Што кога женско предлага секс-френд?

Член од
28 јуни 2009
Мислења
6
Поени од реакции
2
Килробот, сам себе го убијал...
Без разлика дали станува збор за ОН или ОНА, ако некој прифати таков предлог автоматски останува без самопочит. Не ги дефинирам јас така работите, туку така се дефинираат само по себе. Шознам, можеби за тебе и нема баш многу смисла ова, али ти најверојатно се водиш по онаа дудлачката - „од бирача нема јебача“. Во превод, од пуста желба за секс, тебе се' ти изгледа прифатливо и нормално. Само прашање на време е кога ќе посака да купите stap-on и да го испроба на тебе, а ти секако ќе прифатиш.

Хехе. Тачно, тачно. Тоа е теоријата.
Боље некогаш ќе го издркам, отколку да го брцнам кај било која. Од кога стана ова проблем?

Испробано е ова, не функционира :(

Еве еден совет и за тебе. Пошто сигурно дека јајцата нема да ти ги собере во кондом, запиши го бројчево - 3147920. На храбар момак како тебе кој (бар на форум) нема никаков проблем со тоа да фука (и да го фука) било каква девојка, сигурно ќе му треба. Ќе го бараш др. Ристо Никоски.

Девојка која е само фак-френдица со тебе, не е фак-френдица само со тебе :)

У принцип, секој би требало да сфати дека девојка која нема никаков проблем да се ебе чисто „спортски“ е курва. Некои го сфаќаат тоа пред, а некои после посетата во клиниката за кожно-венерични болести. Ти кој ќе бидеш?

Чудни сте... Не викам дека може да здосади од секс, туку дека сигурно побрзо ќе ти здосади од секс со некоја која официјално има статус „фак-френд“ (и која знаеш дека ќе ја ебеш секогаш кога ќе посакаш), отколку со девојка без таков курвински статус.

Али у принцип зошто воопшто дискутираме за ова? Секој со своите способности, фетиши, желби и размислувања. Некој сака курви, некој не. Некој го палат цицки од 5 кила, некого психолошкиот момент и „играта“. Мое мислење е дека кога некој договорил сигурен фак-френд, уште од почеток го убил уживањето во сексот. Тоа е исто како уште пред да бидне било што да и дадете до знаење на девојка дека ви се допаѓа. Ќе и биде исто како да ве имала, па нема да и биде никаков предизвик всушност да направи нешто со вас.
Ne si u pravo. Znaes zaso? Zaso izglea uopste ne kontas so znaci fuck buddy. Znaci: BUDDY!! Allo! Toa znaci deka kao prvo ste drugari, posle toa se ebete, koj zaso, neznam dali e bitno, posto samiot poim fuck buddy e ebeno ne seriozen, odnosno, ne zavisi od nikakvi moralni obvrski koi bi definirale deka stanuva zbor za nesto poseriozno od drugari koi sto se ebat. A sea, ti kategoriziras i, se doveduvas vo nekoja si dilema, koja sto, ja mislam ili ti si imal nekoe loso iskustvo so nekoja bivsa ili nekoj tvoj drugar go naebal.. Kako i da e, GI karakteriziras kako kurvi, koi sto ne samo sto oni nemaat samopocit, tuku i samoiot se narekuvas kurva, zatoa so se osekas iskoristeno!? Zaso be? Pa neli ste drugari?! Dokolku imas nekoi drugarki, koi sto neznaat so sakaat, odnosno mozda e i materijalistka, ondak mozes nekako da ja deklariras kao sponzorusa. Ustvari ti si old school do jaja. Ne bi ja zel za zena ako e skinata, taka?

Jajcata u kondom i doktori, neznam brat, ama jajca u kondom ne mi ni teknalo da probam, posto ne mi bilo tolku dosadno dur moite se na rabota. A ako sakas da ebes podolgo, a ne ti pomaga priroda, ondak misli na drugar ti, mozda i ke ti se spusti, pa ondak ke ispadnes fraer pred nea. So i mislam deka bi se osekal fraerski dokolku ti se spusti pred devojka, bar za takov covek pocnav da te smetam.. Nema veze be, kako i da e, ke bide, samo poleka, ti rekov, izbroj do 10 i nazad..

So se tice do biranje.. Ako ne biras, ondak neam so poise da ti kazam. Odnosno ne bi go prael muabetov uopste. Spored mene covek so ne bira, e covek so neznae so saka. A toa e daleku od moja dopirna tocka so bilo kakva licnost od takva bransa.

Ednostavno, nemozes da deklariras, posebno devojka, kako kurva. Kurva e plati klati. Devojka so se ebe e devojka so saka da se ebe! Treba da go svatis toa kad tad, posto, nekako, mator si za vakvi hello im from gruzija muabet! :vozbud:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?

Што е со „предлог“ моментот? Не го дискутирам сексот на маса, со кафе, додека решавам што сакам со некого. Така што, не - немам предложено, па не знам како би реагирале машките на таква понуда:)
Од друга страна, сум имала такви односи, кои направив да така се развијат поради тоа што момците не биле „материјал за врска“ и не мислам дека им пречело истото:)

У принцип, секој би требало да сфати дека девојка која нема никаков проблем да се ебе чисто „спортски“ е курва.
Абре аман? :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Ne si u pravo. Znaes zaso? Zaso izglea uopste ne kontas so znaci fuck buddy. Znaci: BUDDY!! Allo! Toa znaci deka kao prvo ste drugari, posle toa se ebete

Фак-бади била личност со која прво си другар, па после се ебеш? :nesvest:
Дефиницијава рулз. Значи затоа јас не сум контал за што збориме тука... Пардон, пардон, моја грешка :))))

Во тој случај, поштувам :)))
Yeah, we (me and Dick Masterson) get that alot.. :)))))

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
За тоа, на друга тема :)))
На која тема сакаш, саншајн:) Секогаш ми е задоволство да се занимавам со мачо-шовинистички-„сите жени се курви, извини мамо“-бесмислени глупости.

И вие (девојчињата) си знаете :)))
За тоа, на друга тема :)))
мхм. Ај напрај ми дете, те молам! Ај, сонце си!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
На која тема сакаш, саншајн:) Секогаш ми е задоволство да се занимавам со мачо-шовинистички-„сите жени се курви, извини мамо“-бесмислени глупости.
Погоре го имаш линкот и темата :pos2:
И никој не рече дека сите жени се курви саншајн... :nesvest: Туку дека тие што се ебат исклучиво спортски се курви. :toe:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Туку дека тие што се ебат исклучиво спортски се курви. :toe:

Мене и „ми се допаѓа и има прекрасна смисла за хумор“ ми било доволна причина. Поспортски од тоа - здравје:) Убаво вака, бар ќе знам кога ќе седнам со тебе на кафе дека имаш сјајно мислење за мене:back:

Член од
28 јуни 2009
Мислења
6
Поени од реакции
2
Lele brat, kraj si!! Sportsko ebenje... Se ebat kao sportistki a? Ona, eeejjj, se ebam sportski ejj.. Ili, leee brat, onaa se ebe sportski ejjj, nemas pojma.. Taa so ne ti se sviga e kurva, automatski! Ona, ne mi se svigas ma, KURVO!! Sportusi be mamu vi ebem.. Ke pocnam da go korisstam ova, dobra fora e..

Pazi drugar mi so glea u momentov!! Koincidencija do jaja!!
Gledaj!!! Kurva! Putana!!

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ај вака....

Со оглед на извесното и предвидливо мнение што преовладува кај најголем дел од овдешниве мажи,глупаво би било да се осмели(сама себе да се убија:))некоја девојка да предложи вакво нешто некому.Самата идеја да го предложи тоа ми е глупа,нема потреба од официјализирање пошто фак бади по дефиниција исклучува секакви обврски меѓу партнерите,па самото официјализирање и легализирање на статусот на таквиот однос нема смисла,не знам која е потребата од такво нешто.

Плус,постојат посуптилни методи и техники за да се постигне истата цел,без такво експлицитно бламирање,а тоа го можат извежбани и искусни девојки.(слободно употребете некој епитет по ваша желба:))

Према тоа,јас кога би била машко(лелеее кај појдов,ама обожавам да се ставам во вакви невозмозможни позиции:icon_lol:) и да дојде некоја да ми предложи такво нешто,попрво би помислила дека е глупа или очајна отколку курва.

А,вака како женско не сум предложила никому и сигурна сум милион% дека не би предложила никогаш.

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Сигурно би прифатил, ако ми се допаѓа.

Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Никако не би ја карактеизирал (само поради тоа). Сексот е природна работа, како дишењето или јадењето. Би ја карактеризирал како курва некоја што тоа го прави (само) за пари.

Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?
Не би прифатил со некоја што не ја сакам воопшто. Мора да има некоја желба. Не би прифатил и ако таа не сака.
И карактерот и изгледот се битни. Но немој да мислиш дека сите мажи се шаблон. Напротив секој си има свои стандарди. Мене лично анорексичните манекенки воопшто не ми се примамливи, а и сексот со нив е мачење - тоа што рекле браќата срби: „Боље да љуља него да жуља“ - 100% може да го потврдам, сум се нашол во таква состојба. Карактерот ми е дури и по битен од изгледот. Ако некоја ме заведе со зборови: посветеност и нежност, изгледот е ептен во втор план.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Нормално дека би ја окарактеризирал како курва. Али нели, пошто и онака во очите на нас мажите речиси сите жени се курви, не е битно што всушност мислиме токму за таа девојка. Не би требало ни она да му ја мисли многу, пошто чим предложила такво нешто - сигурно не ја тангира неговото мислење. Магде, ако прашуваш какво е туѓото мислење, не е фак-бади за тебе.
Ова е прилично реален одговор. И вака резонира машкиот (па и женскиот) просек кај нас.
И фино е истово да се има у предвид пред да му се обратиш, како женско, на некој со таков предлог.

Да ти биде јасно дека, ако евентуално не те одбие, тогаш сигурно нема да те смета за ништо повеќе од курва.
Па, ако ти е важно што тој (а, набрзо и околината, пошо "титулите" брзо се шират) мисли и осеќа за тебе, тогаш треба да се откажеш у старт. Или да се преселиш у некоја земја малку по на север/запад, каде што резоните се поинакви.

А, ако искрено ти е сеедно за мислењата на конкретниот тип и опкружувањето...онда, go ahead.

Ние може да кукаме до илјада и една и назад за затуцаноста, стереотипите, бла, бла...али, џабе.
Реалноста е дека, со таква понуда, мнозинството ќе те смета за курва. Крај.
Глупо е да си гаиш надежи дека ќе биде поинаку.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Не се согласувам со мислењето дека дотичната е курва!
Си сака да си направи меракот, и готово.
Првин сме луѓе, а потоа машко или женско, значи имаме потреби, инстинкти...
Да не ја тупам повеќе, знаете шо сакам да кажам.

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Ова е прилично реален одговор. И вака резонира машкиот (па и женскиот) просек кај нас.
И фино е истово да се има у предвид пред да му се обратиш, како женско, на некој со таков предлог.

Ова ти е стварно глупо. Како заклучи дека повеќето машки размислуваат така, кога овде одговорите се подруги???

Јас лично за ниедна жена не сум помислил дека е курва, освен оние во излозите во амстердам и сличните четврти во други градови во европа. А дури и за нив не милам дека е нешто страшно, особено ако тоа мора да го прават за да преживеат. Со неколку дури и сум разговарал. Курва не е толку опасно колку што во оваа извртеа Македонија се спомнува. Опасно е да биде „курва“ односно многу да зборува, да лаже, да бара пари за се и сешто, да прави подли работи. Тоа е лошо, а не курва. Ај доста на темава, пошто 95% од вас курва не виделе... И само си замислувате како да е ова филм.

Z

zmej gorjanin

Гостин

Да ти биде јасно дека, ако евентуално не те одбие, тогаш сигурно нема да те смета за ништо повеќе од курва.
Па, ако ти е важно што тој (а, набрзо и околината, пошо "титулите" брзо се шират) мисли и осеќа за тебе, тогаш треба да се откажеш у старт. Или да се преселиш у некоја земја малку по на север/запад, каде што резоните се поинакви.

А, ако искрено ти е сеедно за мислењата на конкретниот тип и опкружувањето...онда, go ahead.

Ние може да кукаме до илјада и една и назад за затуцаноста, стереотипите, бла, бла...али, џабе.
Реалноста е дека, со таква понуда, мнозинството ќе те смета за курва. Крај.
Глупо е да си гаиш надежи дека ќе биде поинаку.
Не мислат сите исто, па така лесно да ги изгенерализираш работите. Сигурно и на запад постојат луѓе со стереотипи, разликата е што таму општеството е нагласено либерално, додека во Македонија сеуште се негуваат некои традиционални вредности, што и не е така лоша работа, па поради тоа тие стереотипи испливуваат на површина. И кога сме кај стереотипите, нив еднакво ги поседуваат и мажите и жените.

Kajgana Shop

На врв Bottom