Дали во некој од моите постови го виде зборот местење (што патем е секој втор збор искуцан од Вас)?Стварно еј, судиите ептен им ја местат титулата на Манчестер.
Ама Челзи сите до крај ќе ги тепаат зашто се најјаки, пукнете судии!
Не ги читам твоите постови, чек да видам. BRB.Дали во некој од моите постови го виде зборот местење (што патем е секој втор збор искуцан од Вас)?
Едит: исчукан, искуцан е српски збор :pos2:
Ќе ја славам титулата. Не и Дрогба.Леле кави значи само коментари (слики) во фан-клуб Челзи. Почнаа да фрчат електрични столици, бесилки, Аушвиц, возови за депортација.... Само да не почнат да ги слават на крај истите фудбалери кои денес ги масакрираа...
Види па ја шо најдов на еден јапонски форум.... Фанови на Челзи пишуваат, еве ке ти преведам за тебе:Видете што најдов од фанови на Јунајтед на еден нивни форум
In Rafa we trust. COME ON YOU REDS. YNWA
They are going to bend over and open their asses for Chelsea, no doubt about it.
I love this man. YNWA. Do it for Manchester mate.
Come on Liverpool, beat the Chelsky!
:pos2::pos2::pos2::pos2:
ПАТЕТИКА!!
заборави на оваВиди па ја шо најдов на еден јапонски форум.... Фанови на Челзи пишуваат, еве ке ти преведам за тебе:
" Не ја заслужуваме титулата, Манчестер Утд се појаки"
"Да, да имаш право Јошимото Ман Утд стварно се појаки од нас и секогаш биле"
"Апсолутно се сложувам со вас, нас за к*р не не бива, предлагам да отвориме петиција на фб за титулата да иде во Манчестер"
Се зачудив, си викам види ги децава ццц...
Да, да ми текнува, Харихита го кажа тоа, ама ме мрзеше да го барам постот. Овие шо ги пишав ми фатија окце пошо на првата страна беа.заборави на ова
„да не беа судиите сега плус 5/6 поени ке бевме напред“.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Имаше 3 минути продолжение,голот падна некаде во 92:56 и шо сеа за 4 секунди ќе се праиме бе? А и + ете,се доиграа после и тие неколку секунди.П.С. Сакам да прокоментирам нешто друго. Околу првиот меч Јунајтед-Сити, а и сега овој... Дали некој од фановите на Манчестер го штопаше времето на славење на играчите на Јунајтед?
Зошто Ливерпул не смее да си дозволи да му “пушти“ на Челзи:
Ја гледав сега табелата за Премиер Лигата на страната на УЕФА. Таму стои дека 5-от игра во плеј-оф (4-то квал. коло), а 6-от игра во 3-то квалификациско коло за Лига Европа. Најверојатно само освојувачот на ФА Купот има загарантирано место во групите од ЛЕ. Според ова значи дека Портсмут ќе игра во Лига Европа, а Ливерпул МОРА да си игра за себе барем за 6-то место и колку толку настап во Европа макар и во трето квал. коло за ЛЕ. Астон Вила утре сигурно победува со Портсмут и ќе го прати Ливерпул на табелата за 6-то место (Вила има и натпревар помалку). Знаат сопствениците на Ливерпул дека ако не играат во Европа од финансиски аспект и секако од играчки е катастрофа, а да не спомнам дека сериозно Торес, Џерард па и други можат да побараат трансфери. Ова не е момент кога Ливерпул треба да гледа егоистички и сериозно да си ја загрози иднината и статусот на “голем“ клуб само за да го спречи Манчестер да стани најтрофеен клуб во историјата во Англија.
Тоа е мое мислење па сега...
Види па ја шо најдов на еден јапонски форум.... Фанови на Челзи пишуваат, еве ке ти преведам за тебе:
" Не ја заслужуваме титулата, Манчестер Утд се појаки"
"Да, да имаш право Јошимото Ман Утд стварно се појаки од нас и секогаш биле"
"Апсолутно се сложувам со вас, нас за к*р не не бива, предлагам да отвориме петиција на фб за титулата да иде во Манчестер"
Се зачудив, си викам види ги децава ццц...
Еве ги најпатетичните фанови на светот...Едно мислат,друго зборат,трето прават...патетики живи...Enjoy!!!Dovicinski напиша:100% сум сигурен дека ова ти си го напишал ! Нема шанси фан на УТД да напише или објави вакво нешто !:back:
Добро бе друже, дали навистина веруваш во тоа што го напиша?Абе и да изгуби Челзи, мислите дека Ливерпул ќе дозволи Јунајтед да биде шампион?
Ќе му јаде победата на Челзи како ништо
Јбг ќе се надеваме на Стоук или Вест Хем.
Ти честита само 1 член, шо пишува 1 месечно во фан клуб Челзи, на банер у потпис има Челзи и Јувентус фан.Дојде ред и на 2место да ни честитате титула? Де саа да ги слушнам тие вчеера шо јадеа КАКА дека играта на Челзи не била у надолна линија и најслаба од цела сезона?!? Смешно ми е коо прочитах у ваш фан клуб кој се треба да си оде а бегате 1 бод и имме скоро изедначен распоред па иде оти и другите гомна шо јас ги издех се точни, навивачето на Челзи и те како се плашат од Јунајтед, а доброо шо фудбалеерто не се тие карактере и да се откажуват. Дај смирејте се, какви навиваче сте уствари?
Тука ќе се виде карактеро и целта на ФА.
И коо среќа га имат Челзи голови да дават у 90та мин... или да не изгубат со 3 негататива на пр.