- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.839
- Поени од реакции
- 9.716
абе брат само име и презиме ли оставаш или и имеил оставас дај кажи ми
Име, презиме и број за контакт. Имејлот го оставаш сам кога ќе ги пратиш податоците:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas idam na istok so naviva4ite i ic ne se nerviram za karti zatoa sto ima za nas 100 karti![]()
Сака некој размена на карти од север за југ?ако сака нека пише на ПП кај мене ќе се договориме.
ZeroStyle Сите да СКАНДИРАМЕ ХАРИ ПЕДЕР ПУШИ КУР, ХАРИ ПЕДЕР ПУШИ КУР !!!!Натпреварот со Шпанија е одлична прилика јавноста да му покаже на Харалампие што мисли за неговото водење на Федерацијата и особено за организацијата и продажбата на влезниците.
ФФМ-ОСТАВКА
И ГЛУПОСТ СЕ СЛУЧИ ГИ ВРАТИЈА КАРТИТЕ НАЗАД КАТАСТРОФА ГИ ПРОДАВАА НА 1 А НЕ НА 2 АВГУСТ АБЕ БРУКА ТЕШКА СЕ ФФМ МАФИЈА:pishtoldzТРЕБА НАКЛОЦИ ДА ГИ ИСФРЛИМЕ ХАЗИРИСТЕВСКИ И ТОЈ КОСТОВабе ова со картите ич да не ве чуди да имаат направено така за да ги препродадат после оти оваа работа со 200 денари премногу е добра де е вистинита да нема некоја глупосст нема да е од нашите мора да заебат нешто ако не ова нешто ќе направат како и секогаш и јас мислам дека после 2август ќе се продаваат картите и пишеше дека ќе се продавале и во други градови ај утре ќе се види![]()
ЦЦ нели читаш картите ке се заменуват во Понеделник...:uvo:Ако продава некој карта нека пиши по пп
Ако продава некој карта нека пиши по пп
ЦЦ нели читаш картите ке се заменуват во Понеделник...:uvo:
И шо ќе замени ако купената карта е фалсификатА што ќе замени тој во понеделник ако не купи предходно од некого?
И шо ќе замени ако купената карта е фалсификат![]()