Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.624
Тој Руни како ме изнервирал!
Па у курац со тој неговиот 100ти гол веќе.

Натпреварот катастрофа, жими еден Видич што играше добро, сите други беа КАТАСТРОФА! :tapp::tapp:

Роналдо ќе игра во Вторник, никогаш не се повредувал преку сезона, нема ни сега :)

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Роналдо ќе игра во Вторник, никогаш не се повредувал преку сезона, нема ни сега :)
Дај боже да игра оти без него сме за никаде :kesa: + на гости играме а и Берба ни е повреден. Само да се надеваме дека се ќе биде во ред :helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ного слабо играјаа целиот тим... таа ни беше шансата да ги стигнаме на челзи и ливерпул ама .....

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.726
Абе за со виљареал да неаме гајле на нив не им игра главниот стрелец Лоренте и клучниот дефансивец Годен.
Еве една грешка на 24фудбал шо си нема врска.
и еве една вест шо ке ги израдува сите шо не знаеле...
Сколс се враќа против Алборг!!
:):):):):)

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
значи какви шпекулации прават немогуче.....браво за сколс мило ми е...

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Незнам што се потресувате толку за дуелот со Виљареал. Тој дуел нема големо значење. Нас ни треба бод за да поминеме во следната фаза а последно коло играме дома со Алборг. Па така излегува дека вчерашниот натпревар имаше поголемо значење од тој во вторник. Инаку испуштивме голема шанса вчера али тоа е. Единствената позитивна работа е дека игравме нерешено со екипата која со арсенал ке се бори за 4 место оваа година. Ајде само ведро напред и GLORY GLORY MAN UNITED.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Сабаљево ја гледам снимката од натпреварот на U18 тимот на јунајтед против блекбурн (ги декласиравме на гости 0-4 ) и многу ми е кејф да го споделам со вас мислењто дека дечките се супер иднина на нашиот тим...
Значи играат многу подобро, и покомбинаторно -секако и поефикасно от тоа што играчите од првиот тим ни го презентираа вчера со вила...
Има две три деца...заедно со тој петручи шо го земавме кои уште од сега можам да кажам дека изгледаат мошне стабилно и константрно во играта и дека освем тоа што претставуваат добра перспектива можеме да кажеме дека многу скоро ќе бидат конкуренти за во прв тим !!

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Штета, голема штета. Не успеавме да се приближиме до првото место, но :toe:.
Добро е што и конкурентите кикснаа на релативно слаби противници.
Се прашувам со ваква игра дали Руни ќе го постигне некогаш стотиот гол. :toe:

Против Виљареал одиме на победа и сигурно прво место во групата и осминафинале, за да против Алборг САФ ги пушти младинците. :helou:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Во наредното коло во Премиер лигата со кого играме?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако има некој што ме нервираше кај нас,тоа беа Руни и Тевез...Боже мој таков Руни јас немам видано,да не се замара.Јас го знам како Руни кој за секоја топка ќе го претрче цел терен,а не таков како вчера.:pipi:Тевез,незнам што да кажам...Доби шанса Бербатов е повреден,толку катастрофа изигра немам зборови.И па дури мава со главата кога го заменија...Парк беше ЅВЕР !Колку се трудеше:vozbud::vozbud:Каде ни е Флечер бе,ни треба тој играч !Многу е добар !

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Сите кикснаа и ние кикснавме нема што да изгубиме од тоа коло.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Вие требаше да тепате за да ги стигнете,вие сте у негатива не они.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom