Пиво Фест во Прилеп 2008 година

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
hheheheh ,mozi i na niva pod sliva:)heheeh....

Абе многу ќе се памте тоа кај се спија нема да се биде во состојба да се оди а па камо ли да се памти.
Еве уште еднаш за датумов да нема пак двоумење ..

Почеток 28.08.2008 до 31.08.2008 година
Ова беше денеска и на А1 телевизија јас забележав кажано значи нема доумења за датумот само сега за идењево што правиме ?:toe:
:salut:

Абе за тоа могилата што ја направија свака му час од таму не сум мрднат ...
Секој ден после 19ч сум таму играм одбојка и баш е рекреативно ..
Таман ние ќе играме други ќе гледаат ќе се навива има да биде лудо :D
Поздрав ;)
а бе че ја испуста могилана.......

4 дена Пивофест?Убо...само не беше претходниве години по 3 дена?

Engy значи дојде до недоразбирање..
Рекофме дека ќе биде во строгиот центар на Прилеп каде што се одржуваше секоја година!
Е па по 4дена беше секоја година така и оваа сега
:salut:

Првиот пат кога бев ептен убаво си поминав. Лани ми беше досадно. Најверојатно и оваа година ќе го пропуштам.

Дај сега нека кажит некој за спиење кај имат во Прилеп.Хотелче,мотелче...и која е цената.

Ова е настан на летото кај нас. :) Пошто гледав негде забуни има, три вечери е : четрвток, петок и сабота, а веќе неделата штандовите се збираат.

Секоја година си поминувам супер, луѓе, скара и пиво колку ти душа сака.

Кој може, да дојди!!

Ова е настан на летото кај нас. :) Пошто гледав негде забуни има, три вечери е : четрвток, петок и сабота, а веќе неделата штандовите се збираат.

Секоја година си поминувам супер, луѓе, скара и пиво колку ти душа сака.

Кој може, да дојди!!
Идам секако :vozbud::vozbud:

Дај сега нека кажит некој за спиење кај имат во Прилеп.Хотелче,мотелче...и која е цената.

Od tolku kajgandzii vo prilep vie mislite hoteli da plakate?pa daj da mu ebam majkata ke se organizirame,sekoj kaj nekogo ke prespija i gotovo!!!

eve moj br e 070427293,pa jas mozam dvajca da primam...za petokot vecerta..site od pp sto se na kajgana po 2-ca da primat,za site ke ima mesto:)

4 дена Пивофест?Убо...само не беше претходниве години по 3 дена?

3 вечери, 4 дена. Можам двајца да зеам на спиење, нека ме адни на МСН кој е заинтересиран.

Inace po povod pivofestot,cenite na hotelskite uslugi vo site hoteli vo pp se za 20% poeftini...Pa izvolte narode!!Se nadevam na dobra zabava!

da se nadevame deka kje bide u skopje :)

Толку ве мрзи бе да дојдете до Прилеп?Не е далеку и не мора Пивофест да е во Скопје.Зошто се таму?Ајде дојдете на гости во Прилеп:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom