NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Тука некаде е крајот...

Знам дека е ова невозможното на Орландо.Ова го играат сега и никогаш повеќе.ЛАЛ ќе ги смачка.Мислам дека толку беше.18 разлика на полувреме за Орландо треба да бидат матни да го испуштат.Ова е НБА но јас немам надежи...Можеби грешам

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Едноставно нели, Кливленд и Леброн беа потопени во првото полувреме.
Многу ме плашат магичниве, според мене доколку се пласираат во финале(97% дека ќе е така) ќе бидат фаворити, им давам поголеми шанси од Лејкерс зошто се убиствени на тројки ама пак од друга страна поинаква одбрана игра Лејкерс, појака и мислам дека ќе биде јако:helou:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Тука некаде е крајот...

Знам дека е ова невозможното на Орландо.Ова го играат сега и никогаш повеќе.ЛАЛ ќе ги смачка.Мислам дека толку беше.18 разлика на полувреме за Орландо треба да бидат матни да го испуштат.Ова е НБА но јас немам надежи...Можеби грешам

Ајде ајде доста плачење, Орландо игра одлично цел плеј-офф, нема да ме чуди ни титула да земат, за разлика од Лебронси и Брајантси играат као Меџикси не како Хауардси

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ајде ајде доста плачење, Орландо игра одлично цел плеј-офф, нема да ме чуди ни титула да земат, за разлика од Лебронси и Брајантси играат као Меџикси не како Хауардси
ЛАЛ се многу потимска екипа од Кливленд:helou:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
ЛАЛ се многу потимска екипа од Кливленд:helou:
Кога сакаат се, ама не секогаш. Сепак покажаа феноменална игра во последните два натпревари против Денвер, па нормално е тоа да се пренеси во финалето сеа.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Поарно да се раплачам ќе ми олесни

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Кога сакаат се, ама не секогаш. Сепак покажаа феноменална игра во последните два натпревари против Денвер, па нормално е тоа да се пренеси во финалето сеа.
На тоа се надеваме сите искрени навивачи на Лејкерси:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Колку е само добар Хауард не можат да го задржат или фаул или кош.Ако отидат двајца на него тогаш пијат тројка добар тим се Орландо не за џабе стигнале до тука.А Кливленд и да влезат у финале иако тешко да ја тепаат оваа ке губат од Лејкерс зошто Лејкерс има подобро уиграни играчи.Не може да игра само Леброн и уште двајца значи добро финале би било Лејкерс-Орландо:helou:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Ја пре би рекол дека покажаа тимска игра само во последниот натрпевар, али ок. Ако играат така ќе има одлично финале пошто ја мислим дека Орландо ќе го задржи ова ниво на игра, али ако играат како например 4 утакмица со денвер тешко многу тешко

но....

NBA Where LeBron wonders what happend :pos2:

леле кој ќе го слуша утре Marchelo Suki како плаче немало лепота у играва со тројки, ова не кошарка и тн и тн :pos2::pos2:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Честитки за Орландо..заслужена победа и пласирање во финалето.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
To Lebron :

NBA . . . where Medvedenko has 3 championship rings happens .

Maда, жал ми е за дечките, очекував/ме супер финале сите, Орландо сеуште не се дораснати за највисокиот дострел, имаше среќа Истокот што Бостон не беа комплетни иначе ке беа кандидат број 1 за титулата . . . бар кај мене, иако сум фан на Лејкерс .

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
To Lebron :

Nba . . . where Medvedenko has 3 championship rings happens .

Maда, жал ми е за дечките, очекував/ме супер финале сите, Орландо сеуште не се дораснати за највисокиот дострел, имаше среќа Истокот што Бостон не беа комплетни иначе ке беа кандидат број 1 за титулата . . . бар кај мене, иако сум фан на Лејкерс .
Како неутрален за ова што си го пишал не се сложувам баш.Така викаа и кога влегоа во дуелот со Кливленд па видовме се како заврши така да не не би го подценувал Орландо.Денес видовме феноменална игра од нивна страна.Хауард беше незадржлив а и во моментите кога го чуваа по двајца тројца во игра настапуваа тројкашите на Орландо како Туркоглу,Пиетрус,Луис кој го напунија кошот на Кливленд.Со оваква игра денеска можам со сигурност да кажам дека нема да им биде баш лесно на Лејкерси да дојдат до уште една шампионска титула.Очекувам интернесни дај боже 7 натпревари :)

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Ја пре би рекол дека покажаа тимска игра само во последниот натрпевар, али ок. Ако играат така ќе има одлично финале пошто ја мислим дека Орландо ќе го задржи ова ниво на игра, али ако играат како например 4 утакмица со денвер тешко многу тешко

но....

NBA Where LeBron wonders what happend :pos2:

леле кој ќе го слуша утре Marchelo Suki како плаче немало лепота у играва со тројки, ова не кошарка и тн и тн :pos2::pos2:
Тетовчанец...терај работа :)....Цел живот таква кошарка да гледаш.....
јас плачам сега..а ти ќе плачеш во финале..од истите играчи...ќе видиш...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Dwight Howard 40 поени и 14 скока, a Mickael Pietrus сам ја победи клупата на Cavs 14 поени и 5 скока...лекот за Леброн и компанија..Висока четворка и фантастичен шутер..ако се сопре Howard..паѓа тројка....
Ако не се лажам ова им е прво финале по "чистката" која ја добија од Хјустон пред 14-15 години...
Финалето некако ми изгледа поинтересно..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom