Зборови кои нервираат

Д

ДаркхарТ

Гостин
Дефинитивно носач на титулата најодвратен збор ми е новосоздадениот те лоФкам! Ајде бе. Уште па и со Ф на средина...Дечишта необразовани една книга во животот немаат прочитано па преку лигавизми покажуваат емоции.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Swc, wewe -Никогаш не ми била јасна функцијата на w
беФ, видоФ, спиеФ, Фторник -па уште некои намерно пишуваат вака, да бидат "посебни":uvo:
иначИ, базент, ресторант, грат, манИкенка - воопшто, сите неписмени луѓе ме нервираат
некој, кој, мој....-за множина :nenene:
леле- една моја другарка го употребува ПРЕчесто и многу ми иде на живци

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Swc, wewe -Никогаш не ми била јасна функцијата на w
беФ, видоФ, спиеФ, Фторник -па уште некои намерно пишуваат вака, да бидат "посебни":uvo:
иначИ, базент, ресторант, грат, манИкенка - воопшто, сите неписмени луѓе ме нервираат
некој, кој, мој....-за множина :nenene:
леле- една моја другарка го употребува ПРЕчесто и многу ми иде на живци

иначИ посебно те нервира хахахаххах еј еј ги заборави ишла и пошла:vozbud::vozbud::vozbud:
мене ме курчи 4че, 6че и т.н. Ф у замена за в, W у замена за б, ме нервира коа баба ми ми дава илјадарка, а ми вика ‘на ти сто денари‘...

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Мене најмногу ме нервира зборот "оти". Посељачки збор од овој здравје.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
иначИ посебно те нервира хахахаххах еј еј ги заборави ишла и пошла:vozbud::vozbud::vozbud:
мене ме курчи 4че, 6че и т.н. Ф у замена за в, W у замена за б, ме нервира коа баба ми ми дава илјадарка, а ми вика ‘на ти сто денари‘...
Што ти е ма? Мене ме нервира дедо ми коа ми дава 100тка а ми вика на ти 1000ка:uvo: Дај ми ја баба ти ако не да ме изнервира малце :vozbud:
Да Најс Грл, иначИ многу ме нервира... А тоа ишле, пошле...да не коментирам хахах...
Друго што ме нервира-халахопки, хиликоптер, фрЕпира
И коа наместо пријаде, примоча, приспа, викаат сојаде, сомоча, соспа :toe:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Што ти е ма? Мене ме нервира дедо ми коа ми дава 100тка а ми вика на ти 1000ка:uvo: Дај ми ја баба ти ако не да ме изнервира малце :vozbud:
Да Најс Грл, иначИ многу ме нервира... А тоа ишле, пошле...да не коментирам хахах...
Друго што ме нервира-халахопки, хиликоптер, фрЕпира
И коа наместо пријаде, примоча, приспа, викаат сојаде, сомоча, соспа :toe:

зашо бе те нервира дедо ти? Стај го на пуњач и заврши работа :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
хахахахаххахахахаха мрш таму лудачо една ххаахахахах иди напуни се малце со сериозност хаха:vozbud:
Ми текна дека ме нервираат и екстра и кул:tapp:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
хахахахаххахахахаха мрш таму лудачо една ххаахахахах иди напуни се малце со сериозност хаха:vozbud:
Ми текна дека ме нервираат и екстра и кул:tapp:

ај ќе се стаам на пуњач ;) а фенси???:vozbud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
AWE место абе корнам живци! исто така сите бугаризми и користење бројки место бувки ме полудуваат :uvo:

4e pra6am we??!? ИНФАРКТ!

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
"Ма" и "мо",страшно ме иритираат, посебно некој ко ќе ми речи "Шо прајш мо?" или "А мо.."
И "заш" е тука негде и "љубејнца", речи асолно или "карпус" или "лубеница".

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Ме нервираат зборови кои несвесно ги ставаат во реченици. На пример "вика" или "демек" на секој втор збор. И сите "кремски" изрази како сонце, злато, принцезичка, душиче и слично. И секако 4 наместо ч, и 6 наместо ш.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
zs, ja (jas), mozda, valjda, ... i uste mnogu, sega ne mi teknuva, ama najcesto se zborovi koi sto ne se makedonski

Kajgana Shop

На врв Bottom