Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ухм, ако сакаат да го сменат ќе го сменат. Има нешто поради што нејќат да го сменат(читај пари) па се вадат на глупости. Како се во државата, така и ова...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Значи немаше ограничување кога се купуваа билетите и сега има. Лудост. Па јас сакав да одам со сестра ми и моите. Сега испаѓа 3 карти само да сменам. Значи ај ебаго јас да не одам или сестра ми. Е у курац.

Значи која неорганизираност сме тоа не е нормално.
После 5 месеци им текнува да ги нумерираат картите и да ги ограничат. Браво за нив, друго не знам што да кажам.

Јас мислам дека неколкуте десетици, стотици па и илјадници карти кои се купени од едно лице, треба да си бидат вратени во регуларна продажба. Така ќе имаат можност да влезат и оние кои заради вакви морони не успеале да дојдат до карта. Не може некој идиот да профитира на меч на репрезентацијата или истиот идиот да купил карти за цела населба а некој воопшто не ни имал можност да дојде до карта.

Во случајов не зборам за себе, затоа што јас се снајдов и ќе работам како редар внатре на трибините. Зборам за многу други луѓе кои исто како мене не дојдоа до карта, а беа да ја купат веднаш следниот ден од пуштањето во продажба односно во Саботата.
Ти ова сериозен си :pos:
Тие препродавачи веќе ги продале картите зар мислиш ќе ги вратат? Лудост невидена.
А и нема многу карти кај препродавачи, тој број е минимален.
80% од картите се раздадени низ фирми и плус цел стадион ќе е вмровски. Секој член вајда добил карта :icon_lol: Ќе се чуствуваш како на митинг, уште шпанците да излезат со маичка со лавче. :tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ај кажете дали не е срамота на натпревар со Европски првак вака да се продаваат влезници:

Сликите кажуваат 1000 зборови. Не ни треба коментар. ФФМ е срам за сите нас!
срамота е ! земале на лист со маркер напишале карти за македонија шпанија..па утнале терминот па шкртале па од ново пишувале со еден збор катастрофа :nesum:

Значи немаше ограничување кога се купуваа билетите и сега има. Лудост. Па јас сакав да одам со сестра ми и моите. Сега испаѓа 3 карти само да сменам. Значи ај ебаго јас да не одам или сестра ми. Е у курац.

После 5 месеци им текнува да ги нумерираат картите и да ги ограничат. Браво за нив, друго не знам што да кажам.

Тие препродавачи веќе ги продале картите зар мислиш ќе ги вратат? Лудост невидена.
80% од картите се раздадени низ фирми и плус цел стадион ќе е вмровски. Секој член вајда добил карта :icon_lol: Ќе се чуствуваш како на митинг, уште шпанците да излезат со маичка со лавче. :tv:
епа отидете со сестра ти заедно и ти замени три карти таа две карти и проблемот е решен :smir:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Леле ако напраат 1-2 (пол.крај) значи стварно ќе се мизерни. Прогнозирам една таква варијанта, а другата е 1-1 (еден-еден, кон. рез). :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Луѓе да не се залажуваме не сме швајцарци и да го сменат Хари ќе дојде нов апаш маќедончето седне ли на фотелја гледа само како да украде.
Кажав јас каков народ такви управници нема што да се нервираме од нас држава не бидува.
Во Струмица велат донеле 300-400 карти никој ни слушнал ни ги видел кај отишле не знам.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Луѓе да не се залажуваме не сме швајцарци и да го сменат Хари ќе дојде нов апаш маќедончето седне ли на фотелја гледа само како да украде.
Кажав јас каков народ такви управници нема што да се нервираме од нас држава не бидува.
Во Струмица велат донеле 300-400 карти никој ни слушнал ни ги видел кај отишле не знам.
Ист случај и во Кавадарци...............
Ги донеле картите 500 или 1000, и ни трага ни глас од нив. Секој ден одев, вратата нон-стоп заклучена. Ах се е лопови:nerv:.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Kak so razbrax u sr u vtorniko se prodavalo
Drzavata ni e svetska nikoj nema kak nasta cargari

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.522
Иначе на МТВ ќе го пренесуваат мечот, прееска ја гледав баш рекламата, ексклузивно на МТВ. :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Еве го најголемиот резил во македонскиот спорт воопшто!

Конечно цела Македонија да ја види играта на ФФМ!

Преку нос помина ова веке...не се диши!

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78

Pa ke odas so uste eden iso dve licni karti i ke gi smenas:toe:

Abe tuka si gi zimat i posle gi prodavat treba da se napraa nesto nekoj stand na centaro i da se prodavat

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Бев и во петокот и во вторникот.Во потокот рекоа,дојди во вторник ке се продават.Одам во вторник,заклучено.:tapp:
Така да,не се продаваа.
Ама за тава ке им одам сега во понеделник,па ке видам шо ке кажат.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
јеееееее добив 2 карти за Македонија - Шпанија на наградната игра на СпортДенес и тоа на Север!:back:
Пред малку ми јавија од редакцијата на СпортДенес за да ме известат каде да ги подигнам билетите.
Ми рекоа да почекам до понеделник за да ги заменат картите во билетарите каде ги купиле тие и ќе можам максимум до вторник да ги добијам

Супер, пробајте и вие, мојт ќе сте среќници како мене :pipi:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
jas idam na istok so naviva4ite i ic ne se nerviram za karti zatoa sto ima za nas 100 karti :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
јеееееее добив 2 карти за Македонија - Шпанија на наградната игра на СпортДенес и тоа на Север!:back:
Пред малку ми јавија од редакцијата на СпортДенес за да ме известат каде да ги подигнам билетите.
Ми рекоа да почекам до понеделник за да ги заменат картите во билетарите каде ги купиле тие и ќе можам максимум до вторник да ги добијам

Супер, пробајте и вие, мојт ќе сте среќници како мене :pipi:
абе брат само име и презиме ли оставаш или и имеил оставас дај кажи ми

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Па и онака Гвујо планира да држи говор мора да има своја публика да не го свитркаат.

Само каква збрка ќе се направи сега со враќањето на картите. Фалсификатите биле скоро идентични, а голем дел што имаат фалсификати и не се свесни за тоа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom