Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ne mi pagja na pamet nieden za bek so bi mozel da dojde a da zasili dobro ! Hangeland ne izira na nivo so Atl.Madrid ! Vtoriot gol smeni pravec od nego topkata ! Ne mi prai nekoj golem kejf ! BUffon , Yaya , Arteta,Chamakh i eden bek ke bide dream team ova ! I konecno ke ima tim za titula da zagrize ! Do sega bevme samo konkurenti na livce ! Ali so ovie transferi ke bideme mnogu jaki i toa livce ke go smenime so TITULA ! Toj Boateng e novo zasiluvanje na M.CIty ! Kompany sea Boateng od HSV gi donesoa !

--- надополнето ---

Mozeme Richards da go iskoristime zasto ke imaat mnogu stoperi ! Lesscot,Toure,Richards,Kompany,Boateng

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
по толку години кастрење и штедење време е газдата да го одврзе кесето и да донесе неколку квалитетни играчи
1 штопер
1 шпиц
1 голман
срамота е секогаш да сте надвор од конкуренција многу рано а имате голем потенцијал и одличен тренер
не го сфаќате ова како навреда :salut:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Да ама кога е прашање на време.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
јас од клипов ниш не разбрав ај ако знае некој нека преведе :)

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Da bi sakal da igram za Barsa, sea dali me sakaat oni ne znam no jas bi sakal da igram za Barsa taka nekako ke dojde prevodot, znam solidno spanski no nekako Katalonskiot dialekt e malku zabegan :)) taka de4ki ke si ide druzeto .. ejj ne mi se veruvaa Ajaks stanavme ovaa Barsa ne prai Ringispil kade i da ide na drugo mesto nema da mi e maka no ko ke vidam deka u BarsaFUCKINGlona ide ne mi se veruva ej ko rasna krava sme koga sakaat togas ne molzaat sea Arshavin i Gael li se na poteg

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Cesc: "If I leave Arsenal is to play at the club, although I have no hurry to leave,"
Cesc has made clear its intentions if abandoanara England. "If I leave the Arsenal is to play at Barca," has ruled. Sin embargo, Catalan has stated: "I do not know when it will happen, I am very happy at Arsenal and I have no hurry to leave."
Fabregas says his desire is to solve your destination as quickly as possible, regardless of it. "Before the World I want to know my future, because playing a Munial and have something on your head does not benefit anyone."

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нема шанси да си отиде сега....Сигурно ќе иде у Барса, али во моментов не ми се верува....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Во екот на тоа дали Фабрегас ке си оди оваа сезона или другата, ке ви презентирам некои изјави на Анри. Цитирам:

19.05.2006(непосредно по продолжувањето на договорот со Арсенал) „Се надевам дека ке останам овде додека можам да трчам. Не можам да ги оставам навивачите, тие ми се како семејство.Срцето ми вели да останам и никогаш нема да заминам во Шпанија. Англија е најдобрата земја за фудбал и тоа е мојот последен збор.“

13.11.2006 - „Останувам во Арсенал до крајот на животот. Никогаш нема да играм за друг англиски клуб, а со целосна почит кон Барселона, мојот одговор е -Не!“

10.03.2006 - „ Со нетрпение ја очекувам наредната сезона со Арсенал.“

10.04.2006 - „Не знам колку пати треба да повторам дека останувам во Арсенал. Можеби треба да шетам во Лондон со маица: „Останувам во Арсенал! ““

21.04.2006 - „Го сакам овој клуб. Среќен сум во Арсенал и немам никаква причина да го напуштам.“

27.04.2006 - „Додека Венгер е овде и јас ке бидам тука. Тоа е многу едноставно да се разбере, нели? “

08.06.2006 - „Во моментов сум фудбалер на Арсенал, но информациите кои доагаат од Милано се многу пријатни.“

12.06.2007 - „Не сум одлучил ништо, ако нешто се случи, тогаш сигурно сите ке дознаат.“

23.06.2007 - „ Во понеделник ке одам на лекарски прегледи во Барселона, а потоа ке потпишам четиригодишен договор.“

Цитати од изјавите на Анри, напишани во магазинот Еспорт, од англискиот Сан....

Е сега, муабетот ми е, никогаш не бидете сигурни...Ако Анри си замина, тогаш Фабрегас кој е нивно дете, сигурно ке си оди...само прашање на време е кога...Сеуште ја нема таја новинарка фама, голема, но сепак ја има...Јас мислам дека оваа сезона ке остане Фабрегас, и дека наредната би заминал да го замени Чави, кој веке навлезе во доцните 30-ти години...Но не би ме чудело и оваа сезона...Ке видиме...

Прочитајте ги изјавите и ке имате колку-толку некаква претстава, од тоа што може да ни се случи...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да бидеме реални има шанса уште одма да си замине Цеск но по све што изглееда тој ќе остане оваа сезона но за 2 3 сезони ќе го напушти клубот ... е до тогаш треба Мерида и Ремзи ( ако се врати некад асален...не ко Дуду) да стекнат такво искуство ко тој пред 4 сезони што стори !
А исто така мора да се засилиме ... Дени и Диаби понапред а Јаја Туре поназад да дојде ... одлично би се вклопил со нашата игра мислам дека овој играч.
Исто така се согласувам со Tale_slash со тоа што го кажа ... немаме доволно играчи бе мора да се одврзе кесето и сите тие пари што се профит во последниве 3 4 сезони да се потрошат на засилувања и така пак нашиот клуб нема да оди во минус и ќе си заврши све со Емирати супер ќе си имаат кеш да си доплатат... не сме мизерни ваљда да немаме пари воопшто...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ne mi pagja na pamet nieden za bek so bi mozel da dojde a da zasili dobro ! Hangeland ne izira na nivo so Atl.Madrid ! Vtoriot gol smeni pravec od nego topkata ! Ne mi prai nekoj golem kejf ! BUffon , Yaya , Arteta,Chamakh i eden bek ke bide dream team ova ! I konecno ke ima tim za titula da zagrize ! Do sega bevme samo konkurenti na livce ! Ali so ovie transferi ke bideme mnogu jaki i toa livce ke go smenime so TITULA ! Toj Boateng e novo zasiluvanje na M.CIty ! Kompany sea Boateng od HSV gi donesoa !

--- надополнето ---

Mozeme Richards da go iskoristime zasto ke imaat mnogu stoperi ! Lesscot,Toure,Richards,Kompany,Boateng

Абе ќе биде дрим тим, али за Буфон денес излезе неговиот агент дека се само шпекулации тоа. За Јаја најверојатно неговиот агент изјавува колку да ги принуди Барса да реагираат дека оваа сезона многу малку играше. За Артета не верувам дека Венгер би понудил се додека Фабрегас е во тимот, а и да иде Фабре, на Насри, Вилшер или Ремзи би му се дала таму шанса.

--- надополнето ---

http://indian-transfers.weebly.com/

"We have received a generous offer from Arsenal," Pereira told 'Football Today!'
magazine, "Subrata obviously wants to move, but we don't want to [sell him]."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom