Што кога женско предлага секс-френд?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Ќе ве молам не ја вметнувајте темата македонското општество и меѓуполовите врски бидејќи со оглед на тоа колку сме народ и колку секој со секој се знае и е роднина, целата таа област на нашето општество до некаде е и тотално перверзна бидејќи половина од меѓуполовите односи се сведуваат на шпански серии.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Јас знам за еден куп Битолчанки што се пердашат со грчки сељаци, со надеж дека ќе се омажат натаму... Во цела Македонија е ист случајот, за Битолчанки повеќе се знае оти по Широк сокак ептен се муабети:) Или јас трипам или нема Т од традиционалистичко општество кај нас...
Ај ќе се изразам со твој речник - трипаш :smir:. Познавам многу девојки кои се патријархално воспитани. Не викам дека нема раскалашени. Всушност во последно време се повеќе се зголемува нивниот број. А тоа што викаш за Битолчанки, не се само тие, има и доста кои одат во странство со главна цел да се омажат, посебно оние кои се од помали градови.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ај ќе се изразам со твој речник - трипаш :smir:. Познавам многу девојки кои се патријархално воспитани. Не викам дека нема раскалашени. Всушност во последно време се повеќе се зголемува нивниот број. А тоа што викаш за Битолчанки, не се само тие, има и доста кои одат во странство со главна цел да се омажат.
Генерално зборував. Тие „доста“ кои се однесуваат крајно нетрадиционалистички ми се чини дека се мнозинство.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ај ќе се изразам со твој речник - трипаш :smir:. Познавам многу девојки кои се патријархално воспитани. Не викам дека нема раскалашени. Всушност во последно време се повеќе се зголемува нивниот број. А тоа што викаш за Битолчанки, не се само тие, има и доста кои одат во странство со главна цел да се омажат, посебно оние кои се од помали градови.
Видиш тоа за мене е курва. Колку треба да си глуп и неспособен за да некој од странство те земе за жена и да ти го оправи животот.
Генерално зборував. Тие „доста“ кои се однесуваат крајно нетрадиционалистички ми се чини дека се мнозинство.
Точно, и јас воопшто немам проблем со нетрадиционалистичко однесување, имам проблем со ставот на таквите особи кои после глумат нешто трето. Не би ја нарекол курва девојката која сексуално општи со повеќе партнери и нема проблем и јавно да се носи со тоа, повеќе би ја исперцепирал како личност која не се плаши да си го земе тоа што го сака. И не сакам да бидам сватен погрешно, али па и на крај краева не е сексот тој кој што е најважен, разбирањето и духовната поврзаност се тие кои што може да направат две личности да останат толку долго време заедно и да им биде преубаво. Сакав да кажам дека мојот став не е дека исклучиво ги поддржувам девојките кои што си практикуваат таков начин на живот, едноставно ги почитувам ради принципиелноста. Врската која што се заснова исклучиво на секс нема некој век на траење, едноставно сексот со истата личност ќе ти здосади, и ќе бараш нешто ново.

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Zabaven i e tipot na devojkata i ide sexot so nego ama ne go saka toa znaci

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
резиме за магде во 03:04 ам --- слободно кажи му на дечко дека сакаш секс со него (без обвврски) и ич не се секирај. нема да рече ни дека си курва и да прифати (за што веројатноста е 90%) и да не прифати...

досега гледав еден филм... баш такво нешто се случи... само не знам што прават дте 57 кои се онлајн? изгледа ги оставаат компјутерите уклучени додека спијат?

ајде добра ноќ:helou:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
За машките:
Би прифатил со некоја што не ја сакам но веќе кога ќе имаме само секс барем ќе гледам да биде некоја која изгледа убаво, така што изгледот би ми бил важен,а карактерот не.
А за таа што би била убава,со топ тело ама "очајна" во сексот,не би си го поставил прашањето на колку други претходно им понудила секс?:uvo:
Или во ситуацијава не е битно,дупка си е дупка само добро да изгледа?
а btw би мислел дека само ти ќе и бидеш секс пријател????
Карактер и да сакаш не можеш да бараш,кога веќе се осудила некоја да се спушти толку ниско и да ти понуди да и бидеш секс пријател,нормално е да е особа без карактер и самопочит.
Иначе сексот со таква девојка може да резултира и со татковство,пошто "само ти" си и пријател(ама "најдобар") за секс или да бидеш "среќен добитник" на http://www.forum.kajgana.com/showthread.php?t=4681

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Alo, ne se "nudi" sex kako na pazarce, tuku, gleda dopadliv momak koj go poznava i se saka i prevzema inicijativa za vo krevet pri sto napomnuva deka e bez obvrski.

Breeej, kolku viznava bariera i pri globalizacijava ne unistuva cudo nevideno.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Хм... ај вака.

Таа: „Чуј, ај само се сексаме? Без обврски. Ок?“
Тој: „Важи“
Тие: *секс*
...
Таа: „Ај пак?“
Тој: „Абе, сакам да ја пробам онаа таму. Па ако не ја бива, тогаш со тебе, ок? Мислам, не сакам да се обврзувам со тебе, кога може да има подобри женски од тебе. Ништо лично, ама со тебе знам како е, а со неа може да биде и подобро.“
Таа: *повикува сили на пеколот да се струполат на Тој*

Според моето мислење, девојката сака да биде најдобрата за типот и не сака кога тој неа ја смета за резерва. А ако таа сака него да го смета за резерва, веќе го одобрува неговото однесување таа нему да му биде резерва.

Затоа: сексот е обврзувачки. Немој некој да помислил дека е инаку, зашто само повикува страдање и за себе и за партнерот.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Јас знам за еден куп Битолчанки што се пердашат со грчки сељаци, со надеж дека ќе се омажат натаму... Во цела Македонија е ист случајот, за Битолчанки повеќе се знае оти по Широк сокак ептен се муабети:) Или јас трипам или нема Т од традиционалистичко општество кај нас...
Ma, каков традиционализам. Го нема, а на негово место е некој језив транзициски хибрид измеѓу америчка roadie и македонска "чесна" жена.
Ем сакам да се ебам, ем да иам ќар од тоа, ем за светот да бидам невина.

Инаку, примери ко оние шо ги спомна, ги има у ептен голем број низ Источна Македонија (која иначе важи за "традиционална" средина). Али тоа е малце друга проблематика, слична на она шо на Украинки, Филипинки и сл. народи им се дешава.
Јеби га, сиромаштија + закаснета сексуална револуција = лицемерие до коска.

Фино рече Бацилус...кај нас меѓуполовите односи поише наликуваат на шпански серии.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
јас уште на старт кажав али да појаснам.

x особа е ебач на Y, и само тоа останува не секс..и тој по потреба се повторува
самото повторување е еден вид обврска, од често повторување покрај улогата на ``human vibrator`` двајцата можеби и несовесно ама сепак улетуваат во неконвекционална врска, чим е врска за да е успешна подлегнува на компромиси, чим се компромиси тогаш е поделба на суверенитетот врз личностите, а тоа носи и облигации.

и да, имам во близина нешто слично, мажена типка кој живее оделно од мажот има секс френд кој ми е познаник.....секс френдот на неколку наврати беше спречен да отиде, настана гужва по телефони ..да не ебеш друга? не сум ти добра повеќе...па правдање дека не е така дека е само зафатен со неодложна работа....па после пак обвинение дека таа ставила на коцка `брак`` па и синот може ќе ја разберел, а тој се курчел со други ( претпоставка)...итн итн.
не обрзувачки секс за машко се знае одиш настана плаќаш и си бегаш. е тоа не носи обрски никкави.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Ништо страшно, се случува.. и жените имаат периоди кога поради Х причини сакаат само секс со некого, потреба од слобода, немање време и желба за врска, некогаш и веќе се во врска па ова му доаѓа плус. Вака директно девојка да ви каже ниту звучи убаво, ниту пак ќе сретнете често.. за да се дефинираат и однесат односите во насока на секс-френдс постојат еден куп други начини и тоа е во ред. Доколку има дечко тој треба да мисли за тоа дали е таа дроља или домаќинка, затоа што ниту мене ќе ми е битно моето мислење за неа, ниту нејзе треба да и биде. :smir:
Јас сум бил во такви односи, можеби и пак ќе бидам ако ми одговараат условите и нема зошто да се ограничуваме на невидено.. едноставно тие сме, секоја жена е курва во одреден период од животот и тоа е природно. :pipi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
резиме за магде во 03:04 ам --- слободно кажи му на дечко дека сакаш секс со него (без обвврски) и ич не се секирај. нема да рече ни дека си курва и да прифати (за што веројатноста е 90%) и да не прифати...
WTF?!
Не ја отворив темава со цел да побарам совет за дали да предложам некому или не...:nenene:
А и советов ти вришти. 90% од машките ја сметаат таквата девојка за курва а ме советуваш за го напраам тоа..
Реалност малце не е на одмет:)

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
А за таа што би била убава,со топ тело ама "очајна" во сексот,не би си го поставил прашањето на колку други претходно им понудила секс?:uvo:
Или во ситуацијава не е битно,дупка си е дупка само добро да изгледа?
а btw би мислел дека само ти ќе и бидеш секс пријател????
Карактер и да сакаш не можеш да бараш,кога веќе се осудила некоја да се спушти толку ниско и да ти понуди да и бидеш секс пријател,нормално е да е особа без карактер и самопочит.
Иначе сексот со таква девојка може да резултира и со татковство,пошто "само ти" си и пријател(ама "најдобар") за секс или да бидеш "среќен добитник" на http://www.forum.kajgana.com/showthread.php?t=4681
Во еден дел од мојот пост реков: "Штом ми понудила таков предлог веројатно би му понудила и на некој друг доколку ја одбијам јас".
Значи свесен сум за тоа дека веројатно не сум ниту прв а ни последен што добил таков предлог од неа. И во таква една ситуација би бил луд доколку би имал секс без заштита. Така што татковството не доаѓа во предвид.:nenene:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Маливе што прават такви работи се курви, ама асли курви, не знам зошто не би биле во врска со некого туку само да се изебат? Многу е тоа чудно и не ми е јасно како не развиваат емоции. Постарите се греота, нека ебнат нешто.

Назад, ај да се изебат некоја вечер по некоја случајност, да е инцидент, сме ебеле сите по некоја девојка за една ноќ, но да продолжиш со некоја таква активност и ич да не ти е гајле не верувам.
Се развиваат чувства мислам, меѓу двајцата, може да се посебни чувства, но како кажа Огледало, сепак и таму се јавува љубомора, па дали постои и трета.
Сексот не е и не сакам да биде активност, ко што знам одам на баскет, па ќе играм со кој најдам под кош.
Постои движење да се изедначи со секоја друга рутина, но јас лично го сметам за нешто поинтимно, кое не би сакал да биде испогането од современиве тенденции.

Kajgana Shop

На врв Bottom