How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Барни е најбољи, праи највеќе ремет, али затоа Робин... :pipi:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Мислиш "Шелдон го поседува Барни" као Шелдон е бољи
или
"Шелдон му должи на Барни" као у смисла Барни е бољи?

Кое од овие две? Пошто реченицава твоја одговара и за двете.
Ownes/Owned - ко што кажа во првиот случај, "е бољи" но тоа е во поблага конотација :wink:

malevolent mind of doctor Sheldon Cooper :devil3:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Абе не мора да заврши одма чим ја видиме мајката, може да направат Тед да продолжи да им раскажува на децата како почнале да идат со мајка им откако се запознале.
без навреда, ама мислам дека го немаш сфатено концептот на How I Met Your Mother. Keyword "MET". Затоа беше избегнато среќавањето со мајката кога Тед беше во нејзиниот стан. Исто така и сцената со жолтиот чадор :smir:

malevolent mind of doctor Sheldon Cooper :devil3:
брат кај ја најде?! :vozbud: :pos2: едно добри 5 минути сум се смеел на сликава:pos2:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
без навреда, ама мислам дека го немаш сфатено концептот на How I Met Your Mother. Keyword "MET". Затоа беше избегнато среќавањето со мајката кога Тед беше во нејзиниот стан. Исто така и сцената со жолтиот чадор :smir:
Го имам. Серија е, не е атомска физика. Е сега, keyword-от met е глагол кој што се однесува на не појше од една секунда. Они од тој глагол направија серија која што опишува дејство од повеќе од четири години. Има многу од епизодите кои не допринеле на тоа Тед да ја сретне мајка им на децата, па според тоа не се во концептот на серијата, па никому ништо, тоа не ги спречило режисерите да ги снимат.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Го имам. Серија е, не е атомска физика. Е сега, keyword-от met е глагол кој што се однесува на не појше од една секунда. Они од тој глагол направија серија која што опишува дејство од повеќе од четири години. Има многу од епизодите кои не допринеле на тоа Тед да ја сретне мајка им на децата, па според тоа не се во концептот на серијата, па никому ништо, тоа не ги спречило режисерите да ги снимат.
во скоро секоја епизода има по нешто (добро сеа не у сите :wink:) и плус откако ќе се запознаат серијава нема да има логика

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Со сила веќе ги снимаат епизодиве, не е ни приближно толку смешно како на почетокот, се гледа дека нема идеја. Ќе ја догледам сезонава до крај ептен дека е последна, инаку не е ништо посебно...

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Со сила веќе ги снимаат епизодиве, не е ни приближно толку смешно како на почетокот, се гледа дека нема идеја. Ќе ја догледам сезонава до крај ептен дека е последна, инаку не е ништо посебно...
Добро, нормално е тоа и истото се случува во сите серии (Хаус исто во некои епизоди е тапа, а е втора по ранг гледана серија). Логично е да почнуваат да снемуваат идеи и смешни фрази, но сепак се ок :)

п.с Не можам да најдам една серија што идеше на Канал 5 пред 5-6 години, кај што глумеше Барни. Нашиве ја преведуваа Малком на среде. Ако знае некој нека стаи линк, има добри смешки таму :)

Не е нормален човеков, дефинитивно :tv:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Добро, нормално е тоа и истото се случува во сите серии (Хаус исто во некои епизоди е тапа, а е втора по ранг гледана серија). Логично е да почнуваат да снемуваат идеи и смешни фрази, но сепак се ок :)

п.с Не можам да најдам една серија што идеше на Канал 5 пред 5-6 години, кај што глумеше Барни. Нашиве ја преведуваа Малком на среде. Ако знае некој нека стаи линк, има добри смешки таму :)

Не е нормален човеков, дефинитивно :tv:
http://www.imdb.com/title/tt0212671/

Али Барни не глуми таму.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Season 2 Bloopers

Season 3 Bloopers

Season 4 Bloopers
уживајте:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Уф, оваа епизода беше една од најдобрите во серијата. :)

Како мини-филмче беше, зверска сценографија, добра приказна, а и милион смешки...само нека остане вака. :vozbud:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Дајте ми бе убав торент за последнава епизода, ме мрзи да барам. -жалче

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
последнава епизода беше лудницааааааааа:vozbud: иако барни го напраија мекуш :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom