Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Стартот на Сонг беше за жолт и жолт му даде
За утакмицава неможам да се смирам сеуште за да давам коментари , но дали озбилно говориш за ова?
Тоа е обструкција што се санкционира со фаул но во никој случај со жолт а камо ли па знаеме критериум за втор жолт , тој старт воопшто не го исполнуваше.
А 10 пати то на Чамак и на Вилшер нозете им отидоа? За тоа 1 жолт дали падна... затоа да бидеме озбилни немаше ист критериум за двата тима.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
1. Ако судиите се виновни немој да го пцуваш Росицки. Мислиш дека и јас не сум изнервиран? Ама тоа е тоа. Како што кажа еден член погоре, сега му треба подршка на тимот, а не да го пцуваме.
2. Тие беа во напад. Значи треба да се дозволи да завршат акцијата.
2.
Покрај судиите и Росицки е крив.Да го дадеше немаше да изгубиме. ;)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Нема врска судијата , таман си беше-едноставно Клиши панични ненормално кога исфрла топка од шеснаесетник

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Па немаше кој друг да изведува првиот изведувач на пенали ван перси повреден вториот фабрегас повреден , и тој како капитен во оваа ситуација се реши да ја превземе одговорноста.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Покрај судиите и Росицки е крив.Да го дадеше немаше да изгубиме. ;)
Знам брат, сакам да кажам дека не е во ред да се пцуват играчите.
Сепак, луѓе сме, правиме грешки.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Момци немој да мислите дека е провокација ама што му се случи на арсенал?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не бев во можност да го гледам натпреварот,само последните 7/8 минути ги изгледав,така да за играта неможам да коментирам.Гледам промашен пенал,Цеск се повредил(?),Аршавин бил дрво,Сонг црвен картон.Ако некој го најде цел натпревар за даунлоад,може линкот по ПП.
Од кога Росицки изведува пенали ?
Прв пат,РвП,Цеск,Бентнер,Волкот,Аршавин,сигурно да играле некои од овие ќе го изведеше пеналот.
Голот беше примен во 94 минута и некаде околу 15-20 секунда...после корнерот можеше да свири крај,но незнам зошто го спречи,сепак да неможеме уште 30 секунди да се одбраниме,не е оправдување за примениот гол.
Клиши,значи од кога го знам го фаќа паника во последните секунди кога треба да расчисти во 16те,ебаго поарно во корнер избаци кога гледаш дека е густо пред тебе,овој ја пукна во Лорен....:((

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
2 жолти = црвен што тука не е јасно ?

--- надополнето ---

голот го примивте 94.16 секунда не додавај без врска...
па мене стримот ми закочи и кога се радуваа бесе 94:45 мислам а кога се го дале не знам можесе да суди кога ја избација со глава од корна

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ако гледаме реално ние во првото полувреме бевме надиграни, а голот го дадовме со многу среќа, ама во второто полувреме игравме далеку подобро од нив, но во 55 мин. Сонг доби втор жолт, кој беше престрого досуден посебно во овој случај, зашто ке добие црвен и требаше да добие опомена(освен ако стартот не е премногу груб, а овој дефинитивно не беше таков), мегутоа продолживме да играме добро и без него и за наша несрека Росицки промаши пенал, и на крај како по обичај со непишаното фудбалско правило „ако не казниш ке те казнат“ примивме гол во 95 а имаше 4+ ама тие беа у напад и судијата остави да продолжат и се случи тоа да примиме гол, толку од мене.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Добро бе читам и неможам да се изначудам...
Па бидете еднаш реални и признајте дека сами сме криви. Судијата НЕ беше крив за нерешениот резултат. Голот го примивме 94:16 така да тоа им беше последната акција и секогаш оставаат да се заврши, доколку Клиши беше посмирен во исфрлањето ќе свирнеше крај во истиот момент.
Сами се криви, Сандерленд тотално не надигра. Имавме шанса преку Росицки кој ненормално лошо го шутна пеналот и тоа е, да дадеше ќе земевме 3 бода.
Подобро е од лани барем земавме еден бод протви тим кој беше на исто рамниште дури и подобар од Арсенал на овој натпревар.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
абе дај не заебавајте...росицки згреши шо згреши ама судијава.......:S.... 95 примаме гол......прво полувреме пенал нема.........вилшер не знам колку фаули претрпе пак за сандерленд нема жолт.......абе оди.....да ти ебам и судија и се.......некој па ми кажува клиши крив за голот.....одбраната е најмалку крива на целиов натпревар, да не беа 5 миинава назад не знам шо ќе ни се случеше..........
и пак Steve Dowd ќерката да ти ја ебам копиле едно.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom