Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.618
Во Вторник на МТВ1 во 20.45ч пренос од натпреварот Виљареал - Манчестер Јунајтед!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Во Вторник на МТВ1 во 20.45ч пренос од натпреварот Виљареал - Манчестер Јунајтед!
AT LASTTTTT. Аман веќе ми се смачи да го гледам Манчестер по Интернетов. Иначе, мислам дека би требало малце да се соземат играчиве, не како вчерашниот катастрофален натпревар, за да можеме уште во ова претпоследно коло да си осигураме пласман во наредните натпревари.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
AT LASTTTTT. Аман веќе ми се смачи да го гледам Манчестер по Интернетов. Иначе, мислам дека би требало малце да се соземат играчиве, не како вчерашниот катастрофален натпревар, за да можеме уште во ова претпоследно коло да си осигураме пласман во наредните натпревари.

1 поен ни треба за сигурен пласман,а сега сме 99% влезени.

N

navivacka

Гостин
Aко кикснаа требаше да искористеме секогаш кога ни се дава шанса...треба да мислеме за наредните натпревари што било вчера било е...не очекува тежок дуел со Виљареал,па со градскиот ривал,искрено почнав да се плашам од нив...а конечно ке ги дават...сожалија се...

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
Абе за со виљареал да неаме гајле на нив не им игра главниот стрелец Лоренте и клучниот дефансивец Годен.
Еве една грешка на 24фудбал шо си нема врска.
и еве една вест шо ке ги израдува сите шо не знаеле...
Сколс се враќа против Алборг!!
:):):):):)
BRAVO ZA SKOLS TOJ E NEMOGUCEN INTELEKTUALEC VO SREDINATA NA TERENOT.

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
N

navivacka

Гостин
:aplauz:Сколси,конечно да се вратиш,едвај чекам,зажалеа ми за тебе...да се вратиш со погодок после оваа твоја повреда...веруваме во тебе.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ке ги згазаме на виљареал

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Вчера натпреварот против Вила беше вистинска катастрофа направивме една саам акција и на крајот Руни ја упропасти :toe:Повеќе среќа наредниот натпревар..

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Требаше да се искористи тоа што Челзи и Ливерпул киксираа, ама сепак тоа е нема враќање назад. Факт е дека оваа сезона ќе се води најтешка битка за титулата во последниве години. Со Сити ќе биде тешко, бидејќи почнаа да играат подобро, а и лани 2 пати победија. Сепак се во свое време, првин да се одигра со Виљареал и да не се загуби.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Цела недела пробував да напраам најдобра компилација и не ми успеа...ради шо компјутеров ми е срање али еве како требаше да изглеа тоа без никакви ефекти кај моментите кога е во игра.

http://www.metacafe.com/watch/2073503/my_not_completed_compilation_of_ronaldo/

Едит:Клипот трае до 3:54 и истотака кој може да напише листа на стрелци во премиер лигата...

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Вилјареар изгуби 3-0 од Вајлјадолид сега се во криза, додека се опорават од поразот Манчестер ке го победи 4-0.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom