Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
Е да бе...Нека играат и Барса-Реал ако сакат,јас ќе си го глеам Манчестер...:pipi:

Иначе за Барса нема шо да се буниме и така и така нема многу атрактивни натпревари утре вечер..Па мене ми е исто дали ја давале на Канал 5 или на 5+

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па за разлика од Барса - Динамо која ќе иде на Канал 5 и Милан - Цирих е 100 пати поинтересен натпревар.
И јас сум за Манчестер - Волфсбург или Реал -Марсеј ама јас не сум во Канал 5.

КАКО МОЖЕ ДА СЕ БУНИТЕ ЗА МИЛАН - ЦИРИХ А ЗА БАРСА - ДИНАМО ДА НЕ СЕ БУНИТЕ.
МАЛКУ СТЕ МИ ЧУДНИ ЛУЃЕ.
За мене најинтересно ќе беше да ги даваат
Канал 5
Фиорентина - Ливерпул
Баерн - Јувентус
Канал 5+
Ренџерс - Севиља
Манчестер Ј. - Волфсбург(Реал М. - Марсеј)

ППППППППП.ССССССССС. КОЛКУ САМО ЗА ДА ЗНАЕТЕ НЕМАМ КАБЛОВСКА ПА И БАШ МИ Е ГАЈЛЕ ШТО ЌЕ ДАВААТ НА 5+
ЕДИТТТТ. КАЖЕТЕ МИ ПОКРАЈ БАЕРН - ЈУВЕНТУС КОЈ ЌЕ ТИ ГЛЕДА 5+
Знаеш зошто не се бунат за Барса. Оти за разлика од Милан, Барселона игра фудбал, а не ќе си подава цело време на средина и ќе чекаме да поминат 90 минути. на Барса ќе има барем 3-4 гола, а на Милан ако падне еден јас ќе бидам повеќе од среќен. А Милан - Џирих ќе си гледаат на Милан навивачите, исто така како што ќе си гледаа навивачите на Манчестер ако ги даваа нив. Чиста физика бе братче ама треба да го сфатиш тоа:toe:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па за разлика од Барса - Динамо која ќе иде на Канал 5 и Милан - Цирих е 100 пати поинтересен натпревар.
И јас сум за Манчестер - Волфсбург или Реал -Марсеј ама јас не сум во Канал 5.

КАКО МОЖЕ ДА СЕ БУНИТЕ ЗА МИЛАН - ЦИРИХ А ЗА БАРСА - ДИНАМО ДА НЕ СЕ БУНИТЕ.
МАЛКУ СТЕ МИ ЧУДНИ ЛУЃЕ.
За мене најинтересно ќе беше да ги даваат
Канал 5
Фиорентина - Ливерпул
Баерн - Јувентус
Канал 5+
Ренџерс - Севиља
Манчестер Ј. - Волфсбург(Реал М. - Марсеј)

ППППППППП.ССССССССС. КОЛКУ САМО ЗА ДА ЗНАЕТЕ НЕМАМ КАБЛОВСКА ПА И БАШ МИ Е ГАЈЛЕ ШТО ЌЕ ДАВААТ НА 5+
ЕДИТТТТ. КАЖЕТЕ МИ ПОКРАЈ БАЕРН - ЈУВЕНТУС КОЈ ЌЕ ТИ ГЛЕДА 5+
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
1.Да не мислеше понеизвесен?
2.Сите фанови на Милан и Цирих.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што се карате стварно не ми е јасно......:toe:Се караат кој натпревар на кој канал да иде дали на канал5 или 5+ ЛОЛ,ЛОЛ,ЛОЛ,ЛОЛ....Ако не ви се глеа не глејте,ако ви се глеа глејте,ако го нема вашиот тим што сакате да го гледате гледајте го на интернет...Нема сигурно вие да им кажувате на канал 5 и нивната екипа што да пуштаат...
:pos2:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Значи Милан ке го даваат 4кола по ред :) Toa е одлично,за сите нас фанови на Милан, за другите јебига имате нет ке си гледате таму..:pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
знае некој која утакмица ќе оди во пренос од УЕФА купот???

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
19:00 Европа Лига - фудбал....не пишуе која...:toe:

Сепак мое мислење Шахтјор-Партизан...или пак Бремен-Билбао...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Да се смеам, или плачам?Не дека јас сум фан на Јунајтед, но...Јунајтед-Волфсбург, па нека биде и Реал-Марсеј, тие пренесуваат Милан-Цирих дај не зафркавајте, ги гледавте Милан против Бари?Тоа ќе го гледеме ние?Срам да ви е бе:tapp:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ај бе прекинете дискусијава одма.
И мене не ми одговара Барса - Динамо на Канал 5 и јас сметам дека ќе прикажат ист фудбал како Милан - Цирих и што.
Едит го најдов решението на проблемот со пренесувањето на ТВ
ФИЛЕ(навивач на Барселона)
ВЕСНА(навивач на Милан)
Кој ќе се потрудеше малку ќе го најдеше истото што и јас го најдов.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.586
Поени од реакции
14.387
...samo sto go zavrsiv prethodniot post, dobiv tel povik od koordinatorot na proektot, koj samo mi soopsti deka bil informiran za site komentari okolu izborot za sreda na 5+ , (bez ogled sto toj nemal fejs akaunt) i deka poradi INTERESOT NA GOLEM DEL OD GLEDACITE, NATPREVAROT KOJ VO SREDA KJE SE PRENESUVA NA 5+ KJE BIL REAL MADRID-OLIMPIK MARSEJ!!!....

(ete toa e toa sto vi zborev sinokja, pisuvajte , no ne go adresirajte na pogresno ime, si ima i koordinator i sportska redakcija i se.... dobro e sto sepak se cita "glasot" na fudbalskite milenici :))))
]odnosno uste edna ispravka, 9jas so cel za vednas da ja prenesam informacijata malku zgresiv) :))))) ...znaci Real Madrid - Marsej kje odela na Kanal 5, a Baern - Juventus na 5+, poradi "pozitivniot pritisok" koj duri i utrovo bil napraven i na telefonite vo Kanal 5 .... :))))))))) .... ete .... sega prenesov pravilno...
Koментари оставени лично од Филе во групата на ФБ Ноќ на шампионите. После големиот притисок, редно беше да ја сменат шемата. Сајтлер :bip:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
ОВА Е НЕВИДЕНА КАТАСТРОФА ЗА КАНАЛ 5
АПСОЛУТНО ОВИЕ СТАТИСТИКИ ШТО ГИ ДАВАА ЗА ГЛЕДАНОСТА НА ЛШ НА КАНАЛ 5 СЕ НЕТОЧНИ.
КОГА ИМАШЕ НА МТВ ЛШ СЕ БЕШЕ ПЕРФЕКТНО И ВАКА НЕ СЕ ЗАЕБАВАА СО ГЛЕДАЧИТЕ А ОВИЕ ШМУГЛИЊА КОИ ОД ВЧЕРА НАУЧИЈА ДА ВОДАТ ЕМИСИЈА СЕ ПРАВАТ НЕЗНАМ КОЈ СИ ВО МАКЕДОНИЈА КОИ УСПЕАЛЕ ДА ЈА ВОДАТ ЛШ НА ТЕЛЕВИЗИЈА.
СРАМОТА БЕ КОПИЛИЊА.

Баерн - Јувентус ако ја даваат на 5+ значи се стварно ретардирани
И ова со Барселона - Динамо исто чисто ретардирани се
ПА НЕЛИ ГЛЕДААТ ДЕКА СЛЕДНО КОЛО ВО ЛШ ИГРААТ МИЛАН И РЕАЛ ШТО ИМА ДА ГИ ДАВААТ ПО 100 ПАТИ БЕ ГОСПОДИ
Па за Канал 5 чим се бунеле што не ја дале Манчестер - Волфсбур бар ќе гледаме интересен натпревар а не викторија да даваат наместо фудбал.

Повеќе информации на
УЛШ.КАНАЛШИТ.КОМ.МК

ЗА ВАКВА ТЕЛЕВИЗИЈА НЕ ТРЕБА ДА ИМА ПОСЕБНА ТЕМА НА ФОРУМОВ
СИ ИМА ДРУГА ТЕМА ЗА ЛШ ОВАА НЕ ТРЕБА ДА ПОСТОИ ВООПШТО НЕЗНАМ САМО ШТО СТЕ ДОЗВОЛИЛЕ ТУКА ДА СЕ ДИСКУТИРА

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фала ти Господе, барем нешто интересно ќе има. Секако подобра опција ќе беше Рела или Манчестер да ги даваат отколку Милан со Цирих.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
Pato007 замисли Милан-Реал да ги даваат на 5+ :pos:

Иначе БРАВО!! Добра одлука е ова..

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.686
Поени од реакции
22.582
Стварно Канал 5 претерува..Манчестер нема да ја даваат...Шампионот на Англија и шампионот на Германија..Кој меч е подобар од тој..??

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ОВА Е НЕВИДЕНА КАТАСТРОФА ЗА КАНАЛ 5
АПСОЛУТНО ОВИЕ СТАТИСТИКИ ШТО ГИ ДАВАА ЗА ГЛЕДАНОСТА НА ЛШ НА КАНАЛ 5 СЕ НЕТОЧНИ.
КОГА ИМАШЕ НА МТВ ЛШ СЕ БЕШЕ ПЕРФЕКТНО И ВАКА НЕ СЕ ЗАЕБАВАА СО ГЛЕДАЧИТЕ А ОВИЕ ШМУГЛИЊА КОИ ОД ВЧЕРА НАУЧИЈА ДА ВОДАТ ЕМИСИЈА СЕ ПРАВАТ НЕЗНАМ КОЈ СИ ВО МАКЕДОНИЈА КОИ УСПЕАЛЕ ДА ЈА ВОДАТ ЛШ НА ТЕЛЕВИЗИЈА.
СРАМОТА БЕ КОПИЛИЊА.

Баерн - Јувентус ако ја даваат на 5+ значи се стварно ретардирани
И ова со Барселона - Динамо исто чисто ретардирани се
ПА НЕЛИ ГЛЕДААТ ДЕКА СЛЕДНО КОЛО ВО ЛШ ИГРААТ МИЛАН И РЕАЛ ШТО ИМА ДА ГИ ДАВААТ ПО 100 ПАТИ БЕ ГОСПОДИ
Па за Канал 5 чим се бунеле што не ја дале Манчестер - Волфсбур бар ќе гледаме интересен натпревар а не викторија да даваат наместо фудбал.

Повеќе информации на
УЛШ.КАНАЛШИТ.КОМ.МК

ЗА ВАКВА ТЕЛЕВИЗИЈА НЕ ТРЕБА ДА ИМА ПОСЕБНА ТЕМА НА ФОРУМОВ
СИ ИМА ДРУГА ТЕМА ЗА ЛШ ОВАА НЕ ТРЕБА ДА ПОСТОИ ВООПШТО НЕЗНАМ САМО ШТО СТЕ ДОЗВОЛИЛЕ ТУКА ДА СЕ ДИСКУТИРА
Олади бе малку, што ти е? Размисли малку, не биди ко ќора кокошка! При утакмици како Реал - Марсеј и Манчестер - Волфсбург, ти сакаш да ја даваат Милан - Цирих? Милан е далеку од тоа што беше, па уште противников кога ќе го видиш...не вреди да се трошат зборови за утакмицава.

Kajgana Shop

На врв Bottom