Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Мислам дека Џо Кол е најблиску до нас....Сега тоа го видов и тука, со линкот од картер и ме доубеди до негде дека ке иде кај нас.....Па може да се рече дека 90% е кај нас со оглед дека веке и по другите клубови како на Јунајтед како и на Челзи го сметаа за наш член....

Го чекаме да се врати од одмор и да конечно потпише договор вреден 85 000 фунти неделно, како што и беше првичната информација....

и да, утре навивам за Фабрегас

--- надополнето ---

Имам едно прашање....Многупати можеби имате кажано како одат тие порачи преку страната на Арсенал...Но ако на пример јас ја сакам оваа дуксерка http://onlinestore.arsenal.com/invt/386708w&bklist= колку би ме чинела да стигне до овде ? Со се други давачки, превоз и слично....Тука цената е 50 фунти, од прилика нешто повеќе од 3500-4000 денари, така ? Е сеа како одат тие постапки за порачки и се тоа....И дали некој наскоро планира да порача нешто, па да порачам и јас ?

Помош, Ве Молам

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Мислам дека Џо Кол е најблиску до нас....Сега тоа го видов и тука, со линкот од картер и ме доубеди до негде дека ке иде кај нас.....Па може да се рече дека 90% е кај нас со оглед дека веке и по другите клубови како на Јунајтед како и на Челзи го сметаа за наш член....

Го чекаме да се врати од одмор и да конечно потпише договор вреден 85 000 фунти неделно, како што и беше првичната информација....

--- надополнето ---

Имам едно прашање....Многупати можеби имате кажано како одат тие порачи преку страната на Арсенал...Но ако на пример јас ја сакам оваа дуксерка http://onlinestore.arsenal.com/invt/386708w&bklist= колку би ме чинела да стигне до овде ? Со се други давачки, превоз и слично....Тука цената е 50 фунти, од прилика нешто повеќе од 3500-4000 денари, така ? Е сеа како одат тие постапки за порачки и се тоа....И дали некој наскоро планира да порача нешто, па да порачам и јас ?

Помош, Ве Молам
Поздрав друже, јас баш пред некое време нарачав дресче.....Ми стигна за отприлика 10 дена........Е сега бидејќи твојата порачка е повеќе од 20 фунти, поштарината би те чинела дополнителни 18 фунти......Мојата порачке беше под 20 фунти , па за мене поштарината беше 10 фунти.....Тоа е вака што можам да ти кажам.....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/06/10/1967603/revealed-joe-cole-has-signed-a-contract-to-join-arsenal

Оваа вест више по втор пат ја соопштуваат, и сигурно не се забегани да се избламираат вака. Значи 99% Џо Кол е играч на Арсенал!!!
Треба да се почека,сепак изворот не е баш веродостоен

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Охооо значи мене дуксерката ке ме чини, околу 6000....Хмммм...ама пошто сум финансиски јак, сега за сега, можи ке ја порачам....Мислам дека вреди....Дрес, не дека не ми прај кејф, ама дуксерката е топ.....Стакло ми седат такви и можам да ја носам на се....Со гордост ке ја носам....Е сеа да се порача....Со катричка плакање, така ?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Rossell – Er, Arsene I want to by Cesc for 10 euros, that is the deal take it or leave it?
Wenger - No! You idiot why don’t you listen.
Rossell – Er, okay 30 euros.
Wenger – I tell you want Mr. Rossell want about a swap.
Rossell – Okay Okay.
Wenger – we will swap Flapianski, he’s Poland’s number one, and Eduardo, a lethal Crobrazilian scorer for Messi and Valdes.
Rossell – Okay 40 euros?
Wenger – Au Revoir chump.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

--- надополнето ---

Помош, Ве Молам

Дуксеров е топ и јас може ќе го порачам, а иначе ќе чекам за групна нарачка преку Арсенал Маседониа би требало да има попуст.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Дуксеров е топ и јас може ќе го порачам, а иначе ќе чекам за групна нарачка преку Арсенал Маседониа би требало да има попуст.
Го сакам дуксерот :vozbud: си го зимам дефинитивно..и ја ќе чекам групната нарачка..:) сеа на почетокот на сезоната станувам и јас член..:))

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Го сакам дуксерот :vozbud: си го зимам дефинитивно..и ја ќе чекам групната нарачка..:) сеа на почетокот на сезоната станувам и јас член..:))
abe daj davajte informacii kaj da se zavclenam so da praam sakam da zeam dress od verma kazujte kako so da se pravi ODMA

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ај кога ке се прави групната нарачка, пишете тука или на ПП....Ептен сум загреан за дуксерот...Еј а пошто сме лето, нема некој сезонски попуст ??? Хахахахахахахахах...Туку шо попуст, кај нив нон стоп 15-20 степени....:pos2::pos2:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
И јас сакам да си купам дрес,ама ќе ги чекам на намаление

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
abe daj davajte informacii kaj da se zavclenam so da praam sakam da zeam dress od verma kazujte kako so da se pravi ODMA
Кога ке дознаам поконкретно,ќе ти кажам.Зоки ми рече дека 600 денари е чланарината,годишно..плус добиваш маичка од Арсенал Македониа..:)

Ај кога ке се прави групната нарачка, пишете тука или на ПП....Ептен сум загреан за дуксерот...Еј а пошто сме лето, нема некој сезонски попуст ??? Хахахахахахахахах...Туку шо попуст, кај нив нон стоп 15-20 степени....:pos2::pos2:
Попустот е само за членови на Арсенал Македонија,ако сакаш да земаш преку нив,ваљда ке треба да се зачлениш..:))

Член од
7 април 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
I jas sum zainteresiran da ziam dres, pishete ovde ili na PP koa ke imate povekje informacii okolu ova.. Fala:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom