Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Т

Топџија

Гостин
Јас ќе носам апарат. Не знам од каде сте слушнале дека нема да дозволуваат. Еден ќе шушне и сите паника. Секогаш дозволувале, а се играле и пореномирани натпревари

И луѓе дајте ве молам, никој до сега не следел натпревар на новава северна трибина па да знае кое седиште каде е. Освен ако нема некој од градежниците на форумов.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Од кај го измисливте ова дека не даваат апарати ???
На кое било натпреварување сегде си носат со нив апарати.Последно што бев на ракометов во Хрватска и камера си носеа едни пред мене па никому ништо ....

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Јас го носам,ќе а ебам мајкаму ако не дават апарати.....
За стадионов незнам ама веројатно ке бидеме претресувани и нема да даваат...

Јас еднаш во Борис Трајковски носев и ми рекоа да ми го земат несмеело...среќа колата беше у близина па го вратив иначе ке се збогував со него:)
Затоа што си е сигурно не го носи:smir:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Од каде ова дека не оставаат со фотоапарати??? Па со Холандија оставаа, со Шкотска оставаа... ќе оставаат и со Шпанија, кои се па тие за да не оставаат. Јас ќе носам фотоапарат... ама не верувам дека нешто ќе можам да сликнам од покривот :pos:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Абе врне ли во Скопје...Кавадарци еве сега почна да истура :)
Како ќе биде вечер ќе не утопи ако врне..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
За стадионов незнам ама веројатно ке бидеме претресувани и нема да даваат...

Јас еднаш во Борис Трајковски носев и ми рекоа да ми го земат несмеело...среќа колата беше у близина па го вратив иначе ке се збогував со него:)
Затоа што си е сигурно не го носи:smir:
Нив како ќе им текнеше... после зборував со некои навивачи од навивачки групи и ме направија луд кога им реков дека не оставале со апарати на европското :raz:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Плакета за Груевски, благодарница за Шаќири

Пред натпреварот со Шпанија, кој почнува вечерва во 21.30 часот, Фудбалската федерација на Македонија на премиерот Никола Груевски ќе му врачи благодарница за придонесот на македонската влада за изградбата на новата северна трибина на арената Филип Втори.

Исто така, по повод простувањето од националниот дрес, ФФМ ќе му даде благодарница на Артим Шаќири, кој за црвено-жолтите одигра 72 меча и постигна 15 голови.
more...

:tv:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кога ќе има корна Шаќири треба да се убаци во игра :salut:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да да.
Не треба првиот удар, туку првиот корнер да го изведе. :)

Они дали ќе го пуштат да започне имаше изјави на Јонуз дека немало да го стави да почне вчера за А1 не кажа за тоа ништо рече дека ќе се опростува Шакири друго не.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
како што знам јас шакири нема да одигра ниту една минута на натпреварот бидејки нашиот селекетор не сакал оште на почеток да изврши замена бидејки имал само 3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom