Ownes/Owned - ко што кажа во првиот случај, "е бољи" но тоа е во поблага конотација :wink:Мислиш "Шелдон го поседува Барни" као Шелдон е бољи
или
"Шелдон му должи на Барни" као у смисла Барни е бољи?
Кое од овие две? Пошто реченицава твоја одговара и за двете.
без навреда, ама мислам дека го немаш сфатено концептот на How I Met Your Mother. Keyword "MET". Затоа беше избегнато среќавањето со мајката кога Тед беше во нејзиниот стан. Исто така и сцената со жолтиот чадор :smir:Абе не мора да заврши одма чим ја видиме мајката, може да направат Тед да продолжи да им раскажува на децата како почнале да идат со мајка им откако се запознале.
брат кај ја најде?! :pos2: едно добри 5 минути сум се смеел на сликава:pos2:
malevolent mind of doctor Sheldon Cooper :devil3:
Го имам. Серија е, не е атомска физика. Е сега, keyword-от met е глагол кој што се однесува на не појше од една секунда. Они од тој глагол направија серија која што опишува дејство од повеќе од четири години. Има многу од епизодите кои не допринеле на тоа Тед да ја сретне мајка им на децата, па според тоа не се во концептот на серијата, па никому ништо, тоа не ги спречило режисерите да ги снимат.без навреда, ама мислам дека го немаш сфатено концептот на How I Met Your Mother. Keyword "MET". Затоа беше избегнато среќавањето со мајката кога Тед беше во нејзиниот стан. Исто така и сцената со жолтиот чадор :smir:
во скоро секоја епизода има по нешто (добро сеа не у сите :wink и плус откако ќе се запознаат серијава нема да има логикаГо имам. Серија е, не е атомска физика. Е сега, keyword-от met е глагол кој што се однесува на не појше од една секунда. Они од тој глагол направија серија која што опишува дејство од повеќе од четири години. Има многу од епизодите кои не допринеле на тоа Тед да ја сретне мајка им на децата, па според тоа не се во концептот на серијата, па никому ништо, тоа не ги спречило режисерите да ги снимат.
Добро, нормално е тоа и истото се случува во сите серии (Хаус исто во некои епизоди е тапа, а е втора по ранг гледана серија). Логично е да почнуваат да снемуваат идеи и смешни фрази, но сепак се окСо сила веќе ги снимаат епизодиве, не е ни приближно толку смешно како на почетокот, се гледа дека нема идеја. Ќе ја догледам сезонава до крај ептен дека е последна, инаку не е ништо посебно...
Не е нормален човеков, дефинитивно :tv:
http://www.imdb.com/title/tt0212671/Добро, нормално е тоа и истото се случува во сите серии (Хаус исто во некои епизоди е тапа, а е втора по ранг гледана серија). Логично е да почнуваат да снемуваат идеи и смешни фрази, но сепак се ок
п.с Не можам да најдам една серија што идеше на Канал 5 пред 5-6 години, кај што глумеше Барни. Нашиве ја преведуваа Малком на среде. Ако знае некој нека стаи линк, има добри смешки таму
Не е нормален човеков, дефинитивно :tv:
Аааа да, да сум се помешал, слични ми изгледаа пошто одамна не сум ја гледал серијата, сум изумил. Фала
eztv.it, имаш секогаш торенти за сите серии таму, како и повеќе линкови за симињање.Дајте ми бе убав торент за последнава епизода, ме мрзи да барам. -жалче