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Абе и на Манчестер лани не му требаше против Хул во последното коло па фино лепо си тепа. А Хул се спаси само поради поразите на Њукасл и Мидлсборо. Така да очекувајте Ливерпул да си игра поштено за честа и бодовите (кои сигурно ќе му требаат). Е сега веќе ако си тепа Челзи во поштена игра ок никому ништо.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Дојде ред и на 2место да ни честитате титула? Де саа да ги слушнам тие вчеера шо јадеа КАКА дека играта на Челзи не била у надолна линија и најслаба од цела сезона?!? Смешно ми е коо прочитах у ваш фан клуб кој се треба да си оде а бегате 1 бод и имме скоро изедначен распоред па иде оти и другите гомна шо јас ги издех се точни, навивачето на Челзи и те како се плашат од Јунајтед, а доброо шо фудбалеерто не се тие карактере и да се откажуват. Дај смирејте се, какви навиваче сте уствари?

Абе и на Манчестер лани не му требаше против Хул во последното коло па фино лепо си тепа. А Хул се спаси само поради поразите на Њукасл и Мидлсборо. Така да очекувајте Ливерпул да си игра поштено за честа и бодовите (кои сигурно ќе му требаат). Е сега веќе ако си тепа Челзи поштена игра ок никому ништо.
Тука ќе се виде карактеро и целта на ФА. :)

И коо среќа га имат Челзи голови да дават у 90та мин... или да не изгубат со 3 негататива на пр.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Стоук ќе ја реши титулата, еден од Челзи и Јунајтед ќе ги победат, другиот ќе киксне.

Нешто како што стори Виган :)

F

fantomX

Гостин
Дојде ред и на 2место да ни честитате титула? Де саа да ги слушнам тие вчеера шо јадеа КАКА дека играта на Челзи не била у надолна линија и најслаба од цела сезона?!? Смешно ми е коо прочитах у ваш фан клуб кој се треба да си оде а бегате 1 бод и имме скоро изедначен распоред па иде оти и другите гомна шо јас ги издех се точни, навивачето на Челзи и те како се плашат од Јунајтед, а доброо шо фудбалеерто не се тие карактере и да се откажуват. Дај смирејте се, какви навиваче сте уствари?
Играта на Челзи е несериозно неконстантна, шо не значи дека сега е најлоша.
Кој треба да си оди? Дрогба.
Навивачите на Челзи се плашат од своите сопствени играчи, кои не се способни на три кола пред крајот да се шампиони со потпросечни за реномето нивно Јунајтед, Арсенал и нормално, Ливерпул. Свинска глава за поклон за играчите! - безразлика шо е невообичаено за Англија.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

И коо среќа га имат Челзи голови да дават у 90та мин... или да не изгубат со 3 негататива на пр.
Збори македонски литературен јазик,ништо не можам да разберам што сака да каже авторот....:jaj:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44

Никој не се плаши од Јунајтед (добро, бар јас не), се плашам од кретени ко Џон Тери...

И да, честито победи на Јунајтед и Тотенхем. Онаа на Тотенхем во целост заслужена.

П.С. Сакам да прокоментирам нешто друго. Околу првиот меч Јунајтед-Сити, а и сега овој... Дали некој од фановите на Манчестер го штопаше времето на славење на играчите на Јунајтед?

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Реално гледано, сега шансите им се 50-50% на двата тимови за освојување на титулата. Манчестер треба да игра со Тотенхем, Сандерленд и Стоук. Реално гледано тешка ќе им биде со Тотенхем, додека другите 2 очекувам лесно да ги добијат. Челзи треба да игра со Стоук, Ливерпул и Виган. Стоук и Виган сигурно ќе ги тепа, додека дербито со Ливерпул јас мислам ќе решава за шампионот.

Голема борба ќе има и за 4тото место. Тотенхем игра со Манчестер и Болтон, а Сити со Арсенал и Астон Вила. Во последното коло играат меѓусебно и мислам тој дуел ќе решава за кој ќе оди во ЛШ. :vozbud:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Никој не се плаши од Јунајтед (добро, бар јас не), се плашам од кретени ко Џон Тери...

И да, честито победи на Јунајтед и Тотенхем. Онаа на Тотенхем во целост заслужена.

П.С. Сакам да прокоментирам нешто другао. Околу првиот меч Јунајтед-Сити, а и сега овој... Дали некој од фановите на Манчестер го штопаше времето на славење на играчите на Јунајтед?
Минута и 17 секунди.:smir: Баш сакав да видам , дали ќе им дадат уште толку како на првата. И пред да продолжат да играат судијата со свирчето во уста само чекаше да свирне.:helou: Баш ме зачуди , пошто истиот тој судија , на првиот даде да се доигра уште едно полувреме.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Минута и 17 секунди.:smir: Баш сакав да видам , дали ќе им дадат уште толку како на првата. И пред да продолжат да играат судијата со свирчето во уста само чекаше да свирне.:helou:
Тоа и ми беше целта. Само минута и 7 секунди, не 17, а им даде + 15 (или 20 секунди) на Сити. Нешто слично беше и сега со Тотенхем-Челзи.

Сакав да видам дали фановите на Јунајтед се реални и дали имаат исти аршини... Очигледно не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom