Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
кому ќе сменат појавени се над 30 000 карти
стадионот нема толку капацитет
и на А1 пишува дека ќе има продажба и тоа под надзор на МВР
Остај ги ти А1, ако некој е мајстор за дезинформации тоа е А1. Ако ги слушаш А1 картите беа пуштени во продажба уште пред еден месец. Како може да испечатат нови и да ги продаваат? Ние што сме купиле карти што сме, малоумни. Ако не ги препознаат фалсификатите и ги заменат за нормални карти во тој случај некој што купил карта регуларно ќе остане без неа, ама да продаваат карти за пари, нема шанси.

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
абе ке има во продажба ке видите јас ке одам ке си прашам на билетарница може ли да се купуваат карти или се само за замена,

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако може фалш картите да бидат заменети за нови , нумерирани е тогаш ќе биде хоас...:tapp:Ама на татко ми му се земени од некој другар шо бил нешто у ФФМ , така да јас ќе немам проблеми.:pipi:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Остај ги ти А1, ако некој е мајстор за дезинформации тоа е А1. Ако ги слушаш А1 картите беа пуштени во продажба уште пред еден месец. Како може испечатат нови и да ги продаваат? Ние што сме купиле карти што сме, малоумни. Ако не ги препознаат фалсификатите и ги заменат за нормални карти во тој случај некој што купил карта регуларно ќе остане без неа, ама да продаваат карти за пари, нема шанси.
не бе нив ти ги дадов за пример, инаку од други информации ми кажаа дека ќе се продаваат
фалсификатите неможат да се пропознаат затоа што картите немаа никаква заштита
а башка и од ффм ја надминаа бројката
така да ти вика некој за ова ќе одговара а дотогаш густо ќе биде

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
абе ке има во продажба ке видите јас ке одам ке си прашам на билетарница може ли да се купуваат карти или се само за замена,
Браво за тебе , многу си интелегентен како ти текна да го прашаш ова бе?:tapp:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.523
Раул и Гути купиле карти за 15.000 вмровци? :vozbud:

Ах Хари, све ти ебам оти вака ми правиш бе ? Таман се решив еднаш да одам на стадион и глеај шо ми прави. Јас сеуште ги неам видено картите, братучед ми купи 6, за уште четворица другари, ама он е малолетен. Во 5 до 12 ли се кажува ваква работа бе, тибам тоа умрениот човек. Ај се надевам на крај се ќе излези, и ќе можам повторно да ги гледам Шпанците...

Нема да има за продажба, како може да има за продажба. Они крајот не можат да си го најдат со овие карти што ги пуштија за продавање, не се глупи уште да пуштаат за продавање.

П

Паган-др

Гостин
Паметно. И со лична идентификација да има зашто се купуваа стотици карти од 1 човек само...
Паметно ќе беше уште од почеток да беа нумерирани, а не на 2 дена пред натпреварот да се заменуваат.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://www.marca.com/&sl=auto&tl=en&history_state0=

Леле срамотилаци :kesa: Низ цел свет не срами ФФМ,подхитно оставка.
И така сме за пеза , но со вакви глупости уште повеќе:tapp:Која друга силна репрезетнација после такви глупости ќе сака да дојде во Скопје?:tapp::tapp::tapp:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Што е сега работава? Тој што купил неколку илјади карти, ќе си ги замени за други неколку илјади нумерирани карти?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Идиотизам над идиотизмите, прво дајте да организираме да го обесиме Хари на еден од рефлекторите. Друга работа ова е срамота огормен резил, како може бе ич да не се размисли тоа не ми е јасно да се глеало само за својот гз. трето некој што поштено си купил карта може да остане без влез на стадион затоа што некој пред него со фалс карта ке си земе регуларна. четврто шо може да се деси е оние карти што ги имаат препорадавачите воопшто да не бидат заменети и да останат празни седишта на стадион, освен ако не им текне картите што ке останат да ги пуштат во продажба, а може и да си ги раздадат по свои луѓе и стилот кој го ебе народот. И за крај едно ГОЛЕМО УА за хари и за целата неписмена федерција.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Што е сега работава? Тој што купил неколку илјади карти, ќе си ги замени за други неколку илјади нумерирани карти?
Toj веќе ги продал гарант:), или ако не ги продал има фора до понеделник да го направи тоа:). Не верувам дека ќе отиде со толку карти да ги заменува.

Ај сите знаеме дека се мафија, ама до волку да бидат неписмени тоа е невидено. Не ми се верува, 100 години се на власт не научија карти да прават за на утакмица. Незнам што мислеа кога ги пуштија картиве ненумерирани и без жиг. Прости луѓе ејјјј, од ова подоле мислам дека нема. Некој што си купил карта регуларно и ако нема за него треба да ги запали, на изборното собрание што треба да се одржи треба некој да им влезе со кофа бензин и да ги запали сите, пичка им матер.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.534
Поени од реакции
7.047
мвр ке набљудувало со камери:pos2:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Јас мислам дека неколкуте десетици, стотици па и илјадници карти кои се купени од едно лице, треба да си бидат вратени во регуларна продажба. Така ќе имаат можност да влезат и оние кои заради вакви морони не успеале да дојдат до карта. Не може некој идиот да профитира на меч на репрезентацијата или истиот идиот да купил карти за цела населба а некој воопшто не ни имал можност да дојде до карта.

Во случајов не зборам за себе, затоа што јас се снајдов и ќе работам како редар внатре на трибините. Зборам за многу други луѓе кои исто како мене не дојдоа до карта, а беа да ја купат веднаш следниот ден од пуштањето во продажба односно во Саботата.

nikola11

МАКЕДОНИЈА!
Член од
4 август 2009
Мислења
12
Поени од реакции
1
Абе нормални ли се овие :nerv: Земав карти за неколку другари од други градови и сега што??? Тие ли да дојдат да ја заменат картава??? Резил, срамота, идиотизам, брука. Сите раководни лица на ФФМ нека си поднесат оставка :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom