Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не треба да го кривиме Росицки за промашениот пенал, без Фабрегас Арсенал едвај имаше игра. За Аршавин не треба да се коментира, веќе од поодамна забележав дека тој е отиден во аут. Ни се повторува истото од почетокот на втората половина на минатата сезона, без Фабрегас немаме никаква игра. Факт.

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
gooner , Извини да те прашам ако може , а со што се санкционира обструкција ако може да ми објасниш (не сваќај како провокација)
Чист жолт картон нема тука дискусија , а во врска со натпреваров знаев дека ке примиме гол на крај само не сакав да пишувам да не искочи дека кобам , незз зошто секогаш на крај се заебуваме со вакви посрани екипи (за воља на вистината играше добро сандерленд денес)кој како да живеат за вакви дуели , се радуваат како да освојле ЛШ ама тоа е тоа што да се прај дечкото од мојот аватар е трагичарот на мечот , едноставно да пласираше како што најдобро знае ке беше 0-2 за нас и тоа ке значеше победа меѓутоа сакаше на сила и на крајот тоа се покажа како кобно али што е тоа е идеме понатака , следен ВБА дома навидум лесна утакмица но и таа треба да се одработи.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
абе дај не заебавајте...росицки згреши шо згреши ама судијава.......:S.... 95 примаме гол......прво полувреме пенал нема.........вилшер не знам колку фаули претрпе пак за сандерленд нема жолт.......абе оди.....да ти ебам и судија и се.......некој па ми кажува клиши крив за голот.....одбраната е најмалку крива на целиов натпревар, да не беа 5 миинава назад не знам шо ќе ни се случеше..........
и пак Steve Dowd ќерката да ти ја ебам копиле едно.......
- 94та
- да клиши беше крив тој лошо ја исфрли
- а за што се таму за украс? па нормално дека треба да играат вака на секој натпревар.
- Phil Dowd

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Зашто одма кривецот се бара во спротивните,Росицки не е крив а даун е крив?? Вие никад не критикувате играч од арсенал се се бара кривица у другиот ! Росицки како да не знае дека пенал со сила не се сутира,Не ми е јасно како насри изведува слободни а не и пенали??? Аршавин промаши шанси но не беа зицери како што беше на Чамак. сандерленд изигра многу појако од нас тоа е факт. Вела зашто не го стави не ми беше јасно ! Тоа на сонг беше чист жолт и плус сонг имаше уште 3-4 фаули зад себе направено така да чисти црвен. Одбрана изигра мн јако оваа утакмица едино тоа ни функционираше.

--- надополнето ---

И Со ова се помирив дека ја изгубивме титулата ! Челзи киднува на 5 поени и тоа е крај,после не го фаќа никој. Ајде само карлинг,лига куп или лц нешто од ова ! Другово е загубено дефинитивно ! А лорен колку и да игра најако пак он се наоѓа у грешна позиција(некогаш со грешен потег по кој примаме гол) НОВИОТ СЕНДЕРОС !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Е ако од септември месец се помирувате со губење титула не знам, сегде ме нервираат вакви фанови. Пет бода разлика знаете што се во ПЛ? Се топеле водства од 10 бода во март - април месец не па од септември уште.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Зашто одма кривецот се бара во спротивните,Росицки не е крив а даун е крив?? Вие никад не критикувате играч од арсенал се се бара кривица у другиот ! Росицки како да не знае дека пенал со сила не се сутира,Не ми е јасно како насри изведува слободни а не и пенали??? Аршавин промаши шанси но не беа зицери како што беше на Чамак. сандерленд изигра многу појако од нас тоа е факт. Вела зашто не го стави не ми беше јасно ! Тоа на сонг беше чист жолт и плус сонг имаше уште 3-4 фаули зад себе направено така да чисти црвен. Одбрана изигра мн јако оваа утакмица едино тоа ни функционираше.

--- надополнето ---

И Со ова се помирив дека ја изгубивме титулата ! Челзи киднува на 5 поени и тоа е крај,после не го фаќа никој. Ајде само карлинг,лига куп или лц нешто од ова ! Другово е загубено дефинитивно ! А лорен колку и да игра најако пак он се наоѓа у грешна позиција(некогаш со грешен потег по кој примаме гол) НОВИОТ СЕНДЕРОС !
Искрено до негде си во право, иако сите викаат дека пишуваш како да си против Арсенал, ти уствари пишуваш најреално, иако не треба да го браниш Аршавин, а ова за освојување на премиер лига е доста реално и точно можеме да ја освоим само доколку го тепаме два пати Челзи и Манчестер, а со ваквото губење бодови ништо не праиме, може ке речете дека и јас кобам ама не е така, редно време е да освоиме нешто, секоја година ај другата ке биде подобро, ама не е така и со оваа нашава политика не се освојуваат титули, точно дека имаме добар тим од млади играчи, ама тоа е само еден тим од 15 добри играчи, а пошто кај нас секогаш пола прв тим е повреден тоа значи дека треба да имаме уште барем тројца јаки фудбалери и така ке има подобра конкуренција и сите ке играат подобро.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Челзи киднува на 5 поени и тоа е крај,после не го фаќа никој.
Друже 5 бода се ништо после 5 кола... сезоната е маратон не спринт... секогаш ние бевме тие што бевме на чело 3/4 од сезоната па после не поминуваа... Се надевам улогите ќе бидат обратно оваа година :)

Челзи тек допрва треба да има тешки натпревари до сеа првите 5 кола све со екипи кои што и Арсенал (ќе) ги победи.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
- 94та
- да клиши беше крив тој лошо ја исфрли
- а за што се таму за украс? па нормално дека треба да играат вака на секој натпревар.
- Phil Dowd
94:14 шо значи 95
клиши не беше крив....клиши убаво си ја исфрли е сеа косчиелни шо се најде тука....друго е....ама ни косчиелни не е крив...така се погоди ситуацијата :S
да треба да играат....али ТРЕБА....кога последен пат си ја видел одбранта да ни функционира олку добро ?
Phil ако сака нека се вика.....ја пак да му ебам ќерката

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe brat Chelsea ne e arsenal(deca,sto normalno i opravdano nemozat da izdrzat 38 kola i plus utakmici od drugi kupovi bez prestan toa e normalno a i toa e edna pricina za povredite)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
^Е ако од септември месец се помирувате со губење титула не знам, сегде ме нервираат вакви фанови. Пет бода разлика знаете што се во ПЛ? Се топеле водства од 10 бода во март - април месец не па од септември уште.
Сепак би рекол фан Арнесхвин е еден и единствен ;) не му замеруј

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Вака сега да разјасниме. Кривицата за пропуштените бодови треба да си ја барате во вас и само во вас. Не во судијата!! Беа покажани 4 минути продолжение, голо го дадоја во 94:15, ама тие 15 секунди беа во акција и НИЕДЕН судија на светов немаше да ја прекини играта. Сандерленд играше погрубо и можеби она не беше за црвен, не успорувам, ама, судијата кој толку многу го критикувате и му карате, вас ви даде пенал на резултат 0:1! Е сега шо Росицки е дрво недоделкано и не го даде а после го примивте писмото, е тука не барајте кривица во судијата.

Сега можи и да ми реплицирате и да ми давате црвени ама ич не ми е гајле, само ви кажав како шо е и беше. Ајт. :wink:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Не мрдаме од мртва точка...истата ебена ствар секоја сезона...почнувајќи(зборувам за поновава историја) од Џенас кога ни го лупна во 94та мин од 30 метри 2007та ,следната сезона бирмингем не заеба со пеналот(и титулата по него),па на емирати фамозните 4-4,кога од готова работа исто пропадна сезоната..па повторно предходнава сезона со бирмингем (отиде све во неповрат),а исто бодови изгубивме во вест хем и повторно со 2 позитива....
tired of this shit...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Го забораваш Виган... Тоа беше најдебилното второ полувреме на Арсенал што некогаш го имам гледано...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
И после неколку поминати саати се уште не можам да се смирам по кобната 94:16 минута, незнам дал да плачам или да се смеам како може едно те исто сценаријо да ни се повторува година по година, како само нас (во најголем дел од случаите) ни се случува ова. Одбраната целиот натпревар изигра одлично дури и над моите очекувања со оглед на на тоа што игравме 40 минути без Сонг, и очекував да примиме гол секоја минута, но тоа што најмногу боли, боли, боли е тоа што се случи во последните секунди.
Знаев дека следува ваков натпревар после еуфоријата со Брага но потајно се надевав дека тоа нема да се случи и тотално сум разочаран од средниот ред целиот натпревар не успеа да ја задржи топката во своите нозе па мислам дека на крај и процентот на посед е во корист на домаќинот, а сите знаеме кога Арсенал го нема поседот на топка во своја корист тогаш вакви нешта се дешаваат.
Можеме да го кривиме судијата, но како што реков на овој натпревар потфрли средниот ред.
И на крајот кога ќе се одлучува титулата и кога некој тим ќе ни бега 2-3 бода сите ќе видиме дека токму на вакви мечеви се добива или губи титулата, а за да не се оствари ова сценарио ние мораме да ги победиме конкурентите во дирекните дуели и да земеме највеќе бодови од тие натпревари. Се надевам дека и другите конкуренти се луѓе и ќе изгубат и тие некои неочекувани бодови затоа што вака не иде.
И на крај сите кои ја изгубиле вербата во Арсенал слободни се до крајот на сезоната, јас се уште верувам дека оваа сезона ќе освоиеме некој трофеј, па макар за тој трофеј и како што се вели и крв паднала.
ARSENAL FOREVER

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom