Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Ти текнува лани Милан во која лига играше уште од почеток и како испадна :pos2::pos2::pos2:И тоа кажи ми дали беше срам за италијанскиот фудбал:tapp::tapp:
Ко ќе освои Челзи барем една титула во ЛШ ќе правиме муабет.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Али со игрите во Мадрид и Марсеј да, или грешка сум а? Еден натпревар е мерило ??
Милан кога го победи марсеј во гости 1-2 јас бев 10000000 % сигурен дека ке одиме понатамо.
со Марсеј рече?
- на гости кога игравте требаше да ве смзгаат па и дома не се покажавте... за Реал нема да коментирам...
го делам истото мислење со вашиот в.д претседател Галијани дека е потребно сите Калчо екипи да се пласираат понатаму... али јасно е и очигледно дека квалитетот и ранкингот е нагло паднат за кратко време, според мене потребно е да се суспендира цело првенство штом не носи никакви резултати...

Абе ти шо збориш за милан вакви такви Милан 2-1 Рома иди уби се не ни игра твојот тим у ЛШ

него што сите напињаат за цирих

чим стигнал во ЛШ значи не е најслаб тим
тим си е тим и изиграл добро против милан и што ако го тепал што??

идат даље милан ? да епа шо толку зборите за тоа
гледајте си ги вашите тимови

реал бољи од милан нели ??

затоа од можни 6 само еден бод земаа ?

како што гледате ова е фудбал и секој може различно да изигра

така да доста напињате дали милан изиграл лошо или добро
факт он иде даље:tv:
идат Милан али шо ако идат?
- тоа е проблемот немаат екипа за ЛШ, го нема Неста примаат по 2 гола на утакмица, го нема Пато без голови завршува утакмицата... незнам само како може да ви е сеедно, каков златен тим имаа, ова не личи на ништо, не заслужуваат 85% од моменталниот играчки кадар да го носат тој дрес...

како не му треба на Порто ништо...пари не му требаат..секоја победа си носи пари на сметка на клубот...

ај врати се наназад и потсети се кога Порто освои ЛШ..колкав беше коефицинетот тогаш за Порто да освои...ако воопшто имало и коефициент за они да освојат.

Јас се надевав...нормално и сите навивачи на Баерн Минхен се надеваа на победа во Торино

абе и 5м да се важно ќе бидат побогати за тие 5м
знам друже, затоа кажав во последниве 2-3 год. а мислам дека и годинава ќе биде така, значи Челзи и Барса во преден план и веројатно Реал и Манчестер.

I

InF3cTeD

Гостин
тоа сакав да ти кажам дека коефициентите на букмејкерите немаат веза за тоа кој ќе освои ЛШ...секоја година има некој од 'помалите' тимови шо изненадува..а чим стасале до тој степен на овоа натпреварување тогаш не може да се сметат за помали тимови

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
тоа сакав да ти кажам дека коефициентите на букмејкерите немаат веза за тоа кој ќе освои ЛШ...секоја година има некој од 'помалите' тимови шо изненадува..а чим стасале до тој степен на овоа натпреварување тогаш не може да се сметат за помали тимови
не очекувај годинава такво нешто, премногу добро го имаат разработено системот и не очекувам да има некој "падобран" во финале... нема кој да им се спротистави од маливе, еве Порто беше најзагеан али доста озлабна, Лучо,Лисандро...

Челзи - Реал
Барса - Ман.Ју

еве ги полуфиналните двојки доколку претходно не се драфнат во 1/4

I

InF3cTeD

Гостин
епа баш кога не очекуваме излетува некој таков...немој погрешно да ме сватиш...ни ја не очекувам годинава нешто такво ама никогаш не вели никогаш...топка е не се знае шо се очекува понатака...

G

Gray Foxx

Гостин
Goals scored by Michael Owen in Champions League 09/10 - 4
Goals scored by Liverpool FC in Champions League 09/10 - 4

That is all.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Вечер Штутгарт - Униреа и Интер - Рубин ќе бидат интересни утакмици. Искрено јас на поголема неизвесност се надевам на Интер - Рубин, зошто мислам дека Интер не се нешто најсјајни во последно време, а Рубин може да изненадат, иако сепак мојот глас оди дека Интер ќе оди понатаму.

Во другиот дуел, Штутгарт - Униреа, мислам дека Штутгарт оди понатаму затоа што имаа многу поквалитетен состав од Униреа. Сепак Униреа не се којзнае колку јака екипа. Други поинтересни натпревари ќе бидат Стандард - АЗ Алкмар, дуел кој ќе решава за третото место во групата, односно место кое води во Европа лигата. Уште еден интересен дуел ќе биди Ливерпул - Фиорентина, иако овој дуел не решава ништо, мислам дека ќе биде голема желбата на Англичаните да им се одмаздат на Фиорентина за поразот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Раат ќе си глеам вечерва :tv: Се надевам дека ќе е возбудливо до последен момент.

Не би требало Интер и Барса сериозно да заглават. Лион и Фиоре само решаваат кој кое место ќе го земе. Штутгарт е жив хаос мислам дека Униреа може да извади нерешено. Групата на Арсенал ми е жива мувла не ме занима :toe:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
Iдат Милан али шо ако идат?
- тоа е проблемот немаат екипа за ЛШ, го нема Неста примаат по 2 гола на утакмица, го нема Пато без голови завршува утакмицата... незнам само како може да ви е сеедно, каков златен тим имаа, ова не личи на ништо, не заслужуваат 85% од моменталниот играчки кадар да го носат тој дрес...

Немој да мислиш дека ако твојот тим игра со Цириџ дека ке тепаат

А као второ имаат немаат побогати се за 20 милиони и покажаа дека можат понатаму и затоа и идат понатамо

и те молам без многу зборење за Милан оти глеј си го твојот тим па после збори за другите

И ке видите дека ке се игра Милан - Челзи наредно извлекување:drk:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Фала фала.
За почеток почни со Динамо Киев-Барса .
Со нетрпение чекам :vozbud:
Па да речиме дека ќе има повеќе голови него шо ЊЏ Нетс имаат победи годинава. Ете за почеток, се надевам си задоволен :vozbud:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Па да речиме дека ќе има повеќе голови него шо ЊЏ Нетс имаат победи годинава. Ете за почеток, се надевам си задоволен :vozbud:
Aj да видиме,значи 3+ .. :wink:

Ти идат типовиве на голови а ? :pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Немој да мислиш дека ако твојот тим игра со Цириџ дека ке тепаат

А као второ имаат немаат побогати се за 20 милиони и покажаа дека можат понатаму и затоа и идат понатамо

и те молам без многу зборење за Милан оти глеј си го твојот тим па после збори за другите

И ке видите дека ке се игра Милан - Челзи наредно извлекување
:drk:
Дај Боже, па и ние да се збогатиме за уште 20тина милиони :smir: :icon_mrgr

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
За Рубин Казањ сум вечерва...Сакам да испадне интер...:smir: