Ти ова сериозен сиЈас мислам дека неколкуте десетици, стотици па и илјадници карти кои се купени од едно лице, треба да си бидат вратени во регуларна продажба. Така ќе имаат можност да влезат и оние кои заради вакви морони не успеале да дојдат до карта. Не може некој идиот да профитира на меч на репрезентацијата или истиот идиот да купил карти за цела населба а некој воопшто не ни имал можност да дојде до карта.
Во случајов не зборам за себе, затоа што јас се снајдов и ќе работам како редар внатре на трибините. Зборам за многу други луѓе кои исто како мене не дојдоа до карта, а беа да ја купат веднаш следниот ден од пуштањето во продажба односно во Саботата.
срамота е ! земале на лист со маркер напишале карти за македонија шпанија..па утнале терминот па шкртале па од ново пишувале со еден збор катастрофа :nesum:Ај кажете дали не е срамота на натпревар со Европски првак вака да се продаваат влезници:
![]()
Сликите кажуваат 1000 зборови. Не ни треба коментар. ФФМ е срам за сите нас!
Значи немаше ограничување кога се купуваа билетите и сега има. Лудост. Па јас сакав да одам со сестра ми и моите. Сега испаѓа 3 карти само да сменам. Значи ај ебаго јас да не одам или сестра ми. Е у курац.
Значи која неорганизираност сме тоа не е нормално.
После 5 месеци им текнува да ги нумерираат картите и да ги ограничат. Браво за нив, друго не знам што да кажам.
епа отидете со сестра ти заедно и ти замени три карти таа две карти и проблемот е решен :smir:Значи немаше ограничување кога се купуваа билетите и сега има. Лудост. Па јас сакав да одам со сестра ми и моите. Сега испаѓа 3 карти само да сменам. Значи ај ебаго јас да не одам или сестра ми. Е у курац.
После 5 месеци им текнува да ги нумерираат картите и да ги ограничат. Браво за нив, друго не знам што да кажам.
Ти ова сериозен си
Тие препродавачи веќе ги продале картите зар мислиш ќе ги вратат? Лудост невидена.
А и нема многу карти кај препродавачи, тој број е минимален.
80% од картите се раздадени низ фирми и плус цел стадион ќе е вмровски. Секој член вајда добил картаЌе се чуствуваш како на митинг, уште шпанците да излезат со маичка со лавче. :tv:
Ист случај и во Кавадарци...............Луѓе да не се залажуваме не сме швајцарци и да го сменат Хари ќе дојде нов апаш маќедончето седне ли на фотелја гледа само како да украде.
Кажав јас каков народ такви управници нема што да се нервираме од нас држава не бидува.
Во Струмица велат донеле 300-400 карти никој ни слушнал ни ги видел кај отишле не знам.
Kak so razbrax u sr u vtorniko se prodavaloЛуѓе да не се залажуваме не сме швајцарци и да го сменат Хари ќе дојде нов апаш маќедончето седне ли на фотелја гледа само како да украде.
Кажав јас каков народ такви управници нема што да се нервираме од нас држава не бидува.
Во Струмица велат донеле 300-400 карти никој ни слушнал ни ги видел кај отишле не знам.
Pa ke odas so uste eden iso dve licni karti i ke gi smenasЗначи немаше ограничување кога се купуваа билетите и сега има. Лудост. Па јас сакав да одам со сестра ми и моите. Сега испаѓа 3 карти само да сменам. Значи ај ебаго јас да не одам или сестра ми. Е у курац.
Ти ова сериозен си
Тие препродавачи веќе ги продале картите зар мислиш ќе ги вратат? Лудост невидена.
80% од картите се раздадени низ фирми и плус цел стадион ќе е вмровски. Секој член вајда добил картаЌе се чуствуваш како на митинг, уште шпанците да излезат со маичка со лавче. :tv:
Abe tuka si gi zimat i posle gi prodavat treba da se napraa nesto nekoj stand na centaro i da se prodavatKak so razbrax u sr u vtorniko se prodavalo
Drzavata ni e svetska nikoj nema kak nasta cargari
Бев и во петокот и во вторникот.Во потокот рекоа,дојди во вторник ке се продават.Одам во вторник,заклучено.Kak so razbrax u sr u vtorniko se prodavalo
Drzavata ni e svetska nikoj nema kak nasta cargari
абе брат само име и презиме ли оставаш или и имеил оставас дај кажи мијеееееее добив 2 карти за Македонија - Шпанија на наградната игра на СпортДенес и тоа на Север!:back:
Пред малку ми јавија од редакцијата на СпортДенес за да ме известат каде да ги подигнам билетите.
Ми рекоа да почекам до понеделник за да ги заменат картите во билетарите каде ги купиле тие и ќе можам максимум до вторник да ги добијам
Супер, пробајте и вие, мојт ќе сте среќници како мене![]()
Па и онака Гвујо планира да држи говор мора да има своја публика да не го свитркаат.Значи немаше ограничување кога се купуваа билетите и сега има. Лудост. Па јас сакав да одам со сестра ми и моите. Сега испаѓа 3 карти само да сменам. Значи ај ебаго јас да не одам или сестра ми. Е у курац.
Ти ова сериозен си