Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Подобро да ја напупшти.
Нема да се заморува толку и помали ќе се шансите за повреда. :)
Како да не,РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА е свето нешто,само кога ќе сватат Бербатов,и многу други...:toe::tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Како да не,РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА е свето нешто,само кога ќе сватат Бербатов,и многу други...:toe::tapp:
А прочита дека тој не сака да си оди, дека навивачите го обвинувале за лошите резултати?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
А прочита дека тој не сака да си оди, дека навивачите го обвинувале за лошите резултати?
Па многу нормално.Си прочитал ли ти што зборат таму за Пандев,на Црна Гора-Македонија,против Холандија...Ама Пандев доаѓа,и им докажува дека е далеку најдобар наш играч.А не така ќе се откажал од репрезетнација !:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не бев онлајн 2 дена и сега читам на партизан на сајт има некој информација дека
Тошиќ и Љајиќ од јануари у Манчестер заедно во пакет за 17 милиони,10 Љајиќ и 7 Тошиќ
дај ако има некој поопширно нека пише:helou:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Ае уживајте ЌЕ Тепате! Јас веќе стаив у кладилница!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Ете факт.. дека ќе тепаме.

Фати и да частиш.
Со среќа да си ги трошиш парите, ако е сингл. :)

Па многу нормално.Си прочитал ли ти што зборат таму за Пандев,на Црна Гора-Македонија,против Холандија...Ама Пандев доаѓа,и им докажува дека е далеку најдобар наш играч.А не така ќе се откажал од репрезетнација !:helou:
Мене гајле ми е дали ќе игра или нема да игра за Бугарија. Мене ми е важно да е во форма за натпреварите за Јунајтед.
А со тоа што нема да игра за репрезентацијата, помали ќе се шансите да се повредува.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Со цел да пробам да ви го дотерам паметот дека на тема се дискутира, а не се млати празна слама, темава ќе ви ја заклучам до после натпреварот. За тоа време дискутирајте си во социјалната група, за промена. Да видиме дали така ќе се научите да водите дискусија на ниво и вредна за читање, а не чит-чат и приватни разговори.

И темата на Арсенал опасно се доближува до ваков стадиум, до следно коло имаат шанса за поправка... Поздрав, темата ќе биде отклучена по натпреварот.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ајде, сега со ум. До другото коло ако не се поправите, ќе си коментирате во социјалната група пак.:back:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Денес...камења, многу лош натпревар.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.730
Денес...камења, многу лош натпревар.
Се согласувам и ја.Многу лошо...моравме едноставно да искористиме кикс али...тоа е.Играа подобро од нас признавам.Без никакви шанси според мене освен онаа на руни коа дое 1 метар до голманот и ја влепи преку стадион.Нема титула вака.:nenene:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Се согласувам и ја.Многу лошо...моравме едноставно да искористиме кикс али...тоа е.Играа подобро од нас признавам.Без никакви шанси според мене освен онаа на руни коа дое 1 метар до голманот и ја влепи преку стадион.Нема титула вака.:nenene:

Таа беше потешко да се промаши отколку да се даде...ама тоа е,лош ден.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Од катастрофалната игра во првото полувреме, второто 10тина минути го гледав, и тао кататсрофално. Па, мислам дека едниствена причина за таквата игра е Лигата на Шампионите, што го објаснува фактот дека ни престои тежок меч со екипата на Виљареал, а истата причина ја гледам и за другите нерешни натпревари на Челзи и Ливерпул, и до некаде поразот на Арсенал. Па мислам дека ќе тепаме во Шпанците. :)

N

navivacka

Гостин
Абе незнам што да кажамсамо КАТАСТРОФА ништо друго...Руни какви утки Роналдо малку се повреди Тевез и така и така...аман бре што се случува?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom