Кај почнав да го прогнозирам составот, ете ви најдов работа....Не можам да дочитам ме мрднавте....Ама со оглед дека дел од постовите се од некои неважни членови еве ке кажам јас дека.....
...Иако Аршавин е самопрогласена ѕвезда, шо се сложувам со тоа, да бидеме реални дека за него мора да има место во прв тим....Толку пари за него за да седи на клупа не бива....а и е класа плус од Росицки, моментално....И дел пред Насри...
Волкот не покажа ништо и тука се сложувам, но мислам дека Венгер ке го форсира и ако е здрав ке го игра како десно крило....Убеден сум, но само не верувам дека би играл 90 минути.....Ако дојде Џо Кол, тогаш не знам кој би играл таму.....Но, иако како шо кажа, Лоџикс, нема стамина, нема баланс, нема игра со лева нога, за глава да не правиме муабет...Но има брзина, и мислам дека на тое може да помине....Има брзина, доста важно има добар центаршут, па конечно неговите топки може да ги чека, конечно еден добар шпиц со глава, Чамак....
Росицки, Насри, Диаби, Денилсон, Ебуе, Вела и слично ке чекаат шанса за разлика од мечот, ривалот и резултатот....И сеа на крај краева нема да бидат сите здрави....Ке почекаме до 10то коло и ке видиме шо како....
Јас сум за Аршавин, лево, Тео, десно и Цеск и Сонг на средина....На врв од шеснаесетник, плејмејкер или SS РвП и најнапред Чамак...
Мое мислење, дека вака е најдобро...А шо викате, или грешка сум....Ама некако ми е многу офанзивна оваа формација, ако се знае дека Аршавин не се врака назад, па донекаде е и како 4-3-3, бидејки Тео иди назад, заедно со Сонг и Цеск, а овие тројца се напред...
Не знам повеке..
--- надополнето ---
Тука се конкурира за помошник на Венгер?
Ако сум на право место,еве ја мојата понуда:
(Фреи - голманот што ќе дојде..дали Шварцер,дали Фреи или некој друг,ќе видиме..)
Прегледај го приврзокот 32095
Аршавин е " самопрогласена ѕвезда ".На Арсенал не му треба таков,ништо не покажува на терен.Па дури ни се труди да покаже,загарантиран му беше првотимски статус па само стоеше напред,како права " ѕвезда ".Нека го продадат на Барселона(резерва да им биде) па нека си го исполни неговиот " голем сон ".
Ако веке ова е подефанзивна тогаш сигурно назад може да игра Дени, но за Диаби,Венгер има кажано, дека е поофанзивен од Цеск, па само би ги заменил местата....За се друго се слагам, освен Насри....Мислам дека Аршавин нема шанси да остане на клупа....
И јас не сум којзнае колкав фан на Аршавин, најповеке од овој тим го сакам Цеск и Вермален, а и Сања, но не верувам дека ке седи на клупа...
--- надополнето ---
Лондонскиот Арсенал пројави сериозен интерес кон францускиот голман во редовите на Фиорентина, Себастијан Фреј.
Шпекулациите во однос на иднината на поранешниот француски репрезентативец започнаа откако виолетовите го донесоа во своите редови голманот на Селтик, Артур Боруцк.
Тренерот на виолетовите, Синиша Михајловиќ, сакаше посериозна конкуренција на голманската позиција и веќе ја има. Сега тој ќе треба да реши кој од двајцата - Фреј или Боруц ќе биде прв голман во текот на наредната сезона.