Бајним ќе го чува Хауард а и Гасол по некогаш како и да е ќе следиме интересно финале.Токму за тоа не го сакам Леброн се фолира само коа тепа а коа губи кај е?Избегал од прес не ми е чудно и вчера коа заврши утакмицата одма да си отиде со наведната глава ни да им честита на победниците ни ништо тоа ме нервира кај него.Се наближува десетиот прстен кај Фил Џексон да постетимеОрландо-Лејкерс финале ке глеаме,а?
Ако,ако само незнам кој ке се справи Со Двајт Хауард!
Тетовчанец...терај работа ....Цел живот таква кошарка да гледаш.....
јас плачам сега..а ти ќе плачеш во финале..од истите играчи...ќе видиш...
Леброн избегнал прес конференција синока а??
Клошар..:kesa:
Најлошо е кога ќе си влезен во кдолгометражен филм, ако си во кратко метражен е полесно за опоравување, вака мака ќе си мачи за до година:helou:Леле шо ми е мерак што кливлент не влегоааааааааа јессссссссссс
Многу ме нервира леброн таков цело време се фура можда добро игра али влезен е у филм а рашарт луис го извади :pos2:
Ајде само уште орландо да ги плеснеме и уште еден прстен па нека се мношат
Бар ќе има убава утекмица за гледање :tv:
Ти текнува дека ова е финале и дека е Л.А Лејкерс и дека не одлучува еден чоек како во случајов Леброн?Шала кумановац немој да се лутиш :smir:
Јас нема да плачам во финале пошо сум неутрален, т.е никој од овие два тима не е тимот за кој навивам. Но сепак појќе сум за Орландо сакам тимови како нив, што играат тимски
Бајнам ќе го чувал Хауард ??? :pos2::pos2:
Дечкото едноставно нели не класа и нема ни да биде за да се справува со Хауард, аи не е нешто посебно јак у одбрана чак и за неговата класа
Под 1: Толку од теоријата дека Џејмс е следниот Џордан бидејќи Џордан ја носел сам екипата на грбот. И баш тој е крив бидејќи топките вртат накај него, и сите чекаат на него. Тоа се надоврзува на вториот болд.Луѓе да се разбериме ЛеБрон е најдобриот тоа шо играчите му потфрлија во серијата не он крив.Он се обидуваше да ги разигра но не му успеваше/Поарно ќе беше тој сам да оди па макар и безглаво ама повеќе ќе постигнепе.И да се разбеиме никогаш ама баш никогаш не се бунел за судииска одлука.Секогаш кога е крив во дуелот подава рака.Тоа кај другите ѕвезди го нема.Тоа шо заминал така вероватно е поради неговата голема разочараност бидејќи цела година беа надјдобри а кога најмногу требаше потфрлија...
1. Орландо се мачеа против Бостон кој играше без двајца свои стандартни играчи од прва петорка, меѓу нив беше Гарнет . Среќа нивна што имаа '' голема '' конкуренција на Истокот, ок, освен Кливленд кои потфрлија .Како неутрален за ова што си го пишал не се сложувам баш.Така викаа и кога влегоа во дуелот со Кливленд па видовме се како заврши така да не не би го подценувал Орландо.Денес видовме феноменална игра од нивна страна.Хауард беше незадржлив а и во моментите кога го чуваа по двајца тројца во игра настапуваа тројкашите на Орландо како Туркоглу,Пиетрус,Луис кој го напунија кошот на Кливленд.Со оваква игра денеска можам со сигурност да кажам дека нема да им биде баш лесно на Лејкерси да дојдат до уште една шампионска титула.Очекувам интернесни дај боже 7 натпревари