U
UniqueGirl
Гостин
море:nerv: и слични,.. да ги наречам сељанизми
Може јас како неупатена да прашам што сака да се каже со зборчето?:smir:Сега видов во една тема...пролајф. Како про-лиф, да ми простите. Абе си ги упропастивме зборовите. Ин-аут, лајфстајл..исто:kesa:
Ме нервира зборот најповеќе (не знам дали е суперлатив или компаратив, или може некој суперкомпаратив); ступидно, нон-сенс и канделабра
Прибидејќи, Чил (олади) и шема. исто така we место бе, ужас!!!!!!!!
Јас ова го знам како због заради“због затоа што“
Ова ме потсети, ме нервира и "ти текнуе?" Без навреда ако некој го употребува ама ептен ме нервира:smir:зборот напиња ме нервира исто така, ТОП да не го ни спомнувам
Не те знаеФ за posh фраер Виткоре!И мене ме нервираат болдираните, бидејќи се одраз на оној типичен сељачки (redneck) јазик, на луѓе кои преку ноќ станаа ѕидари со вишок слободно време и желба за читање квалитетна литература. Нормално, потсеќаат на славната мис ромска убавица која одговори “карирано“ на прашањето која ви е омилена боја.
Исто така има едно “ама меѓутоа“, “због затоа што“, како и веќе наведените. Ама океј, ваљда они се осеќаат супер, ги разбирам, и ја понекад носам саат на рука, кошула и идам у Картел, иако дефинитвно неук сум во тој поглед.