- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Нека им е честито титулата на Барселона...добро е барем што стигнавме до финалем иако можевме да станеме првиот тим кој ја одбранил титулата во ЛШ, но тоа е тоа, повеќе среќа наредниот пат
Не ми е толку криво што изгубивме, колку што ми е криво што изгубивме од тим кој незаслужено влезе во финалето.
Заслужено ја освоија титулата Барса, да не се правиме паметни.То е момци...УЕФА сакаја Барса,и Барса е шампион.
Браво така треба искреностЗаслужено ја освоија титулата Барса, да не се правиме паметни.
Бевме како изгубени, жими тие шансите на почетокот на Роналдо. Се друго беше катастрофа.
А баш затоа и не ми е криво толку, смирен сум максимум, зошто ништо не покажаа нашите.
Подобро пораз од Барса, отколку пораз од Челзи
Токму така...не разбирам што се случи по првиот гол, никогаш претходно Манчестер Јунајтед не се откажал како овој пат... На теренот се однесуваа како да им е баш гајле... Но, тоа е, следната сезона да се надеваме на враќање на тронот на Европа... :uvo:манчестер оваа вечер не беше манчестер што сме го гледале од претходните натпревари. Само првите 10 минути личеше на манчестер кој го знае цел свет.
Како што гледаш сите фанови на Манчестер поштено ви ја честитаа титулата, зошто провоцираш ?bb[noone];2568535 напиша:SRY od golema radost greshka..TIM!! BARCELONA!