Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Добро бе друже, дали навистина веруваш во тоа што го напиша?
Па Англија е мајка му стара, не е Италија 1Б 2Б 3Ш па да се местат утакмици. Незнам шо толку запнавте за натпреварот со Ливерпул кога има 3 кола до крајот, и сите 3 противници на обете екипи се незгодни :toe:
Јас верувам оти ќе ви га пуштат, ако тепат или искарат нерешано оште поарно.
Не е Италија 1Б 2Ц... Ливерпул е, и нема да дозвољат да го изгубат примато НАЈТРОФЕЕН АНГЛИСКИ КЛУБ.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јас верувам оти ќе ви га пуштат, ако тепат или искарат нерешано оште поарно.
Не е Италија 1Б 2Ц... Ливерпул е, и нема да дозвољат да го изгубат примато НАЈТРОФЕЕН АНГЛИСКИ КЛУБ.
Ваљда не го мислат истото и во управата на Ливерпул.

Знаеш дека Англичаните се горди, со енормно его нели? :smir:

Ако немаат осигурано пласман во ЛЕ (дури и да имаат) победа над некоја од големите екипи за нијанса би го ублажила сивилото во кое годинава потона Ливерпул.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ок де, јас ти поверував, само ти пренесов шо прочитав од јапонците :toe:
П.С. Те поздрави Јошимитцу.
А јас ти дадов доказ,а сеа ти дека немаш начин да ми одговориш трескаш глупости..Патетики убаво реков.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ваљда не го мислат истото и во управата на Ливерпул.

Знаеш дека Англичаните се горди, со енормно его нели? :smir:

Ако немаат осигурано пласман во ЛЕ (дури и да имаат) победа над некоја од големите екипи за нијанса би го ублажила сивилото во кое годинава потона Ливерпул.
Дај боже да не го мисљат истто, оште поарно за нас, полошо за вас.
Работта е шо и играчи и навивачи сите ќе сакат пораз на Ливерпул од Челзи, ако на нас титуулта ни зависе од тај натпревар.
Боље ги таквото на них (навивачите и играчите) дали ќе имат еден пораз плус минус, важно Манчестер нема даа шампион.

Ама ќе вииме как ќее...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Едно прашање...
Ќе смее Порсмут да игра Лига Европа иако ќе биде во Чемпионшип наредната сезона?

Нели некого не пуштаа така :lud:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Едно прашање...
Ќе смее Порсмут да игра Лига Европа иако ќе биде во Чемпионшип наредната сезона?

Прво треба да освои ФА куп. Значи да ги победи Челзи во финалето. Во тој случај треба Портсмут да игра во ЛЕ. Ама пошто имаат долгови , наместо нив би играл тој што ќе биде 7 место во ПЛ. Ако Челзи освои ФА куп , пак исто 7 место во ПЛ ќе игра во ЛЕ. А тоа што Портсмут ќе игра во 2 лига , не значи дека неможе да игра во ЛЕ. Се знае 5 место во ПЛ и победниците во ФА и Карлинг куп одат.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Едно прашање...

Прво треба да освои ФА куп. Значи да ги победи Челзи во финалето. Во тој случај треба Портсмут да игра во ЛЕ. Ама пошто имаат долгови , наместо нив би играл тој што ќе биде 7 место во ПЛ. Ако Челзи освои ФА куп , пак исто 7 место во ПЛ ќе игра во ЛЕ. А тоа што Портсмут ќе игра во 2 лига , не значи дека неможе да игра во ЛЕ. Се знае 5 место во ПЛ и победниците во ФА и Карлинг куп одат.
Доволно е да се биде финалист во ФА куп за да се има право на настап во Евро Лига, секако доколку другиот финалист има обезбедено настап во Лига на Шампиони.
Портсмут има сега друг проблем. Поради лошата финансиска состојба, од клубот не ни планирале да бркаат настап во Европа, поради што Портсмут нема поднесено апликација за Евро настап во Анлиската Фудбалска Федерација. Откако успеаа да се пласираат во финалето од ФА куп поднесоа жалба со која сепак бараат да бидат пријавени за Евро Лига.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ти честита само 1 член, шо пишува 1 месечно во фан клуб Челзи, на банер у потпис има Челзи и Јувентус фан.

Дури и 10 бода да бегаме, незначи тоа дека немаме слаби карики и дека никој не треба да си оди. Така да тоа кој треба да си оди, не зависи од бодовната состојба:smir:

Навивачите на Челзи се плашат од мизерниот Јунајтед? :icon_mrgr
Добар начин да си ја креваш/те самодовербата, ама не е тоа трајно решение :helou:

Јбг, многу среќа имат Челзи да не изгубат 3:0.
Па дури и да дадат гол во 90+
Сакаат играчите да го осетат чувството како е во 97минута да се даде гол, ама ајде можда на некоја утакмица кога е нерешен резултатот (или пример 3:3) :toe:
Абе и кај нас се 1-2 помочковци ама ти сите не направи. Значи можеш и индивидуална слика да гледаш а? Супер. Само, сите говорат и праат тва шо им одговара.
Фала богу, не значе. Не значе ни дека имаш јака игра ако победеш 4-0. Ништо не сам кажал, ама кај вас се спремат бесилки за Тери, Дрогба, Лампард... тва е исто така поим за патетика и тука се гледа колко навивачето на Челзи се плашат од Јунајтед, не дека толко вии мака за поразо туку се плашате оти има еден голем и искусен тим у трка со вас па и 1поен предност ви е малко и стравувате да не напраате од готово-вересија. Самодоверба кревам? Коо логика саа тука? Си миш јас сам фудбалер на Јунајтед ти на Челзи и се пукаме а уствари сме 2 у милиони.
Сакам да кажам оти (иако) пораз, сега не се јадат трици за гол на Челзи у 90+, а не сте свесни оти мош баш тај гол ќе га реше битката (се надевам не) или как шо викате вие оти сити се глупаци шо у последните 5мин спијаа, па јас да кажам оти тотенхем се педерчина шо не ви га наполнија мрежата до врх (ипак мора малко да ви попуштат, од Лондон сте (у ваш стил)) :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе и кај нас се 1-2 помочковци ама ти сите не направи. Значи можеш и индивидуална слика да гледаш а? Супер. Само, сите говорат и праат тва шо им одговара.
Фала богу, не значе. Не значе ни дека имаш јака игра ако победеш 4-0. Ништо не сам кажал, ама кај вас се спремат бесилки за Тери, Дрогба, Лампард... тва е исто така поим за патетика и тука се гледа колко навивачето на Челзи се плашат од Јунајтед, не дека толко вии мака за поразо туку се плашате оти има еден голем и искусен тим у трка со вас па и 1поен предност ви е малко и стравувате да не напраате од готово-вересија. Самодоверба кревам? Коо логика саа тука? Си миш јас сам фудбалер на Јунајтед ти на Челзи и се пукаме а уствари сме 2 у милиони.
Сакам да кажам оти (иако) пораз, сега не се јадат трици за гол на Челзи у 90+, а не сте свесни оти мош баш тај гол ќе га реше битката (се надевам не) или как шо викате вие оти сити се глупаци шо у последните 5мин спијаа, па јас да кажам оти тотенхем се педерчина шо не ви га наполнија мрежата до врх (ипак мора малко да ви попуштат, од Лондон сте (у ваш стил)) :)
Кај вас не се баш 1-2ца, да бидаме реални :smir:

Неможе за 1 натпревар да ги ставаме на бесилки, сликите од Фантом (и Давор мислам) беа ставени у афект.
А поентата беше ОБЕСЕЈТЕ СЕ (сами да се обесат пошо да не се праваа балерини, саа ке бееме +10 и немаше да го праваме тај маабет)

Никој вистински навивач на Челзи не се плаше од Јунајтед, а дека имате добар и искусен тим со тава се согласувам, не негирам :toe:
Вие да беете на +1 сигурно немаше да бидате сосем опуштени нели, биди реален.

Сити се глупаци, сељачка екипа, екипа без муда да игра под притисок на големи натпревари, пошо 2 пати ги е*ете на ист начин :helou:

Тотенхем не се педерчина шо не искористија неколко 100% шанси, туку тава беа пропусти на поединци. На колективно ниво изиграа супер, и не надиграа у секој дел од терено:toe:

Ајде, има уште 3 натпревари. Видечемо

Спортски поздрав :smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
1. Неможе за 1 натпревар да ги ставаме на бесилки, сликите од Фантом (и Давор мислам) беа ставени у афект.
А поентата беше ОБЕСЕЈТЕ СЕ (сами да се обесат пошо да не се праваа балерини, саа ке бееме +10 и немаше да го праваме тај маабет)

2. Никој вистински навивач на Челзи не се плаше од Јунајтед, а дека имате добар и искусен тим со тава се согласувам, не негирам :toe:
Вие да беете на +1 сигурно немаше да бидате сосем опуштени нели, биди реален.

3. Сити се глупаци, сељачка екипа, екипа без муда да игра под притисок на големи натпревари, пошо 2 пати ги е*ете на ист начин
1. Афектот на Фантом и особено на Давор изгледа им е лична карактеристика. Тие нивни 'афекти' згрозуваат многу тука. Заслужен бан за двајцата. И како што не можеме да кажеме дека сите фанови на Челзи се шупаци што пишуваат гнасни работи, па макар и во нивен фан клуб, така и никој друг не може да каже дека Јунајтед паднале ниско што се надеваат дека Ливерпул намерно ќе пушти на Челзи. Субјективно мислење, нели?

2. Со ова се согласувам.

3. 3 пати :smir:. 2 во ПЛ и еднаш во Карлинг купот.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
1. Афектот на Фантом и особено на Давор изгледа им е лична карактеристика. Тие нивни 'афекти' згрозуваат многу тука. Заслужен бан за двајцата. И како што не можеме да кажеме дека сите фанови на Челзи се шупаци што пишуваат гнасни работи, па макар и во нивен фан клуб, така и никој друг не може да каже дека Јунајтед паднале ниско што се надеваат дека Ливерпул намерно ќе пушти на Челзи. Субјективно мислење, нели?

2. Со ова се согласувам.

3. 3 пати :smir:. 2 во ПЛ и еднаш во Карлинг купот.
Не зборувам за тоа дали се заслужени бановите или не, тоа е работа на модераторите не е моја работа. Поентата ми беше дека они 2ца не ги бесеа играчите, туку им советуваа сами да се обесат :) :) :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Виган ѕверови!!!!
Така е кога се наоѓаш во опасна зона...мора да играат максимално :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Мило ми е што изгубија ама криво ми е што за 10 мин ми отиде ливчето 2-2 ги имав :toe:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.758
Поени од реакции
21.446
Незнам зашто но првенствово се повеќе и повеќе ми изгледа на наместено :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop