- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
БРАВО за ivo.s.m. што ги послуша кајганџии и што придонесе да ја даваат на пренос јуве-баерн секоја чест :smir::smir:
Сепак они се за нас гледачите. Ако нема гледачи нема емисија. Ако не нема зашто да постојат.БРАВО за ivo.s.m. што ги послуша кајганџии и што придонесе да ја даваат на пренос јуве-баерн секоја чест :smir::smir:
Така е, си „згрешивме“ - си се корегиравме...мило ми е дека бевте во право, пред факти и богови молчатСепак они се за нас гледачите. Ако нема гледачи нема емисија. Ако не нема зашто да постојат.
Meне па сеуште не ми е јасно како немаа у план на еден од двата програма да го стаат овој меч , уште пред 2 недели под дифолт кај секој разумен фан ( сеедно на која екипа ) идеше овој меч, дал на 5ка или плус сеедно, дилемата беше кој ке биде вториот
Нејсе, по незнам кој пат, Иван, Филе, а видите некој навредлив коментар кој не заслужува одговор, слободно удрете на опцијата игнор ( кориснички панел -> листа на игнорирање ) за тој член, со истата повеќе нема да ги читате тие членови а со тоа и им кратите можност во иднина да ви се обратат а ке останете во контакт со сите оние кои до сега удриле на конструктивна критика, сеедно дал истата била позитивна или негативна.
Форум е, интернет е, тастатура и маус и на ќоњ си, нема везе што си мравојад позади никот, ако очекувате секој член на форум да ви е по ќејф ондак погрешна перцепција за истите имате . :wink:
па после иде.............ХАХА КАНАЛ 5 Телевизија АМАТЕРИ!!!! Кој ви даде вас лиценца за Лига на Шампиони бе..Цел свет зборува за Јуве-Баерн се прават анализи се вадат статистики сите знаат кој натпревар е дерби на ова коло и нај интересен..никој не го спомнува натпреварот Марсеј-Реал ...па и ке ги молат петиции ке праќаат да пуштат на 5+ ??? будала народ ... абе петиција за да им се одземе лиценцата треба да се прави бе алооо
па после него пак..............Ноќ со шампионите со Јуве и Баерн. Иронија рефус
па идеме па.....Леле ако заврши Јуве-Баерн 0-0,а Волфсбург-Манчестер 3-3 ќе видам што ќе речете после...
А осеќам Јуве-Баерн ќе тапа и пол утакмица.
И за на крај..........Леле преку к** ми е веќе од овие коментари. Ма тие што им се гледаат голови нека гледаат ракомет. Јуве-Баерн е најинтересна утакмица вечерва и.
Има ли и снимки евентуално од преносиве? Да си гледам еротика на раат
Meне па сеуште не ми е јасно како немаа у план на еден од двата програма да го стаат овој меч , уште пред 2 недели под дифолт кај секој разумен фан ( сеедно на која екипа ) идеше овој меч, дал на 5ка или плус сеедно, дилемата беше кој ке биде вториот
[/B]
Постојат луѓе во Канал 5 кои си имаат свое мислење и кои , онака по малку, си го тераат дури и да видат дека не се во право...затоа ми се дадени ингеренции јас да пресечам, и еве вчера пресеков...со голем процент на ризик да бидам сериозно прекорен од УЕФА поради т.н. last minute changing.
Сератори имало и ќе има, сешто прочитав за себе изминативе 4 месеци овде, дури дека сум бил и арогантен-ваљда дека го слушам импулсот на гледачите...а, ќе заборавев, и физички закани ми беа упатени, ама тоа дел на мојата работа и така си го сваќам тоа
Факт е дека, најмногу ради Кајгана, вчера одеше топ утакмица на 5 +...и секогаш, кога ќе бидете во право, а ние ( јас ) во криво ќе се покајам ( ќе сменам утакмица ) и ќе признам
Пошто до февруари наредната година нема да комуницираме, сакам да ви се заблагодарам за сите конструктивни идеи, за поддршките, за неподдршките, за плукањата и за фалбите.
Ви ветувам дека од Февруари на 5 + ќе гледате „конференција“ и за зимскиот распуст малку „ретро“, кое ќе биде соодветно најавено
Ако не се „читаме“, на сите вас ви посакувам Среќна Нова 2010, и пред се здравје...знам ќе речете, а пари? Истресети ги прениците, ќе падне нешто - гарант:baeh:
Поздрав
@ superstarpizza
Хаха леле брат што убаво си собрал онака ко кајгана хајлајтс од вчера
Само за разлика од Иво - Серпико, Армин и компанија ги нема да кажат „ок згрешив, во право беа тие што сакаа Јуве-Баерн да оди“.
грешна проценка брат..шо ќе кажеш после натпреварот...Дек Баерн и Јуве ќе завршит 0-0 ))
коментар за паднатите гиганти...поточно паднатиот гигант и за фудбалот прикажан??Одлично, да си испукам пуканки и да "уживам" глеајки два паднати гиганти како се обидуваат да ги поминат групите. У Јеааааа....
Не знам што кажав грешно, дефинитивно беше вчера дуел на два паднати гиганти. Само шо не очекуев Баерн да тепа, јбг дури и Баерн Минхен може да изненади некогаш.грешна проценка брат..шо ќе кажеш после натпреварот...
коментар за паднатите гиганти...поточно паднатиот гигант и за фудбалот прикажан??
Алал вера на Баварците за игратаХаха нема да ги видиш нив на форумов, или барем на темава уште некое време мене ми се чини :jaj:
Приватно ќе ти праќам типови друже, отсеа редовно, пошо си ми мил :cveke:Добар ,добар си ти ,треба да почнеш и у тип на денот да постираш.:kesa: