- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
еј дали некој знае колку од прилика би коштаво поправка на sony ericsson k510i падна во вода и сега не работи што може да му е
Procitaj vo dokumentite od telefonot,tamu pisuva kolku e preporaclivo,ka nekoi modeli e napisano od 12-14 casa a kaj nekoi do koga ke se napolni baterijata?Првото полнење на нов телефон колку саати треба да трае?
ја би ти препорачал сониериксон ц902и или ако не ти се даваат толку пари нокиа 6650. ја кога би бирал би ја зел нокиата само дека е нокиа ама па сониво има многи подобра камера. а и нокиа 6300 не ти е лош. ја имам таков и многу сум задоволен ама ако сакаш телефон за заебанции земи си го сонито. сепак не се малце пари 8000!
Ај ако можи совет што телефонче да одберам од овие..
e51 не би земал. не е телефон по мој вкус. 6650 мислам дека е подобар!зашто 6300 кога за истите пари има подобар 5310 за малку повеќе доплата е51 или 6650 тм
Мислам дека нема safely remove на телефонот само го откачуваш од кабелотLUGE znae li nekoj kako se isklucuva mobilniot od nokia pc suite ?
Mislam kako da napravam safely remove na telefonot.
Inaku koristam NOKIA 3110 classic.
За што ти треба ова ? што сакаш да направиш ?Luge dali nekoj moze da mi najde registry cleaner za nokia n93 za symbian thirth edition.Malce otidov off topik ama ako nekoj moze neka mi prati na PP ili neka mi kaze od kaj da najdam.
HELP PLZZZ
Luge dali nekoj moze da mi najde registry cleaner za nokia n93 za symbian thirth edition.Malce otidov off topik ama ako nekoj moze neka mi prati na PP ili neka mi kaze od kaj da najdam.
HELP PLZZZ
Не смее да се оставаат линкови така да ти го пратив линкот по пп ... па пиши дали ќе завршиш работа :smir:pa mi treba za da iscistam registri na telefonot.