Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
не верувајте, само шпекулации од еден глуп шпански весник, да го свртат вниманието на јавноста. Фабрегас годинава не си оди од арсенал (изјавата од неодамна на венгер, дека додека е фабрегас под договор, не би се согласиле да го остават да замини, а кога ке му истечи договорот, слободен е да потпиши за кого сака и кај сака). Арсенал како тим, не бо го дале фабрегас оваа сезона, затоа што е најклучен играч во составот на арсенал. Инаку, доколку арсенал играше против барса, 2 меч со фул состав, Алмуниа, клиши, галас, вермелен, сања, сонг, фабрегас, насри, аршавин, ван перси, гарантирам дека резултатот ке беше сосема друг, али.........

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe carter daj ne me nerviraj !Kako moze i pak da aludiras na kopiljacite ! Ramzi,Vilser jezda se talenti golemi ali nemoj da mi kazuvas deka na niv ke racuna! daj ne lupaj gluposti veke mi e preku glava od ova so maldite ! oni se talenti ali prerano e za da vlezat u konkurencija ! zatoa se povreduvaat ! So koj pamet vikas deka ARteta netreba da dojde deka gi imame Vilser,Ramzi itn!

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/transfer-links
Of lele so koj pamet go kazuva toa ! sea site znaeme deka ni trebaat novi igraci dobri dokazani da gi iame u prv tim, taka ke iame jaka klupa -rosicky,diaby,denilson u toj slucaj bi bile na klupa ima uste nekoj !
ja bi za sledna sezona

Buffon
Sagna-Song-Vermaelen-Clichy
Nasri-Yaya-Fabregas
V.Persie-Chamakh-Arshavin

Diaby,rosicky,denilson,djourou,gallas,almunia,walcott,dudu,bendtner,wilshere,ramsey toa se na klupa ke bide mn jako taka !
Iskreno i Arteta mn sakam da doe

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Баш би сакал ако Артета го засили нашиот тим... а Џиџи не си оди од Јуве тоа е ... многу чудно за очекување...ги поддржа кога паднаа во втора лига сега да си замине е не својствено мислам дека..
Сепак она индијчето ако го зема ќе мора да земе и уште еден зашто тој не ми изгледа на искусен голман :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не верувам дека Росицки другата сезона ќе игра во прв тим. Единствено ако почнеме да го гледаме стариот Росицки ќе има некаква шанса за прв тим. Како и да е, ќе биде одлична резерва...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Артета е само шпекулација.....Не верувам дека некогаш би дошол, но би го сакал во нашиот тим...

Буфон не верувам дека ке сака уште да ги подржува кога нема да играат во Европа и кога не се знае кој ке биди тренер и каде ке завршат наредната сезона...Сигурен сум дека ке го напушти Јуве, но не знам каде ке оди....И Јунајтед ми изгледа како голем конкурент за него...Тој, да ги подржва во втората лига, а не верувам дека најдорите години за голман околу 30-те ке остане во второ класен тим....

--- надополнето ---

И да, верувам дека Росицки ке игра на повисоко ниво наредната сезона....Убеден сум, дури можно е и да одпадни некој и да игра во прв тим....Има фудбал уште многу во неговите нозе...Верувам во него !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Па тоа ти е истото што го имаше изјавено.
Да изјави дека би сакал да игра за Барса,но исто така изјави дека не се брза да замине од Арсенал.
Верувам дека и годинава ке остане,па и ако освоиме трофеј/и може уште 2 сезони,ако не ке си замине.
А и да сака да си замине,не верувам дека Венгер ке го пушти да си оди бидејќи немаме достојна замена за него.Можеби за некоја сезона....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Заборавиле и РвП и Сања во Јуве,Венгер во Реал,Цеск у Барса,Бентнер во Минхен.....итн.
Ке останеме со Денилсон,Фабиански....=)

Од овие напишаните дефинитивно ке си одат Силвестре,Сендерос...а најверојатно и Галас.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не ли ни го давате Клиши? :pos2:

ќе биде интересно летово, ќе ве победиме со новиот тренер : D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Па тоа ти е истото што го имаше изјавено.
Да изјави дека би сакал да игра за Барса,но исто така изјави дека не се брза да замине од Арсенал.
Верувам дека и годинава ке остане,па и ако освоиме трофеј/и може уште 2 сезони,ако не ке си замине.
А и да сака да си замине,не верувам дека Венгер ке го пушти да си оди бидејќи немаме достојна замена за него.Можеби за некоја сезона....
Знам што кажа во видеото него ова беше надополнето.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Abe carter daj ne me nerviraj !Kako moze i pak da aludiras na kopiljacite ! Ramzi,Vilser jezda se talenti golemi ali nemoj da mi kazuvas deka na niv ke racuna! daj ne lupaj gluposti veke mi e preku glava od ova so maldite ! oni se talenti ali prerano e za da vlezat u konkurencija ! zatoa se povreduvaat ! So koj pamet vikas deka ARteta netreba da dojde deka gi imame Vilser,Ramzi itn!

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/transfer-links
Of lele so koj pamet go kazuva toa ! sea site znaeme deka ni trebaat novi igraci dobri dokazani da gi iame u prv tim, taka ke iame jaka klupa -rosicky,diaby,denilson u toj slucaj bi bile na klupa ima uste nekoj !
ja bi za sledna sezona

Buffon
Sagna-Song-Vermaelen-Clichy
Nasri-Yaya-Fabregas
V.Persie-Chamakh-Arshavin

Diaby,rosicky,denilson,djourou,gallas,almunia,walcott,dudu,bendtner,wilshere,ramsey toa se na klupa ke bide mn jako taka !
Iskreno i Arteta mn sakam da doe
Ќор си или слабо сфаќаш?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
и озбилни се овие спортденес... сајт прва класа.
А за Цеск... па и да си отиде ќе преживееме! Не е едини во тимот иако ми е омилен од овие што ги имаме во моментов заедно со Волчко :)
Харт... добар , млад голман... но незнам дали е баш и нешто класа голманчиште...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom