Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
БРАВО за ivo.s.m. што ги послуша кајганџии и што придонесе да ја даваат на пренос јуве-баерн секоја чест :smir::smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
БРАВО за ivo.s.m. што ги послуша кајганџии и што придонесе да ја даваат на пренос јуве-баерн секоја чест :smir::smir:
Сепак они се за нас гледачите. Ако нема гледачи нема емисија. Ако не нема зашто да постојат.

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
Сепак они се за нас гледачите. Ако нема гледачи нема емисија. Ако не нема зашто да постојат.
Така е, си „згрешивме“ - си се корегиравме...мило ми е дека бевте во право, пред факти и богови молчат
До некоја друга прилика...viva kajgana

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Е ова веќе поштувам бе. Си призна грешка (на спортската редакција) и тоа е тоа браво :helou: Позз

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.066
Поени од реакции
45.862
Meне па сеуште не ми е јасно како немаа у план на еден од двата програма да го стаат овој меч :), уште пред 2 недели под дифолт кај секој разумен фан ( сеедно на која екипа ) идеше овој меч, дал на 5ка или плус сеедно, дилемата беше кој ке биде вториот :)

Нејсе, по незнам кој пат, Иван, Филе, а видите некој навредлив коментар кој не заслужува одговор, слободно удрете на опцијата игнор ( кориснички панел -> листа на игнорирање ) за тој член, со истата повеќе нема да ги читате тие членови а со тоа и им кратите можност во иднина да ви се обратат а ке останете во контакт со сите оние кои до сега удриле на конструктивна критика, сеедно дал истата била позитивна или негативна.

Форум е, интернет е, тастатура и маус и на ќоњ си, нема везе што си мравојад позади никот, ако очекувате секој член на форум да ви е по ќејф ондак погрешна перцепција за истите имате . :wink:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Сепак со ова што го направивте (што ги послушавте гледачите) добивте голем плус од публиката. Ме радува тоа што конечно некој во македонија да го послуша народот што сака :wink:, а не да си тера ко будала со главата во ѕид. Сепак пофалбите што сте ги добиле за тоа дека имате една од најдобро организирана емисија за ЛШ не биле за џабе. Само продолжите така и верувајте дека имате светла иднина:smir:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Meне па сеуште не ми е јасно како немаа у план на еден од двата програма да го стаат овој меч :), уште пред 2 недели под дифолт кај секој разумен фан ( сеедно на која екипа ) идеше овој меч, дал на 5ка или плус сеедно, дилемата беше кој ке биде вториот :)

Нејсе, по незнам кој пат, Иван, Филе, а видите некој навредлив коментар кој не заслужува одговор, слободно удрете на опцијата игнор ( кориснички панел -> листа на игнорирање ) за тој член, со истата повеќе нема да ги читате тие членови а со тоа и им кратите можност во иднина да ви се обратат а ке останете во контакт со сите оние кои до сега удриле на конструктивна критика, сеедно дал истата била позитивна или негативна.

Форум е, интернет е, тастатура и маус и на ќоњ си, нема везе што си мравојад позади никот, ако очекувате секој член на форум да ви е по ќејф ондак погрешна перцепција за истите имате . :wink:

Работата е во тоа шо од цел форум, поточно од 36294 членови, 90% само серат и ке измислат се и сешто само да се биде контра!

Погледни само:

ХАХА КАНАЛ 5 Телевизија АМАТЕРИ!!!! Кој ви даде вас лиценца за Лига на Шампиони бе..Цел свет зборува за Јуве-Баерн се прават анализи се вадат статистики сите знаат кој натпревар е дерби на ова коло и нај интересен..никој не го спомнува натпреварот Марсеј-Реал ...па и ке ги молат петиции ке праќаат да пуштат на 5+ ??? будала народ ... абе петиција за да им се одземе лиценцата треба да се прави бе алооо
па после иде.............

Ноќ со шампионите со Јуве и Баерн. Иронија рефус
па после него пак..............

Леле ако заврши Јуве-Баерн 0-0,а Волфсбург-Манчестер 3-3 ќе видам што ќе речете после...
А осеќам Јуве-Баерн ќе тапа и пол утакмица.
па идеме па.....

Леле преку к** ми е веќе од овие коментари. Ма тие што им се гледаат голови нека гледаат ракомет. Јуве-Баерн е најинтересна утакмица вечерва и.
И за на крај..........

Има ли и снимки евентуално од преносиве? Да си гледам еротика на раат

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
[quote=Syn;3151933]Meне па сеуште не ми е јасно како немаа у план на еден од двата програма да го стаат овој меч :), уште пред 2 недели под дифолт кај секој разумен фан ( сеедно на која екипа ) идеше овој меч, дал на 5ка или плус сеедно, дилемата беше кој ке биде вториот :)

Постојат луѓе во Канал 5 кои си имаат свое мислење и кои , онака по малку, си го тераат дури и да видат дека не се во право...затоа ми се дадени ингеренции јас да пресечам, и еве вчера пресеков...со голем процент на ризик да бидам сериозно прекорен од УЕФА поради т.н. last minute changing.
Сератори имало и ќе има, сешто прочитав за себе изминативе 4 месеци овде, дури дека сум бил и арогантен-ваљда дека го слушам импулсот на гледачите...а, ќе заборавев, и физички закани ми беа упатени, ама тоа дел на мојата работа и така си го сваќам тоа
Факт е дека, најмногу ради Кајгана, вчера одеше топ утакмица на 5 +...и секогаш, кога ќе бидете во право, а ние ( јас ) во криво ќе се покајам ( ќе сменам утакмица ) и ќе признам
Пошто до февруари наредната година нема да комуницираме, сакам да ви се заблагодарам за сите конструктивни идеи, за поддршките, за неподдршките, за плукањата и за фалбите.
Ви ветувам дека од Февруари на 5 + ќе гледате „конференција“ и за зимскиот распуст малку „ретро“, кое ќе биде соодветно најавено
Ако не се „читаме“, на сите вас ви посакувам Среќна Нова 2010, и пред се здравје...знам ќе речете, а пари? Истресети ги прениците, ќе падне нешто - гарант:baeh:
Поздрав

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
@ superstarpizza

Хаха леле брат што убаво си собрал онака ко кајгана хајлајтс од вчера :vozbud:

Само за разлика од Иво - Серпико, Армин и компанија ги нема да кажат „ок згрешив, во право беа тие што сакаа Јуве-Баерн да оди“.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
[/B]
Постојат луѓе во Канал 5 кои си имаат свое мислење и кои , онака по малку, си го тераат дури и да видат дека не се во право...затоа ми се дадени ингеренции јас да пресечам, и еве вчера пресеков...со голем процент на ризик да бидам сериозно прекорен од УЕФА поради т.н. last minute changing.
Сератори имало и ќе има, сешто прочитав за себе изминативе 4 месеци овде, дури дека сум бил и арогантен-ваљда дека го слушам импулсот на гледачите...а, ќе заборавев, и физички закани ми беа упатени, ама тоа дел на мојата работа и така си го сваќам тоа
Факт е дека, најмногу ради Кајгана, вчера одеше топ утакмица на 5 +...и секогаш, кога ќе бидете во право, а ние ( јас ) во криво ќе се покајам ( ќе сменам утакмица ) и ќе признам
Пошто до февруари наредната година нема да комуницираме, сакам да ви се заблагодарам за сите конструктивни идеи, за поддршките, за неподдршките, за плукањата и за фалбите.
Ви ветувам дека од Февруари на 5 + ќе гледате „конференција“ и за зимскиот распуст малку „ретро“, кое ќе биде соодветно најавено
Ако не се „читаме“, на сите вас ви посакувам Среќна Нова 2010, и пред се здравје...знам ќе речете, а пари? Истресети ги прениците, ќе падне нешто - гарант:baeh:
Поздрав

Иво ако не во име на Кајгана , тогаш од мое име благодарност за дружењето и трпението за времето поминато со овие куротресини (и ја се ставам во тој ќош), се надевам дека ке продолжи ова комуникација која барем мене ептен многу ме изненади шо некој се нафатил овде нас да не трпи за да ни угоди.

Поздрав до цела Екипа таму, и се надевам дека ке се вратите до февруари пак!:aplauz::eek:lee::aplauz:

@ superstarpizza

Хаха леле брат што убаво си собрал онака ко кајгана хајлајтс од вчера :vozbud:

Само за разлика од Иво - Серпико, Армин и компанија ги нема да кажат „ок згрешив, во право беа тие што сакаа Јуве-Баерн да оди“.

Мрзеше ме да ги тражам оние уште поназад тие беа по “весели и харизматични“sram!

I

InF3cTeD

Гостин
Дек Баерн и Јуве ќе завршит 0-0 :)))
грешна проценка брат..шо ќе кажеш после натпреварот...
Одлично, да си испукам пуканки и да "уживам" глеајки два паднати гиганти како се обидуваат да ги поминат групите. У Јеааааа....
коментар за паднатите гиганти...поточно паднатиот гигант и за фудбалот прикажан??

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хаха нема да ги видиш нив на форумов, или барем на темава уште некое време мене ми се чини :jaj:

G

Gray Foxx

Гостин
грешна проценка брат..шо ќе кажеш после натпреварот...

коментар за паднатите гиганти...поточно паднатиот гигант и за фудбалот прикажан??
Не знам што кажав грешно, дефинитивно беше вчера дуел на два паднати гиганти. Само шо не очекуев Баерн да тепа, јбг дури и Баерн Минхен може да изненади некогаш. :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Хаха нема да ги видиш нив на форумов, или барем на темава уште некое време мене ми се чини :jaj:
Алал вера на Баварците за играта :)
Не бев закачен на форум, иначе уште синоќа ќе ви пишев за честитките. Јас сум спортиста и пуштам рака :)

Ама реално,
ако сакате шампиони да гледате, вечерва се на телевизија, Канал5+ :) (се надевам нема лоша уста и за ова да иам :)))) ).

Браво и за Канал 5 за глексибилноста, за Иво кој пополека се уходува меѓу нас. Еве вечер ќе има луѓе од форумов таму во студио - па ако некој од вас има ќеиф, мислам дека има уште некое местенце, пишете ми ПП ќе се договориме (пошо јас организирам).

Поздрав момци.

Добар ,добар си ти ,треба да почнеш и у тип на денот да постираш.:kesa:
Приватно ќе ти праќам типови друже, отсеа редовно, пошо си ми мил :cveke:

Kajgana Shop

На врв Bottom