How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Н

'Никола'

Гостин
Обожавам вакви епизоди. Најјак момент кога му шепна нешто Џеј Ло и овој ни едно, ни две туку в река дирек. Сум се пресмеал. Аааа да и на тоа со столот, ххахаха. Дефинитивно ми го задржаа вниманието за понатаму. Само кај го најдоа оној глумецон за со Робин, упм грд и антипатичен ми е.:) Јас едно време си реков да не се смират овие (Барни и Робин), ама...:)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Ја загледав серијава пошто ја завршив Big Bang Theory, а My name is Earl некако многу малку ме влечи. Отпрвин не ми беше интересна ама од ко ја загледав (заради Барни секако) полека ми стана заразна. Ја завршив 1-ва сезона па ќе видиме што ќе биде понатаму.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Ја загледав серијава пошто ја завршив Big Bang Theory, а My name is Earl некако многу малку ме влечи. Отпрвин не ми беше интересна ама од ко ја загледав (заради Барни секако) полека ми стана заразна. Ја завршив 1-ва сезона па ќе видиме што ќе биде понатаму.
нема да зажалиш. Барни РУЛЗ

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле закон епизода. Се вратија во колосек. Моментите со Џенифер Лопез ми беа пресмешни, а ми падна ептен жал за Робин :(

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Неможе да си ја завршил theory of big bang, продолжи да ја гледаш :)
Да не е Барни не верувам дека некој би ја гледал серијава, тој ги држи сите конци :)
Штета што и ја упропастија улогата на Робин изминативе сезони иако беше супер на почетокот, сега пак и го најдоа овој што седи без панталони додека чита вести :tv:
Како и да е, добра епизода вчера, имаше смешни моменти после долго време...

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Леле закон епизода. Се вратија во колосек. Моментите со Џенифер Лопез ми беа пресмешни, а ми падна ептен жал за Робин :(
и мене ми падна жал за Робин, ама не толку колку што ми падна жал за Барни. Чоекот цела серија е РОК СОЛИД и сеа го напраија мекуш. И плус не ја легна Џенифер :nesum:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Барни ја одржава во живот серијата, колку толку. Катастрофа во споредба со првите две сезони. Ги отупеа карактерите...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Штета што и ја упропастија улогата на Робин изминативе сезони иако беше супер на почетокот, сега пак и го најдоа овој што седи без панталони додека чита вести :tv:
Како и да е, добра епизода вчера, имаше смешни моменти после долго време...
Леле аман стварно, не знам како можеше и тој па без панталони, а Робин од горе се заљубува во него.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Леле аман стварно, не знам како можеше и тој па без панталони, а Робин од горе се заљубува во него.
да ама тој
и се извини на Робин за неговите постапки и непрофесионалност и почна да носи панталони за да ја подобри својата кариера, но и кариерата на Робин. И она падна на тоа.
така е поврзана приказната :smir:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Робин ми го искрши филмот кога легна со дебелиот и ружен батка во епизодата The naked man, тој очаен-оваа глупа ко велосипед- perfect combination :)

да ама тој
и се извини на Робин за неговите постапки и непрофесионалност и почна да носи панталони за да ја подобри својата кариера, но и кариерата на Робин. И она падна на тоа.
така е поврзана приказната :smir:
Немој да го браниш, тоа не го менува фактот дека беше водител на вести што седеше без панталони во студио, Робин може пуно боље :pos:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Немој да го браниш, тоа не го менува фактот дека беше водител на вести што седеше без панталони во студио, Робин може пуно боље :pos:
не го бранам. само кажав што се деси у серијата и зошто она падна на него. That's It :smir:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
До Почетокот на втора сезона сум. И уште не знам што работи Барни, се дознава ли некоаш шо работи? Ако се дознава, кажете ми што работи :)

hah, please

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
^@ Ike
не треба да ти кажеме. да не ти ја уништиме забавата гледајќи. Само гледај и уживај. Ќе дојде време за се

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Робин е супер..
Маршал беше некако интересен оваа епизода кога се јави на телефон :pos2:за промена искрено, обично ми е мех-лик.Исто како и Тед..
Лили.. е кул некако, тие погледите што ги дава во епизодите се супер.
А Барни.. супер беше ама..што знам, вештачки ми изгледа во последно време.

Anyway, најсмешни моменти од серијата така шо ги памтам..
И ако може некој да ми ја каже епизодата кога.. Робин и Лили отидоа да купуваат од некој бутик нешто имаше намаление.. па коа чекаа цел ден и оваа сиренава од позади, значи сум се згазил на таа сцена.Не ми текнува која сезона беше, мислам 2ра.
И од 3та со Хејди Клум делот на германски кога зборува :pos2:
Друго.. а да..Robin: And next on tv we have.."Is your baby trying to eat you" :vozbud::pos2:
Сцените со Бритни Спирс исто така ми беа многу смешни..и таке..
Се на се..добра серија. Вреди 20те минути.

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Одлична серија. Најсмешно нешто после Friends дефинитивно. Ја гледам пред легнување и спијам како бебе. Омилен лик се разбира Барни иако и Лили е многу смешна. Изгледа ќе тераат десет сезони. Се надевам. Јас трета ја гледам.

Kajgana Shop

На врв Bottom