Абе и да изгуби Челзи, мислите дека Ливерпул ќе дозволи Јунајтед да биде шампион?
Ќе му јаде победата на Челзи како ништо
Јбг ќе се надеваме на Стоук или Вест Хем.
Феноменално !Ауу, да видете само каков гол даде овој Steven Nzonzi за Блекбурн. Бомба удар од 30 метри. Ако го најдам ќе го постирам.
п.с: По се изгледа и Барнли и Хул ќе отпаднат.
Виган де, уште подобро.Виган ?
Може и тоа да биде,ама па не им е сигурен пласманот ни во ЛЕ. Сиугрно знаат дека нема да успеат да задржат дел од играчите ако уопште не се пласират во ЛЕ. Или па планират да ја освојат и да им дадат да играат,како бранители на круната..Абе и да изгуби Челзи, мислите дека Ливерпул ќе дозволи Јунајтед да биде шампион?
Ќе му јаде победата на Челзи како ништо
Јбг ќе се надеваме на Стоук или Вест Хем.
Јас како шо гледам на табелата Челзи е прв,а и како што го глеам распоредот,ми се чини скоро израмнет,ама мислам дека е малце потежок на Јунајтед. Според мене,сеуште Челзи е фаворит.Другарчиња од Манчестер Јунајтед ви честитам 4та титула по ред :smir:
Што е потешко од Ливерпул на гости дај не заебавај. Не ви го знам распоредот ама сигурно ви е полесенЈас како шо гледам на табелата Челзи е прв,а и како што го глеам распоредот,ми се чини скоро израмнет,ама мислам дека е малце потежок на Јунајтед. Според мене,сеуште Челзи е фаворит.