Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Нека им е честито титулата на Барселона...добро е барем што стигнавме до финалем иако можевме да станеме првиот тим кој ја одбранил титулата во ЛШ, но тоа е тоа, повеќе среќа наредниот пат:(

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Сепак, изгубивме во финале за титула која ја браневме, а освоивме се друго што можеше да се освои, ние сме тим кој до финалето стигна чисто со чиста и убава игра, неповрзана со скандали, шанси за докажување кои сме и што можеме ќе има уште, ова беше само лош ден и ништо повеќе, главите горе дечки :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
манчестер оваа вечер не беше манчестер што сме го гледале од претходните натпревари. Само првите 10 минути личеше на манчестер кој го знае цел свет.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
Тоа е...Треба да бидеме задоволни што направивме оваа година. Честитки за Барса, заслужија според мене.

Once a red, always a red!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Не ми е толку криво што изгубивме, колку што ми е криво што изгубивме од тим кој незаслужено влезе во финалето.
То е момци...УЕФА сакаја Барса,и Барса е шампион.
Заслужено ја освоија титулата Барса, да не се правиме паметни.
Бевме како изгубени, жими тие шансите на почетокот на Роналдо. Се друго беше катастрофа.

А баш затоа и не ми е криво толку, смирен сум максимум, зошто ништо не покажаа нашите.
Подобро пораз од Барса, отколку пораз од Челзи :)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Сегаа премногу ќе бев лут, или нервозен и слично, но некако рамнодушен сум бидејќи излеговме со просечна игра, а Барселона не покажа некој феноменален фудбал, сме гледале подобри изданија. Нашиве многу грешки направија, но сепак не бевме тотално надиграни.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не заслужија да освојат трофеј и мора да признаеме дека бевме надиграни. Не функциониравме како тим кога најмногу требаше и си останавме без трофеј. Повеќе среќа наредна година. И главите горе!

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Толку од оваа сезона, повеќе среќа наредната. Тоа само имам да пишам, а за играта.........никаква беше ако гледаме реално, али то е то.....

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Заслужено ја освоија титулата Барса, да не се правиме паметни.
Бевме како изгубени, жими тие шансите на почетокот на Роналдо. Се друго беше катастрофа.

А баш затоа и не ми е криво толку, смирен сум максимум, зошто ништо не покажаа нашите.
Подобро пораз од Барса, отколку пораз од Челзи :)
Браво така треба искреност

п.с не беше грешна тактиката на ферги,на барса беше многу моќна ..

Член од
4 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
3
манчестер оваа вечер не беше манчестер што сме го гледале од претходните натпревари. Само првите 10 минути личеше на манчестер кој го знае цел свет.
Токму така...не разбирам што се случи по првиот гол, никогаш претходно Манчестер Јунајтед не се откажал како овој пат... На теренот се однесуваа како да им е баш гајле... Но, тоа е, следната сезона да се надеваме на враќање на тронот на Европа... :uvo:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
bb[noone];2568535 напиша:
SRY od golema radost greshka..TIM!! BARCELONA!
Како што гледаш сите фанови на Манчестер поштено ви ја честитаа титулата, зошто провоцираш ?

Овој коментаторот вика: "Можеби ова беше само лош ден за Манчестер Јунајтед."
Е како баш од 365 дена во годината, баш денес најдоа да имат лош ден?
Јас сум задоволен од цела сезона, има и еден плус од овој пораз - нема да имаме заостанати натпревари наредната сезона :pos:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Навивачи на Манчестер Јунајтед,

Морам да признаам дека сум разочаран од прикажаната игра и отпор. Воопшто и не наликуваше на оној Манчестер Јунајтед од полу - финалето со Арсенал. Сепак, со играта во Премиер Лигата, каде што бевте надмоќни, и заслуживте да одите во финале, иако патот до финалето беше полесен од оној на Барселона. Манчестер Јунајтед е голем тим, и уште сега го прогласувам за фаворит за идната сезона.

Поздрав, од навивач на Челзи, кој на овој меч навиваше за Манчестер Јунајтед, од одмазднички побуди, како и за честа на „англискиот“ фудбал.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
искрено навивав за манчестер ( оти ако беа први арсенал ќе беше трет )

ама денес ко да гледав просечен клуб не шампион од премиер лигата !

да сте живи и здрави позЗ

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еј луѓе со солжи на очите , ќе боли но тоа е...Главите горе , да бидеме искрени и да си признаеме дека не надиграа.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Apsolutno los den imavme, i slaba igra na odbranata ne cinese titula ali ... toa e glavite gore mislite sega treba da ni se za zadrzuvanje na Tevez i Ronaldo (mislam za transferite...)

4EVER UNITED

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom