Да даде господ да виде првата..Ми отече веќе од седење пред компјутер...Или Манчестер - Волфсбург, или Реал - Марсеј ќе биде на 5+. Остало се е тапа..
...cisto informativno, uste vo sredata(na 16-ti septemvri), skoro pred dve nedeli, bese objaveno deka na 5ka ke odat Barcelona-Dinamo i Bayern -Juventus...Додека да објават кои ќе ги дават, ми побеле косата.
Треба малку поорганизирано, на ХРТ2 се знае 2 недели однапред што ќе се дава.
Па што има врска што ја давале Барса 3-4 пати.Тогаш колку штознам не играле против противници од калибарот на Динамо.Ова е голем минус за канал 5.Оваа ситуација ти е иста како да играат Барса - Реал во Шпанско а да ја давааат на Алфа Спортинг - Ваљадолид.Ај малку размислувајте бе луѓе пред да пишувате вакви ненормални постови и да ми тврдите дека Барса - Динамо е поинтересен натпревар од Фиорентина - Лиеврпул.Добро бе ако нејќете не ја гледајте Барса никој не ве тера. Арно ви рече Акси имате стримови, ако неможете да најдете кажете јас ќе ви дадам гледајте ги Ливерпул или Ренџерс. Лани до полуфиналето Барса ја даваа 3-4 пати се на се па никој не се жалеше:jaj:
За кого како.:smir:Па што има врска што ја давале Барса 3-4 пати.Тогаш колку штознам не играле против противници од калибарот на Динамо.Ова е голем минус за канал 5.Оваа ситуација ти е иста како да играат Барса - Реал во Шпанско а да ја давааат на Алфа Спортинг - Ваљадолид.Ај малку размислувајте бе луѓе пред да пишувате вакви ненормални постови и да ми тврдите дека Барса - Динамо е поинтересен натпревар од Фиорентина - Лиеврпул.
Па јас ако речам дека АПОЕЛ - Челзи и Милан - Цирих се поинтересни од Баерн - Јувентус цел форум ќе ме направи реатрдиран а овија што тврдат дека Барса - Динамо треба да ја даваат како најинтересен натпревар ќе бидат цвеќиња за мирисање.За кого како.:smir:
Да, за мене е подобро да ги дават Барса. Ако ништо друго, барем ќе гледам атрактивен фудбал од страна на Барса, ќе гледам одлични проигрувања, атракции, и што ти уште не. Разгледај ги малку игрите на почетокот на сезоните на Фиорентина и на Ливерпул, па ќе ти стане јасно каков умртвен фудбал играат тие. Епа за мене е подобро барем еден тим да прикажува атрактивен фудбал, како што тоа ќе го прави Барса, отколку да гледам два умртвени тима како Фиорентина и Ливерпул кој едвај ќе го пронајдат патот до голот, и нонстоп ќе трчаат како муви без глави на теренот.Па што има врска што ја давале Барса 3-4 пати.Тогаш колку штознам не играле против противници од калибарот на Динамо.Ова е голем минус за канал 5.Оваа ситуација ти е иста како да играат Барса - Реал во Шпанско а да ја давааат на Алфа Спортинг - Ваљадолид.Ај малку размислувајте бе луѓе пред да пишувате вакви ненормални постови и да ми тврдите дека Барса - Динамо е поинтересен натпревар од Фиорентина - Лиеврпул.
Што ќе давате во Среда на Канал 5 и 5+ ?...cisto informativno, uste vo sredata(na 16-ti septemvri), skoro pred dve nedeli, bese objaveno deka na 5ka ke odat Barcelona-Dinamo i Bayern -Juventus...
p.s.
...i seuste ne mi se veruva deka poise se uziva vo trosenje vreme na "gluposti" otkolku mozebi na kvaliteten razgovor... !?... ali ocigledno, sekoj so svoeto...
На Канал 5 Баерн - Јувентус. На 5+ немаат објавено сеуште, ама се си мислам дека ќе ја даваат Реал - Марсеј. :tv:Што ќе давате во Среда на Канал 5 и 5+ ?
Ja даваа Барса Интер, не знам дали ќе им пројде во навикаА сварно на тоа бимот на Плоштад шо е од Т-Мобиле ќе даваат утакмици од ЛШ?
заслушав дека у вторник на плоштад ќе ја даваат Барселона,а у среда Јуве-Баерн али колку е ова точно ќе видиме ..А сварно на тоа бимот на Плоштад шо е од Т-Мобиле ќе даваат утакмици од ЛШ?