tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Ќе идеш да ископате заедно нивата, и ќе се мезите после ракиичка и салата 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па освен тоа што можете да бидете малкуцка подалеку еден од друг, и што ќе ви треба минимум саат време за да доете еден до друг , и не гледам некоја друга причина зашо не би успеала везата...
Да се надоврзам малце...
Има добра страна на пример за машките ако имаат женцка која има богат татко, со голем посед , да не речам ранч, па со животињи кои продуцираат секакви материјални добра како јајца, сланина, млеко, кајмак итн. и тоа одеднаш добива нови , пошироки размери и димензии...
Во таква ситуација машкото испаѓа еден вид спонзоруша затоа што си ја дава душата за да има секогаш полн стомак...![]()
А да... и она како селанка ќе земе да се чешла со вилушката на сред маса, а кога ќе си порача газоза ќе се изждрига за да и слезе полесно вечерата...Јас лично не би земал девојка од село само поради тоа што незнам шо к** муабет би праел со неа...не сме мали деца па да се лапаме по цел ден,па ај да нема време за муабет...ама рачунај оваа треба утре на вечера да ја изнесеш со луѓе....кој муабет она ќе го сврзе????
А да... и она како селанка ќе земе да се чешла со вилушката на сред маса, а кога ќе си порача газоза ќе се изждрига за да и слезе полесно вечерата...
Добро... од кој век мислите дека се луѓето што живеат по селата, зарем нема простаци по градовите?
Дај ми одговор на ова прашање... јас имбецил сум? Потсеќам ли на таков... неписмен сум?
Да, ама веројатно исфрустрираните фраери и фраерки се водат обратно од тоа.БРОЈОТ НА СЕЛАНИТЕ Е ОБРАТНОПРОПОРЦИОНАЛЕН ОД БРОЈОТ НА СЕЛЈАЧИШТАТА![]()
Да, ама веројатно исфрустрираните фраери и фраерки се водат обратно од тоа.
Кјознае колку грдо секс искуство имале... а бог знае и во кои села си барале партнер(и)/ки... отвориле некоја пештера со лилјацихехе да
па затоа се исфрустрирани