Благодарение на тебе, еве се регистрирав на овој форум и прв и последен пат ќе постирам нешто... Тоа што се заебаваш со моето средно име С. ( од Стеван ) е крајно бестијално затоа што станува збор за средно име кое го вметнав кога почина мојот татко пред неколку години, во негова чест...Тој, Стеван, беше фантастичен родител, кого го гледав како умира пред моите очи цела една година, а не можев ниту јас ниту медицината ништо да сторат...а ти сега си даваш Господово право да се заебаваш со тоа...дали јас некогаш се заебавав со некој член од овој форум? НЕ, и нема тоа никогаш да го направам Но ,јас нема да ти посакам некој од твојата најблиска фамилија набргу да почине, за да некој ТЕБЕ после ти се прекурчува и да се спрадчува со тој болен факт, за да твојот ретардиран мозок разбере колку тоа боли...не би го посакал навистина, никому...така да не си земај за право да ми упатуваш лични и многу болни навреди...ќе се обидам да сфатам дека не си знаел , но тоа не ја амнестира твојата неверојатна ретардираност да се заебаваш , а да си го криеш идентитетот...тоа го прават само п***и А што се однесува до тоа дали тебе ти се доапаѓа мојата работа или не , има нешто што се вика Сопстевник на ТВ станица, рејтинзи и се друго што е меродавно и валидно да ја оцени мојата работа...за твојот став и колегата ти
, ич КНМБ...ама... Пошто колегите од техника ми рекоа дека
кретенко го дочекал автобусот со слика од Канал 5 во неговиот крај, бујрум вие двајца во К5 , па да видите шти и како јас работам и целата ТВ станица...мојот службен e-mail го имате , па повелете ... Тогаш ваљда ќе прекините со вашите паушални оцени за мојата работа и ќе имате ( или немате ) конкретен аргумент за вашите небулози Од овој момент, ќе прекине доставата на ексклузивните информации кои ги добивавте преку Филе, затоа што одлучивме тоа да го правиме на некој друг форум/сајт/блог