bebush
Portable Heater
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 4.468
- Поени од реакции
- 5.166
Лошо:nesvest:Дефинитивно никако одиграно,можеби еднo од најлошото одигрување до сега..Роналдињо ме разочара,мислев со пеналот ќе се постигне нешто,тој ја подава топката на голманот,како татко на неговото 5годишно дете,за да ја одбрани:uvo:Пато го истепаа на теренот,жал ми е што толку рано си замина,можеби ќе постигнeвме нешто..А Анчелоти го ставам на клада!Добро бе!Уште ли е актуелен тој фазон кога Емерсон се става во играТоа му беше дефинитивно "најдобриот" потегШева демек се труди да се врати во форма-Yeah Right!Гледам колку..:nesum:
Се покажа колку е важно присуството на Кака во вакви натпревари:nesum:Без него сме како муви без глава!
Јас му спремам клада на Анчелоти,кој сака да го пали заедно со мене,слободно нека се пријави!Ја уништува играта на Милан!:uvo:
Лош резултат,лошо изиграно,иако надежта последна умира,сепак..ако продолжиме вака,ни таа нема да не спаси:nesum:
Се покажа колку е важно присуството на Кака во вакви натпревари:nesum:Без него сме како муви без глава!
Јас му спремам клада на Анчелоти,кој сака да го пали заедно со мене,слободно нека се пријави!Ја уништува играта на Милан!:uvo:
Лош резултат,лошо изиграно,иако надежта последна умира,сепак..ако продолжиме вака,ни таа нема да не спаси:nesum: