Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се забрани вакво малтретирање на гостински терен!!!! И тие од Баерн со цел памет 4 им даваат! Бог да чува. Па има и постари луѓе на стадион, може срцев удар да ги стегне! Бес усул се бе.....

јас те прашав дали си го гледаше твојот тим вечерва?
- по се изгледа не... дали со таква очајна игра Милан може да се нарече конкурент за ЛШ.
не штима нешто во Калчо екипите.

Милан отсекогаш бил и ќе биде конкурент за ЛШ, за разлика од некои кои неможат ни да се квалификуваат за ЛШ а не пак да помислат за било каква титула, така да прекинете да плачете аман веќе досадни сте.

Резултативе нивни меѓусебни годинава зборат нешто сосема друго.
Погледни ги, па после збори.

Ако се боље нека ги победат и другите од групата.Факт е Реал не искористи шанси али тоа е тоа.Милан 3 шанси 3 комада,плус живците ми отидоа.

Иначе Јуве камења невидени.
Еве ги само што се сликнале после утакмица
rocks.jpg

:):):)

Милан одсекогаш играле добро против јаките екипи а лошо против слабите тоа веке се гледа долго време :smir:

како и да е честитки до сите што идат даље и штета што јуве иде у лига европа али тоа е фудбал :smir:

Baze_sk ти за челзи навиваш?

Милан отсекогаш бил и ќе биде конкурент за ЛШ, за разлика од некои кои неможат ни да се квалификуваат за ЛШ а не пак да помислат за било каква титула, така да прекинете да плачете аман веќе досадни сте.

да конкурент е нормално али види ги коеф. на букмејкерите :toe:
јас би сакал да видам Калчо лигаш во финале после 2 сезони али објективно гледано такво нешто е скоро невозможно

да конкурент е нормално али види ги коеф. на букмејкерите :toe:
јас би сакал да видам Калчо лигаш во финале после 2 сезони али објективно гледано такво нешто е скоро невозможно

Воопшто не се замарам со коефициенти за кој ќе стане шампион зошто никогаш не се знае во Лига на шампиони, дури и најслабиот тим статистички таму може да изненади а со тоа да не го споредуваме Милан кој отсекогаш постигнувал високи резултати во Лига на шампиони.

И 2007 во групите Милан губеше од Лил и не знам кој друг одвај го поминаја Селтик во осминафинале и никој не очекуваше да бидат први на крај ама затоа по пат ги наполнија Баерн и Манчестер па на крај уште една титула оп и крај на приказната.

Воопшто не се замарам со коефициенти за кој ќе стане шампион зошто никогаш не се знае во Лига на шампиони, дури и најслабиот тим статистички таму може да изненади а со тоа да не го споредуваме Милан кој отсекогаш постигнувал високи резултати во Лига на шампиони.

ок знам само еден пример да ти наведам колку им се даваат шанси на Милан,Интер,Фиорентина,Јуве... а почесто тоа се покажува и како валидно, барем во случајот со Барса и Манчестер во минатите две сезони... Милан секогаш имал одлични резултати во ЛШ јасно е тоа, али ипак неможеш да ги споредиш со Челзи и Барса кој се далеку пред нив... со вакви партии неможе да се очекува успех во најсилното натпреварување.Милан сеа е второпласиран и големи се шансите да игра со силна екипа.

Манчестер,Челси,Барселона,Реал и Милан.
Некој од овие екипи ќе биде нов,старо-нов владател на Европа..(ко Калински сеа:tv:).

бјанконерите потфрлиа вечерва али не значи дека треба да се откажам од нив а миланези и интераши ке ве плеснат во наредна фаза и тоа добро ке ве пуштат на земја не сте ништо подобри од нас

Срамота за Италијанскиот фудбал е Јувентус.
Поздрав до сите навивачи на Милан. FORZA MILAN!!!

Ти текнува лани Милан во која лига играше уште од почеток и како испадна :pos2::pos2::pos2:И тоа кажи ми дали беше срам за италијанскиот фудбал:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom