- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Ги виде некој денес Шпанциве? Бидејќи беше спомнато дека ќе трчале на кеј...
Нареден скандал: На кеј, Касиљас ограбен од локално циганчеГи виде некој денес Шпанциве? Бидејќи беше спомнато дека ќе трчале на кеј...
Тоа не е скандал. Тоа е секодневие. Или пак циганче го плукнало Касиљас зошто не сакал пари да му даде.Нареден скандал: На кеј, Касиљас ограбен од локално циганче![]()
Блок 6 е до Источна Трибина. 26 ред е некаде средина (мање-више).Да не знае некој кај е блок 6, 26 ред, 39-то седиште на јужна трибина?
Колку е високо и колку е блиску до крајот на трибината?
Eve primer kakvi se navivaci ke imame vecer na gradski,lujge koi nikogas ne bile na stadion,pa ne ni znaat kako se blokovite na juzna..Jas od Prilep povejke ja poznavam juzna izgleda od skopjani!!A za smetka na niv,lujgeto koi kisnat na stadion koga makedonija igra so andora,estonija ili slicni na niv,ovoj pat ostanaa bez karti...Да не знае некој кај е блок 6, 26 ред, 39-то седиште на јужна трибина?
Колку е високо и колку е блиску до крајот на трибината?
Глупости глупости глупости.:kesa:Уште карти барам..
Морам да отидам на утакмицава, иако знам дека ќе изгубиме. А ако не изгубиме, сигурно ќе биде наместено.
На црно карти да не знаете дали се продаваат?
Ќе најдеш карти ама под 2 000 тешко..Уште карти барам..
Морам да отидам на утакмицава, иако знам дека ќе изгубиме. А ако не изгубиме, сигурно ќе биде наместено.
На црно карти да не знаете дали се продаваат?