Alex_DarklorD
Der Kaiser
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 298
- Поени од реакции
- 8
само што ја изгледав 17та од 4та сезона.... неам зборови закон...Барни рулз
Ваљда ти се чини зашто сменија од 4:3 на widescreen формат.Ги изгледав сите досега излезени епизоди и супер е серијава. Ама Робин како малку да се здебелува со тек на време или мене така ми се чини. Одвај чекам да излези новата епизода на 12 Април.
Не ти се чини, ама не се здебели, туку беше бремена исто како и ЛилиГи изгледав сите досега излезени епизоди и супер е серијава. Ама Робин како малку да се здебелува со тек на време или мене така ми се чини. Одвај чекам да излези новата епизода на 12 Април.
Се согласувам. Не отрујаја со тој мајмунот па мајмунот.Вчерашнава епизода-BOOORIIING
Продолжуваат со топло-ладно, сега дури и на Барни му даваат глупи реплики.
Мислам дека не е ама че си видиш сам. :helou:Вчера ја догледав трета сезона и да бидам искрен малку се разочарав. Крајот на првата сезона, и овој на третава се... не знам. Очекував повеќе од крајот на третата сезона. А всушност, цела трета сезона имаше само неколку ептен јаки епизоди, а повеќето беа просек, со по некој интересен штос (некогаш и ептен јак штос), ама константен хумор не.
Не го сакам ни начинот на кој се развива ликот на Робин. Многу тапа лик. Глуп лик ко мусака за ручек. Ради нејзината надворешна атрактивност, друг мотив за да ги гледам нејзините сцени нема. Нејзините сцени се толку досадни што ми доаѓа да премотам напред. И она што се "случи" меѓу Барни и Робин ми го поквари мислењето што го имав за серијата. Не знам зошто баш морале тоа да го направат сценаристите, можеби нареднава сезона ќе видам, ама... мислам дека не требаше. Ако нема некое значење за понатака и се продолжи "како што било", би се разочарал уште повеќе.
Плус, финтите веќе се повторуваат... некои се веќе клише станати.
Утре ќе ја почнам 4та сезона па ваљда нема да биде полоша од третава.
Хах, истото сакав да го пишам.Вчерашнава епизода-BOOORIIING
Продолжуваат со топло-ладно, сега дури и на Барни му даваат глупи реплики.