How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
само што ја изгледав 17та од 4та сезона.... неам зборови закон...Барни рулз :D

Н

'Никола'

Гостин
Маршал : "Bang, bang, bagidi bang, bang bang bagidi bang,I sad a bbbang bang bagidi bang, a bang bang bagidi bang"...Значи после ова не можев да се соземам 30 минути од смеење.:pos2::pos2::pos2:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
гласав за Барни оти е леџендари :pos2:последнава сезона уште немам почнато да ја гледам, ако успеам да издржам да дочекам да заврши цела, за топтан да ја гледам , арно , ако не :salut:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.952
Поени од реакции
7.065
Update:

Оваа серија е леген....чекај...дарна. Моја втора омилена хумористична серија по ТВВТ. До трета сезона сум кај што Барни и Робин завршија заедно..., а најомилена епизода досега Slapsgiving Day кога одбројуваше лаптопот за шлаканицата па Барни се фали мислејќи дека нема Маршал да го удри и точно пред 2 сек. до крајот..ПЛАССССССССС! Уфффффффф како болеше...:pos2:

Н

'Никола'

Гостин
Иначе најновава епизода не ме импресионираше, повторно од оние просечните.:toe: Се надевам спремаат нешто јако за финале на сезонава, да ја оживеат малку.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.952
Поени од реакции
7.065
Ги изгледав сите досега излезени епизоди и супер е серијава. Ама Робин како малку да се здебелува со тек на време или мене така ми се чини. Одвај чекам да излези новата епизода на 12 Април.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ги изгледав сите досега излезени епизоди и супер е серијава. Ама Робин како малку да се здебелува со тек на време или мене така ми се чини. Одвај чекам да излези новата епизода на 12 Април.
Ваљда ти се чини зашто сменија од 4:3 на widescreen формат. :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Не ти се чини, ама не се здебели, туку беше бремена исто како и Лили :pipi:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.111

Од кога гласот на Хјуман за два се рачуна ?:pos2:

он топик- Сум гледал неколку епизоди на канал 5,ми оставила добар впечаток и се спремам да ја спуштам али време се нема ...

nerdZrule

didior
Член од
25 јуни 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
Барни Стинсон е еден многу јак карактер и серијата е доста смешна ама некако последниве неколку епизоди не се баш нај нај

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Вчерашнава епизода-BOOORIIING :tapp:
Продолжуваат со топло-ладно, сега дури и на Барни му даваат глупи реплики.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.952
Поени од реакции
7.065
Се согласувам. Не отрујаја со тој мајмунот па мајмунот.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Вчера ја догледав трета сезона и да бидам искрен малку се разочарав. Крајот на првата сезона, и овој на третава се... не знам. Очекував повеќе од крајот на третата сезона. А всушност, цела трета сезона имаше само неколку ептен јаки епизоди, а повеќето беа просек, со по некој интересен штос (некогаш и ептен јак штос), ама константен хумор не.
Не го сакам ни начинот на кој се развива ликот на Робин. Многу тапа лик. Глуп лик ко мусака за ручек. Ради нејзината надворешна атрактивност, друг мотив за да ги гледам нејзините сцени нема. Нејзините сцени се толку досадни што ми доаѓа да премотам напред. И она што се "случи" меѓу Барни и Робин ми го поквари мислењето што го имав за серијата. Не знам зошто баш морале тоа да го направат сценаристите, можеби нареднава сезона ќе видам, ама... мислам дека не требаше. Ако нема некое значење за понатака и се продолжи "како што било", би се разочарал уште повеќе.
Плус, финтите веќе се повторуваат... некои се веќе клише станати.
Утре ќе ја почнам 4та сезона па ваљда нема да биде полоша од третава. :toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.952
Поени од реакции
7.065
Вчера ја догледав трета сезона и да бидам искрен малку се разочарав. Крајот на првата сезона, и овој на третава се... не знам. Очекував повеќе од крајот на третата сезона. А всушност, цела трета сезона имаше само неколку ептен јаки епизоди, а повеќето беа просек, со по некој интересен штос (некогаш и ептен јак штос), ама константен хумор не.
Не го сакам ни начинот на кој се развива ликот на Робин. Многу тапа лик. Глуп лик ко мусака за ручек. Ради нејзината надворешна атрактивност, друг мотив за да ги гледам нејзините сцени нема. Нејзините сцени се толку досадни што ми доаѓа да премотам напред. И она што се "случи" меѓу Барни и Робин ми го поквари мислењето што го имав за серијата. Не знам зошто баш морале тоа да го направат сценаристите, можеби нареднава сезона ќе видам, ама... мислам дека не требаше. Ако нема некое значење за понатака и се продолжи "како што било", би се разочарал уште повеќе.
Плус, финтите веќе се повторуваат... некои се веќе клише станати.
Утре ќе ја почнам 4та сезона па ваљда нема да биде полоша од третава. :toe:
Мислам дека не е ама че си видиш сам. :helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Хах, истото сакав да го пишам. :)
Освен 2-3 јаки моменти, се друго беше онака, детски хумор...

Kajgana Shop

На врв Bottom